Poslední 2 měsíce těhotenství:D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
5.3.12 12:13

my nejsme uzavřená skupina tak určitě ;) ale nejsme moc ukecané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.3.12 12:17

supr supr:) a jak ste na tom:) mě už chytají takový nálady a stavy, že mmi přijde, že už to za chvíli musí být;)! nikdy bych nevěřila, že se tak moc budu těšit na porod;) máte zde některý zkušenosti s pitím maliníku, lněnýho semínka, nebo s masážemi? já už jedu ve všem, tak doufám, že to pomuže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 12:22

no já při první dcerce pila akorát ten maliník ale čert ví jestli to pomohlo :mrgreen: osobně si myslím že ne,že je to jen pro ten pocit :lol: ale i tak se ho chystám pít i teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.3.12 12:26

no, já si právě řikám, že pokazit tím nic nemůžu;) a kdybych se na to vybodla, mohla bych si pak vyčítat, že sem to aspoň nezkusila;) a kdy máš termín:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.3.12 12:40

týjo, tak to už máš taky za pár:) já už se tak těším ;) uplně si řikám, že si po porodu zajdu na masáž zad…a vyspím se na břichu;):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 12:44

já byla na masáži zrovna dneska. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.3.12 12:51

fakt 8o a já žiju v představě, že během těhu se nic takovýho nemá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 12:53

Ahojky Radys,
vítám tě mezi náma co se nám blíží porod :-). Jak se citíš celkově?? Já mám sice termín 23.3., ale doktorka mi řekla, že to vidí, že to bude tak týden nebo 10dní před porodem. A je pravdou, že se na to už těším… a hlavně, že se pořádně natáhnu protáhnu a lehnu si i na to břicho :-). Teď si připadám jak kdybych snědla meloun :-)).
Tak ať nám to holky rychle utíká ty poslední týdny (měsíce) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 12:56

tak jsou přece i těhu masáže ;) paní vidí že jsem těhotná tak by mi snad nedělala nic co by mi mohlo ublížit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 12:58

j.a.n.i. a ty taky teď někdy čekáš mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
5.3.12 13:07
Bajča píše:
j.a.n.i. a ty taky teď někdy čekáš mimi?

Nene, mě už se tu batolí kolem… já čekám na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 13:21

aha takže se nezapojuješ do diskuzí podle názvu tématu.jen abychom v tom měli jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.3.12 13:26
Kathy Lostris píše:
Ahojky Radys,
vítám tě mezi náma co se nám blíží porod :-). Jak se citíš celkově?? Já mám sice termín 23.3., ale doktorka mi řekla, že to vidí, že to bude tak týden nebo 10dní před porodem. A je pravdou, že se na to už těším… a hlavně, že se pořádně natáhnu protáhnu a lehnu si i na to břicho :-). Teď si připadám jak kdybych snědla meloun :-)).
Tak ať nám to holky rychle utíká ty poslední týdny (měsíce) :-)

no, já si přindu uplně obrovská:D a nemotorná. mně doktorka taky řikala, že je malá celkem velká, tak uvidíme kdy to přijde;) ještě ale chodím na přednášky a semináře, tak doufám, že mě to nechytne ve škole ;D! a co čekáš? holčičku, chlapečka? a máš vybranou porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 13:29

Radys, to ti věřím, že si připadáš obrovská… já taktéž :-). Hlavně, že je všechno v pořádku. To je důležitý. To seš dobrá, že chodíš ještě na přednášky. Já se už jen valím :-)). Ani sedět nemůžu, ani ležet… prostě se furt vrtím a čekám, kdy to přijde… :-). Čekám holčičku :-) - doufám, že se pan doktor nezmýlil :-). A co ty čekáš??
Porodnici mám už vybranou a jelikož jsem tam musela jít na vyšetření, takjsem tam už i zaregistrovaná. A co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 13:30

nemotorné a obrovské si připadamé všechny :mrgreen: hlavně neschopná si připadám jak si ani nedokážu zavázat tkaničky.jo a my čekáme holčičku Aničku,pokud by sis zapla podpisy nad počtem stránek tak by ses něco dozvěděla ;) jinak vím že ten dotaz nebyl na mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí