Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji poradit s výběrem vhodného úložného boxu do dětského pokojíčku. Děti mají dost hraček a minimum úložných prostor, takže se všechno válí po zemi.
Ráda bych jim tedy pořídila nějaký úložný box. Ale vůbec nevím jaký.
Napište mi prosím nějaké typy a rady. Předem děkuji ![]()
Doporučuji IKEA - systém trofast nebo úložné krabice Vessla. Dají se dávat na sebe, s víkem stojí 200 Kč a vejde se do nich pravdu hodně. Navíc hodně vydrží, děcka se v nich i vozila ![]()
Vyřešili jsme to sestavou Trofast z Ikei.
http://www.ikea.com/…ts/S29857351
Taky doporučuji Trofat. Navíc je to výborná prolézačka pro děti. ![]()
Závisláci na Ikee
![]()
Holky díky, ale zrovna tohle se nám do pokojíčku vůbec nehodí ![]()
Systém super
, ale potřebovala bych trošku něco jiného ![]()
Sice máme taky trofast
ale co takhle zkusit šuplíky pod postel?
Livlin píše:
Sice máme taky trofastale co takhle zkusit šuplíky pod postel?
To také nepůjde. Děti mají válendy s úložňákem. A měnit je jen tak rychle nehodlám. Stály dost peněz ![]()
Ale i tak všem děkuji za snahu ![]()
Máme taky jednu skříňku Trofast a bomba
.
A co by jsi chtěla? My máme na zdi dlouhou úzkou…jsou tam 4velké boxy a 4 malé. Mají různé varianty.
My máme klasickou šuplíkovou komodu (dle nábytku v pokojíčku) a místo aby měla 4 šuplíky plné oblečení máme je plné hraček. Ještě k tomu jsem koupila truhlu s víkem v Ikee. Jen teď nevím, jak se jmenuje. Taková s bílou deskou na stěnách a víku. Je to omyvatelné a vejde se do toho hodně. Jen na to víko mi manža musel přišroubovat pantíky, aby byla zavírací. Stála asi dvě stovky a vejde se tam toho… Jmenuje se nějak od S..
My máme plastové boxy navršené na sobě - s víky a kolečkama.
Ahojky holky,
děkuji za všechny typy. Nakonec jsem sehnala červený plastový regál s barevnými boxy.
Dětem se to do pokojíčku hodí, tak teď už jen doufat, že to děti využijí ![]()
Můžu se zeptat, jak jste spokojeni? Myslela jste toto? http://www.metalkas.cz/…-box-kids-3p Potřebuji také koupit a bojím se,že to nebude moc stabilní.. Děkuji.