Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše:
To já taky ne… k založení této diskuze mě inspirovala cherry, psala že snad abychom si založili novou diskuzi s tímto názvem, a jak jsem byla trochu pod vlivem…
@Amalthea píše:
Jéé, nestihám dočíst Uliční diskuzi, ale postřehla jsem, že se zas práskalo OTNo paráda, pokud by sem zabrousily holky, co řešily Nutribullet (já už si nepamatuju, kdo to byl), tak jste mě děvčata tak navnadila, že jsem též zakoupila, ale nakonec jsem riskla koupit toto
http://www.orava.eu/…ixer-rm-1000
a jsem nadšená! srovnání s NB nemám, ale vše, co jste tady psaly že zvládne, zvládne i tento - led, mražené ovoce, moučkový cukr z krystalu, mouky z vloček… a ta cena! Někdo tady chtěl tuším taky NB kupovat, tak doporučuju i tohle
Koupila jsem si nutribulet a jsem nadšená, je to super věcička.
Ty kráso, co to je???Tady aby se jeden bál odejít do reálného života. Se tu ty diskuze rojí jak komáři.;-)
Ahoj holky, já se též hlásím, tady už by nikdo prudit neměl ne? Doufám…
Tak admini změnili názor a posvětili příspěvky OT v „Ulici“,co si o tom myslíte?
@PavluškaH píše:
Tak admini změnili názor a posvětili příspěvky OT v „Ulici“,co si o tom myslíte?
Nic. Kašlem jim na to.
@kometaO5 píše:
To já taky ne… k založení této diskuze mě inspirovala cherry, psala že snad abychom si založili novou diskuzi s tímto názvem, a jak jsem byla trochu pod vlivem…
takže za to můžu já…
nechlaste
![]()
@PavluškaH píše:
pozdě
![]()