Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
Klidně. Mě už z principu štve, že by si to vůbec měly číst, když mají furt pindy. Tady jsou dvě stránky a už teď je tady pomalu víc čtenářek, než aktivně píšících. Nehledě na to, že se klidně vsadím, že sem admin nalítne taky.
Tak ja jsem taky chvili dost prispivala. Ted uz to proste nestiham, jsem rada, kdyz doctu a ctu vas rada. A kvuli tomu, ze v posledni dobe vicemenw jen ctu, bych mela mit zakaz sem vubec chodit? (Nebo do uzamcene diskuze, kde by mohli byt jen ty, co prispivaji?)
me by to treba mrzelo. Chodim sem cist fakt pravidelne a poctive docitam. I kdyz nic treba nenapisi. Nemela bych pak co cist. ![]()
A myslim, ze sem admin nenalitne, pokud to tu bude v klidu a nebude se to tu hadat a urazet.. proste takova diskuze o vsem. Nikdo si nemuze stezovat, ze je neco OT
@veronika6913 píše:
Tak ja jsem taky chvili dost prispivala. Ted uz to proste nestiham, jsem rada, kdyz doctu a ctu vas rada. A kvuli tomu, ze v posledni dobe vicemenw jen ctu, bych mela mit zakaz sem vubec chodit? (Nebo do uzamcene diskuze, kde by mohli byt jen ty, co prispivaji?)me by to treba mrzelo. Chodim sem cist fakt pravidelne a poctive docitam. I kdyz nic treba nenapisi. Nemela bych pak co cist.
A myslim, ze sem admin nenalitne, pokud to tu bude v klidu a nebude se to tu hadat a urazet.. proste takova diskuze o vsem. Nikdo si nemuze stezovat, ze je neco OT
Já tě chápu, že je to nefér k těm, co fakt jen čtou a pindy nemají, ale já nepoznám, kdo to je. Já dobře vidím, jestli jsi v té diskuzi přispívala a čím, takže v tobě např. nevidím problém. Ale když tam někdo jednou za upozornění od adminů napíše, že poctivě čte, ale nepíše nebo se vždycky zeptá jen na děj, tak proč přijímat? ![]()
Holky jenom me teda ted prozradte, kam budeme vlastne psat, protoze do 3 diskusi je to uz peklo ![]()
@Tunrida píše:
Já tě chápu, že je to nefér k těm, co fakt jen čtou a pindy nemají, ale já nepoznám, kdo to je. Já dobře vidím, jestli jsi v té diskuzi přispívala a čím, takže v tobě např. nevidím problém. Ale když tam někdo jednou za upozornění od adminů napíše, že poctivě čte, ale nepíše nebo se vždycky zeptá jen na děj, tak proč přijímat?
Jojo, to mas pravdu. Takze ja zazadat o pridani muzu?
v tom pripade jsem v klidu
ale zas je mi blbe se tam pridavat, kdyz vy si s holkama fakt pisete hodne a ja uz ted posledni dobou nestiham psat a jen ctu a jeste k tomu za necele dva tydny nastupuji do prace. To uz vubec nebudu stihat psat :-/ tak nevim..ale fakt bych o vas nerada prisla..
@veronika6913 píše:
Jojo, to mas pravdu. Takze ja zazadat o pridani muzu?v tom pripade jsem v klidu
ale zas je mi blbe se tam pridavat, kdyz vy si s holkama fakt pisete hodne a ja uz ted posledni dobou nestiham psat a jen ctu a jeste k tomu za necele dva tydny nastupuji do prace. To uz vubec nebudu stihat psat :-/ tak nevim..ale fakt bych o vas nerada prisla..
uděláme ti výjimku, když nestíháš psát ![]()
@Tunrida píše:
@veronika6913 Všechny jednou nebudeme stíhat pořádně psát
přesně první jsem na řadě já od zítra ![]()
@Tunrida píše:
@spirunka Jen do té jednéStejně se tam ulice neřeší
Me porad motate, ja ted jen preklikavam z jedne do druhe ![]()
@Tom-Jerry píše:
@veronika6913uděláme ti výjimku, když nestíháš psát
Jee vy jste taak hodneee
![]()
@Terdul píše:
Preci si nebudeme delat carky, kolik kdo prispeje. Mam dny, kdy jen ctu, a jindy se zase pridam. Kazdopadne posledni tema-nahravani kazet jsem fakt prokaucovala, bohuzel.
Ja se budu snazit aspon sem tam neco napsat
at tam nejsem jak uplne mrtvej clen ![]()
Už né, to mi nedělejte, já si pak nepamatuju, kam jsem co napsala.
@vokishka píše:
Už né, to mi nedělejte, já si pak nepamatuju, kam jsem co napsala.
To já taky ne… k založení této diskuze mě inspirovala cherry, psala že snad abychom si založili novou diskuzi s tímto názvem, a jak jsem byla trochu pod vlivem…