Uličnice OT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
1.7.16 10:17

Joooo, bonzačky, to je fičák cooooooo :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 10:17
@a12 píše: :mavam: uz jedem na trech frontach :mrgreen:

Za chvíli to tu obsadíme :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…ou-entrem-d/

• Citovat
  • Upravit
3395
1.7.16 10:34
@Tunrida píše:
Klidně. Mě už z principu štve, že by si to vůbec měly číst, když mají furt pindy. Tady jsou dvě stránky a už teď je tady pomalu víc čtenářek, než aktivně píšících. Nehledě na to, že se klidně vsadím, že sem admin nalítne taky.

Tak ja jsem taky chvili dost prispivala. Ted uz to proste nestiham, jsem rada, kdyz doctu a ctu vas rada. A kvuli tomu, ze v posledni dobe vicemenw jen ctu, bych mela mit zakaz sem vubec chodit? (Nebo do uzamcene diskuze, kde by mohli byt jen ty, co prispivaji?) :think: me by to treba mrzelo. Chodim sem cist fakt pravidelne a poctive docitam. I kdyz nic treba nenapisi. Nemela bych pak co cist. :nevim:
A myslim, ze sem admin nenalitne, pokud to tu bude v klidu a nebude se to tu hadat a urazet.. proste takova diskuze o vsem. Nikdo si nemuze stezovat, ze je neco OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 10:45
@veronika6913 píše:
Tak ja jsem taky chvili dost prispivala. Ted uz to proste nestiham, jsem rada, kdyz doctu a ctu vas rada. A kvuli tomu, ze v posledni dobe vicemenw jen ctu, bych mela mit zakaz sem vubec chodit? (Nebo do uzamcene diskuze, kde by mohli byt jen ty, co prispivaji?) :think: me by to treba mrzelo. Chodim sem cist fakt pravidelne a poctive docitam. I kdyz nic treba nenapisi. Nemela bych pak co cist. :nevim:
A myslim, ze sem admin nenalitne, pokud to tu bude v klidu a nebude se to tu hadat a urazet.. proste takova diskuze o vsem. Nikdo si nemuze stezovat, ze je neco OT

Já tě chápu, že je to nefér k těm, co fakt jen čtou a pindy nemají, ale já nepoznám, kdo to je. Já dobře vidím, jestli jsi v té diskuzi přispívala a čím, takže v tobě např. nevidím problém. Ale když tam někdo jednou za upozornění od adminů napíše, že poctivě čte, ale nepíše nebo se vždycky zeptá jen na děj, tak proč přijímat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3443
1.7.16 10:53

Holky jenom me teda ted prozradte, kam budeme vlastne psat, protoze do 3 diskusi je to uz peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 10:56

@spirunka Jen do té jedné ;) Stejně se tam ulice neřeší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3395
1.7.16 11:02
@Tunrida píše:
Já tě chápu, že je to nefér k těm, co fakt jen čtou a pindy nemají, ale já nepoznám, kdo to je. Já dobře vidím, jestli jsi v té diskuzi přispívala a čím, takže v tobě např. nevidím problém. Ale když tam někdo jednou za upozornění od adminů napíše, že poctivě čte, ale nepíše nebo se vždycky zeptá jen na děj, tak proč přijímat? :nevim:

Jojo, to mas pravdu. Takze ja zazadat o pridani muzu? :-) v tom pripade jsem v klidu :-D ale zas je mi blbe se tam pridavat, kdyz vy si s holkama fakt pisete hodne a ja uz ted posledni dobou nestiham psat a jen ctu a jeste k tomu za necele dva tydny nastupuji do prace. To uz vubec nebudu stihat psat :-/ tak nevim..ale fakt bych o vas nerada prisla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.16 11:04
@veronika6913
@veronika6913 píše:
Jojo, to mas pravdu. Takze ja zazadat o pridani muzu? :-) v tom pripade jsem v klidu :-D ale zas je mi blbe se tam pridavat, kdyz vy si s holkama fakt pisete hodne a ja uz ted posledni dobou nestiham psat a jen ctu a jeste k tomu za necele dva tydny nastupuji do prace. To uz vubec nebudu stihat psat :-/ tak nevim..ale fakt bych o vas nerada prisla..

uděláme ti výjimku, když nestíháš psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 11:06

@veronika6913 Všechny jednou nebudeme stíhat pořádně psát ;)

• Citovat
  • Upravit
33022
1.7.16 11:08
@Tunrida píše:
@veronika6913 Všechny jednou nebudeme stíhat pořádně psát ;)

přesně první jsem na řadě já od zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
1.7.16 11:25
@Tunrida píše:
@spirunka Jen do té jedné ;) Stejně se tam ulice neřeší :mrgreen:

Me porad motate, ja ted jen preklikavam z jedne do druhe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.7.16 12:15
@Tom-Jerry píše:
@veronika6913uděláme ti výjimku, když nestíháš psát :mrgreen:

Jee vy jste taak hodneee :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.7.16 12:17
@Terdul píše:
Preci si nebudeme delat carky, kolik kdo prispeje. Mam dny, kdy jen ctu, a jindy se zase pridam. Kazdopadne posledni tema-nahravani kazet jsem fakt prokaucovala, bohuzel.

Ja se budu snazit aspon sem tam neco napsat :-D at tam nejsem jak uplne mrtvej clen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65081
1.7.16 17:43

Už né, to mi nedělejte, já si pak nepamatuju, kam jsem co napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
1.7.16 17:56
@vokishka píše:
Už né, to mi nedělejte, já si pak nepamatuju, kam jsem co napsala.

To já taky ne… k založení této diskuze mě inspirovala cherry, psala že snad abychom si založili novou diskuzi s tímto názvem, a jak jsem byla trochu pod vlivem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová