Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky chtela jsem se zeptat jestli nemam nekdo zkušenosti s ultrazvukem, kdyz jsem podle doktorky asi v 5tydnu ale bohuzel doktorka nic v ultrazvuku nevidela tak se bojim jestli je vse v ok. Tak by me zajimalo v kolikatem tydnu jste miminko videli vy? dekuji ![]()
Petík K píše:
Ahojky holky chtela jsem se zeptat jestli nemam nekdo zkušenosti s ultrazvukem, kdyz jsem podle doktorky asi v 5tydnu ale bohuzel doktorka nic v ultrazvuku nevidela tak se bojim jestli je vse v ok. Tak by me zajimalo v kolikatem tydnu jste miminko videli vy? dekuji
6+0 srdíčko
vydrž!
Ja mela to same, taky me to vydesilo a normalne me doktor presvedcil ze tehotna nejsem ![]()
Nevim jestli to byl zrovna stejny tyden, ale ono muzes byt treba ve ctvrtem a jeste neni videt ani gestacni vacek.
nejlepsi je v tuto dobu k dr. vubec nechodit. Taky nevim, proc tam furt brejli, vzdyt sami musi dobre videt ze pravdepodobne nic neuvidi ![]()
tak to holky moc děkuji me totiz desilo treba mimodělozni otěhotnění ale nic me neboli ani nekrvacim tak jsem si rikala ze to snad mimodelozni nebude no uvidim mam jit k doktorce v patek tak uvidime snad tam uz malinkou fazolku uvidim ![]()
Ahojky já byla asi 6 týdnů a nic pomalu vidět není jen taková tečka až když jsem byla ve 13 týdnu tak mi dělal ultrazvuk a byla to nádhera
ahoj, mě v 5 týdnu na ultrazvuku potvrdila gest. váček a v 6+3 srdíčko, které krásně bilo …
Tak mě se to stalo zrovna dneska. Jsem 5+1 a na utz nebyla vidět ani tečka. Sliznici mám prý hezkou, moc vysokou, ale kde nic tu nic. Měla jsem jít na kontrolu až za týden v 6+0, ale začala jsem plašit, protože mi zeslábly testy a trochu špiním, ale jen hnědě a není to moc
Teď čekám na výsledky krve a pak se uvidí, co dál. Taky mi řekla o mimoděložním a při velké bolesti máme hned jet do nemocnice
Ještě bych pochopila, že dnes nebylo nic vidět, ale proč mi zeslábly ty testy?? Teď jsem od víkendu dost nemocná, tak jestli je to tím… ![]()
Ahoj, taky mám zkušenost a zrovna z dneška. Dle ms jsem měla být 6+2tt, ale dle BT jsem teprve 4+4tt, teda 5. týden. No, neviděl nic, teda skoro nic. Našel cystu, která může zkreslit test. Ani krev mi nebral. Viděl něco moc malinkatého vlevo a tak řekl, že mám přijít za týden, že tam snad něco bude. Takže jdu za týden v 5+4tt (dle mého výpočtu), takže snad už něco vidět bude. Jinak jsem taky vyděšená, počítala jsem s miminkem a doktor mi to docela vymluvil, takže to bude dlouhé čekání
![]()
mě doktor řekl dneska že jsem 3tt ale myslel asi od početí a už je tam vidět bublinka ![]()
bobin píše:
Ahojky já byla asi 6 týdnů a nic pomalu vidět není jen taková tečka až když jsem byla ve 13 týdnu tak mi dělal ultrazvuk a byla to nádhera
Prosím tě, když ti dělal doktor ultrazvuk ve 13. týdnu, tak to bylo v rámci screeningu v 1. trimestru nebo „jen tak na prohlídce“ ?