Ultrazvuk - kdy je mimi vidět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5162
29.2.12 12:00

ultrazvuk

Ahojky holky chtela jsem se zeptat jestli nemam nekdo zkušenosti s ultrazvukem, kdyz jsem podle doktorky asi v 5tydnu ale bohuzel doktorka nic v ultrazvuku nevidela tak se bojim jestli je vse v ok. Tak by me zajimalo v kolikatem tydnu jste miminko videli vy? dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4666
29.2.12 12:05
Petík K píše:
Ahojky holky chtela jsem se zeptat jestli nemam nekdo zkušenosti s ultrazvukem, kdyz jsem podle doktorky asi v 5tydnu ale bohuzel doktorka nic v ultrazvuku nevidela tak se bojim jestli je vse v ok. Tak by me zajimalo v kolikatem tydnu jste miminko videli vy? dekuji :mavam:

6+0 srdíčko :srdce: vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.2.12 12:05

Ja mela to same, taky me to vydesilo a normalne me doktor presvedcil ze tehotna nejsem :zed:

Nevim jestli to byl zrovna stejny tyden, ale ono muzes byt treba ve ctvrtem a jeste neni videt ani gestacni vacek.

nejlepsi je v tuto dobu k dr. vubec nechodit. Taky nevim, proc tam furt brejli, vzdyt sami musi dobre videt ze pravdepodobne nic neuvidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
29.2.12 12:11

tak to holky moc děkuji me totiz desilo treba mimodělozni otěhotnění ale nic me neboli ani nekrvacim tak jsem si rikala ze to snad mimodelozni nebude no uvidim mam jit k doktorce v patek tak uvidime snad tam uz malinkou fazolku uvidim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
29.2.12 12:11

Ahojky já byla asi 6 týdnů a nic pomalu vidět není jen taková tečka až když jsem byla ve 13 týdnu tak mi dělal ultrazvuk a byla to nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
29.2.12 12:42

ahoj, mě v 5 týdnu na ultrazvuku potvrdila gest. váček a v 6+3 srdíčko, které krásně bilo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.2.12 13:21

Tak mě se to stalo zrovna dneska. Jsem 5+1 a na utz nebyla vidět ani tečka. Sliznici mám prý hezkou, moc vysokou, ale kde nic tu nic. Měla jsem jít na kontrolu až za týden v 6+0, ale začala jsem plašit, protože mi zeslábly testy a trochu špiním, ale jen hnědě a není to moc :nevim: Teď čekám na výsledky krve a pak se uvidí, co dál. Taky mi řekla o mimoděložním a při velké bolesti máme hned jet do nemocnice :nevim: Ještě bych pochopila, že dnes nebylo nic vidět, ale proč mi zeslábly ty testy?? Teď jsem od víkendu dost nemocná, tak jestli je to tím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
29.2.12 13:36

Ahoj, taky mám zkušenost a zrovna z dneška. Dle ms jsem měla být 6+2tt, ale dle BT jsem teprve 4+4tt, teda 5. týden. No, neviděl nic, teda skoro nic. Našel cystu, která může zkreslit test. Ani krev mi nebral. Viděl něco moc malinkatého vlevo a tak řekl, že mám přijít za týden, že tam snad něco bude. Takže jdu za týden v 5+4tt (dle mého výpočtu), takže snad už něco vidět bude. Jinak jsem taky vyděšená, počítala jsem s miminkem a doktor mi to docela vymluvil, takže to bude dlouhé čekání :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
29.2.12 15:17

ja jsem byla poprve 6+2 a bylo videt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
29.2.12 16:17

u mě bylo těhu vidět v 6. týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.2.12 16:53

mě doktor řekl dneska že jsem 3tt ale myslel asi od početí a už je tam vidět bublinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.2.12 18:51
bobin píše:
Ahojky já byla asi 6 týdnů a nic pomalu vidět není jen taková tečka až když jsem byla ve 13 týdnu tak mi dělal ultrazvuk a byla to nádhera

Prosím tě, když ti dělal doktor ultrazvuk ve 13. týdnu, tak to bylo v rámci screeningu v 1. trimestru nebo „jen tak na prohlídce“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
29.2.12 19:09

U mě dr. viděl gestační a žloutkový váček v 5+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.3.12 08:54

muchomurka3- dělal to v rámci screeningu