Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak už mě čeká posledních +/- 5 týdnů…skoro všechny věci jsou vyřízené (zbývá nám dokoupit už spíše jen drobnosti), zatím se cejtim docela dobře, i když v noci se furt převaluju a občas mě chytají křeče do nohou a často už prostě nevim jak si mám sednout aby to bylo pohodlný, ale myslim, že to nejhorší ještě přijde:D jak ste na tom vy? ![]()
Třeba nepřijde, pře bylo posledních cca 6 týdnů před porodem naprosto úžasně, konečně jsem neměla žaludek na vodě, neomdlívala jsem a „nechápala“ jsem proč si všichni stěžují a chtějí už porodit ![]()
ahoj, já jsem dneska přesně 33+0 a mám co se výbavičky týká skoro vše,chybí mi teda kosmetika a věci z lékárny a nemám ani připravenou tašku,což bych už asi pomalu měla
ale mám to v plánu ![]()
Kromě toho,že blbě spím, se cítím dobře
jen občas se mi blbě dýchá,když se malej blbě uvelebí ![]()
a co čekáte?
my kluka ![]()
také si už říkám že by to chtělo možná tašku zbalit. Dnes jsem 33+3 a co postýlku už máte nachystanou? já ještě vůbec nic. jen vypráno oblečení na chlapečka.
a co si vlastně s sebou berete do porodnice?
S tim dejcháním jsme na tom stejně, my taky čekáme kluka
v pátek jdu na kontrolu tak snad bude všechno ok
jinak já jsem dneska 34+5…nám ještě má do pokojíčku přijít jedna skřín a polička a chybí nám taky některý kosmetický věci a drobnosti, i když něco už mám..ale jinak myslim, že všechno důležitý už máme, dokonce i kočárek, protože vybírat ho pak někdy na poslední chvíli se mi nechtělo ![]()
jo hold jiný stav
neříkám že se mi můj stav nelíbí ale docela se už těším až porodím.ty kopance jsou někdy fakt kruté,k tomu bolest zad a noční převalování…my čekáme Aničku ![]()
do porodnice mám už plnou tašku,a to si nemyslím že bych balila nějaké nesmysly ![]()
tak popravdě mě to těhotenství teda nebaví a nebavilo mě ani u prvního - děi miluju - si nemyslete. ale během krátké chvíle nabrat přes 15 kg než se někam dostanu to je doba, blbě se mi hýbe, funim jak lokomotiva. Křečáky na nohách, no děs děs děs. Já se opravdu těším až bude malej na světě.
Sbalený věci do porodnice ještě teda nemám…doufám, že ještě zůstanem chvíli 2v1:D říkala jsem si, že tak v tom 36- 37 tejdnu to sbalim:D Postýlku už máme nachystanou, chtěli jsme vidět jak to bude vypadat:D Já jsem dostala od svý porodnice (Praha-Vinohrady) papírek, kde mám napsaný co všechno sebou mít, tak se tim budu nejspíš řídit:D
Bajča píše:
do porodnice mám už plnou tašku,a to si nemyslím že bych balila nějaké nesmysly
ale co? Já už si to nepamatuju, jasný hygiena pro mě, vložky, něco na spaní, pantofle,župan, plýny pro mimi, oblečení na mimi v čem půjde domu…?????nevím, jo a jednorázové kalhotky nemám a asi na ně kašlu a povezu si normální
tak za mě:župan,papuče,ručník,toal.papír,kartáček,pasta,vložky,poporodní kalhotky,těhu podprda,vložky do podprdy,mast na bradavky,běžné potřeby jako sprcháč,deodorant atd.plus nějakou drobnou kosmetiku jako jelení lůj,krém atd.každý podle toho co využívá.pak všechny možné doklady a pro mimi pleny,ubrousky,oblečení na převoz,dudlík,rychlozavinovačku.jinak samo mobil s nabíječkou.no a to mi zabralo celou velkou tašku ![]()
ty jo holky, tak to ja jeste nemam fakt nic sbaleno a treba tehu podprdy jeste nemam ani koupeny:D jinak ja sbalim jen nektery veci a pak jeste asi sbalim druhou tasku, kterou mi tam priveze potom manzel, kde budou veci, ktery potrebujem na propousteni z nemocnice a tak…