Uličnice OT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
1.7.16 08:25

@Tunrida tak ale zase je hodně nových holek, které se třeba rády přidají a do uzavřenek se moc nováčků nepřijímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.7.16 08:26
@Tunrida píše:
Klidně. Mě už z principu štve, že by si to vůbec měly číst, když mají furt pindy. Tady jsou dvě stránky a už teď je tady pomalu víc čtenářek, než aktivně píšících. Nehledě na to, že se klidně vsadím, že sem admin nalítne taky.

přesně tak…já tedy taky moc nepřispívám, většinou to nestíhám a když už bych i jo, tak už jste někde jinde :-D :-D :-D ale to bonzáctví je fakt trapný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 08:27
@Malaga píše:
@Tunrida tak ale zase je hodně nových holek, které se třeba rády přidají a do uzavřenek se moc nováčků nepřijímá…

Za poslední dobu se ty přidané přišly tak akorát zeptat na prošvihnutý děj a pak zase šly :roll:

• Citovat
  • Upravit
23081
1.7.16 08:55

Čůůůůůůůůůůůůůůůůůůs čičiny, už jsem tady :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.7.16 09:00

Můžu se k vám přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.16 09:05
@Martina211 píše:
Můžu se k vám přidat.

jasně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.16 09:10

Holky hlásím, že od zítra do středy budu nepřítomna, nebo jen hodně málo, jedeme na mini dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.7.16 09:10

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
1.7.16 09:18

Tak jsem vás taky našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.16 09:21
@Ellusa píše:
Pokud budou pokračovat tak, jak to teď dělají, tak bych navrhovala psát děj jen do uzavřenky - a buď do úplně nové, nebo proředit tu stávající od těch, které nikdo nezná.

třídění by asi bylo hodně složité, ale do nové brát jen opravdu osvědčené holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.7.16 09:22
@Tom-Jerry píše:
Holky hlásím, že od zítra do středy budu nepřítomna, nebo jen hodně málo, jedeme na mini dovolenou :mrgreen:

jůůůůůůů, dovolenou závidim…mě čeká až na konci srpna…no i když je pravda, že jsem se teď měsíc po operaci flákala doma :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.16 09:22
@NinPe píše:
jůůůůůůů, dovolenou závidim…mě čeká až na konci srpna…no i když je pravda, že jsem se teď měsíc po operaci flákala doma :-D :oops:

je to spíš jen takový delší výlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 09:25
@Tom-Jerry píše:
Holky hlásím, že od zítra do středy budu nepřítomna, nebo jen hodně málo, jedeme na mini dovolenou :mrgreen:

Tak máš smůlu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.7.16 09:26

Mně dneska odjíždí na týdenní dovolenou syn. Fňuk :,(

• Citovat
  • Upravit
8635
1.7.16 09:38

Jéé, nestihám dočíst Uliční diskuzi, ale postřehla jsem, že se zas práskalo OT :cert: No paráda, pokud by sem zabrousily holky, co řešily Nutribullet (já už si nepamatuju, kdo to byl), tak jste mě děvčata tak navnadila, že jsem též zakoupila, ale nakonec jsem riskla koupit toto
http://www.orava.eu/…ixer-rm-1000
a jsem nadšená! srovnání s NB nemám, ale vše, co jste tady psaly že zvládne, zvládne i tento - led, mražené ovoce, moučkový cukr z krystalu, mouky z vloček… a ta cena! Někdo tady chtěl tuším taky NB kupovat, tak doporučuju i tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová