Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mohu se zeptat, jak je daleko z Ulcinj do té rezervace? Máme se zájezdem strávit celý den ve městě a my bychom se chtěli trhnout a raději se podívali tam. Byl jste tam někdo?
Díky moc.
@tabitta píše:
Ahoj, mohu se zeptat, jak je daleko z Ulcinj do té rezervace? Máme se zájezdem strávit celý den ve městě a my bychom se chtěli trhnout a raději se podívali tam. Byl jste tam někdo?
Díky moc.
Co zkusit mapy?
Nejsme autem, ptám se někoho, kdo tam byl. Jestli se tam dá někudy dojít pěšky a jak to tam třeba vypadá.
@tabitta píše:
Nejsme autem, ptám se někoho, kdo tam byl. Jestli se tam dá někudy dojít pěšky a jak to tam třeba vypadá.
i na to najdeš normálně odpověď v mapách…a navíc dost objektivní, na rozdíl od subjektivního popisu kohosi cizího
Na mapy.cz si dej vyhledat pěší trasu a máš to. Záleží, kde by vás vyložili. Co jsem na to koukla, tak z centra města přibližně do prostředka rezervace je to 8 km, cestu pro pěší mapy našly, takže by měla být schůdná (tedy není vedená např. po dálnici).
@tabitta píše:
Byl jste někdo v té rezervaci pozorovat a fotit?
byla jsem akorát na podobné lokalitě ve Slovinsku a bylo to velké zklamání a nebylo tam skoro nic k vidění
Ohledně ptactva asi bude záležet i na ročním období…ale já už bych to opakovat nemusela, vymyslím určitě zajímavější biotopy pro návštěvu než ta umělá saliniště
@tabitta píše:
Díky za názor. Tak budu syna trochu brzdit v očekávání.
já tam (v tom Slovinsku) byla kdysi v červnu, bylo docela horko, nikde kousek stínu…zvířata skoro žádná…tak to mám tím celkem zkreslené…
Možná ten podzim bude na faunu bohatší a počasí taky na to chození příjemnější ![]()
My jedeme celý zájezd přírodu. Budeme i u Skadarského jezera, tak snad alespoň někde něco uvidí.
@tabitta píše:
My jedeme celý zájezd přírodu. Budeme i u Skadarského jezera, tak snad alespoň někde něco uvidí.
Do toho skadarskeho bych vkládala výrazně víc naděje ![]()