Poslední 2 měsíce těhotenství:D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
7.3.12 10:34

tojo:) už se nemůžu dočkat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 12:24

Tak to já se do jídla musím nutit v poslední době… :-(. Vůbec nic mi nechutná a když, tak sním jak vrabec, protože mám žaludek tak srašně namáčklej od malé :-). výškově totiž nejsem žádný obr, takže se nemá pořádně kam natáhnout, tak mě tlačí dost na žaludek…
Jéé Radys tobě už odešla hlenová zátka, to mě zatím ne… teda apson já jsem si ničeho nevšimla… ale cestu do porodnice jsem si už taky zkusila :-). To když se něco nezdálo mé gynekoložce… Řekla ti doktorka kolik váží malá??? Moje před 14dny 2800g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.3.12 12:53

kathy ty už jsi taky před termínem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 12:55

jsem v 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.3.12 12:57

tuš já to beru podle názvu diskuze že jste všechny tak měsíc až 2 před termínem a vy takhle :D škoda že nemáte metříky,k něčemu jsou dobré,aspoň se pořád dokola někdo neptá ve kterém jsi týdnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 13:02

no my jsme teda, že :-)).
Metřík nemám a asi to už nemá cenu :-). Já se taky pořád ptám v jakým je kdo týdnu :-). Mě to nevadí…ono to není zas takovýho psaní to napsat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
7.3.12 13:05

Ahojky :mavam: Já mám sice termín 15.05.,ale asi to bude dříve… :think: Jsem ve 30tt a doktorka mi napsala…,,Prosím o porod v plánu na Obilní trhu…"Tak nevím,jak to myslela…Raději jsem se připojistila,když bych měla zůstat v porodnici déle.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
7.3.12 13:12

Ahoj těhulky :mavam: Můžu se přidat? Mám ode dneška přesně 2 měsíce do porodu :-) Potíže větší žádné, jen to tvrdnutí břicha co pár kroků dost obtěžuje a taky neustálé lítání jak čokl na záchod :mrgreen: Čtu, že už máte snad všechny výbavu kompletní. To já furt nic :oops: Čekáme totiž na manželovy prémie, které dojdou na začátku dubna. Pak se rozfofruju. Zatím mám pár oblečků na začátek, trochu plen, koupací kyblík, dudlíky a košík na mimčo, který jsem sehnala z druhé ruky za super cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.3.12 13:32

kathy nemyslela jsem to zle,mě taky nevadí když se někdo zeptá ale většinou dodám ať si zapnou metřík,tam to mám napsané ;) vítám nové holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 14:39

Bajčo, já to ani zle nepochopila :-). Jestli to tam vyznělo,t ak se omlouvám :-).
Jen bych se teda chtěla zeptat, jak se dá zapnout metřík?? :-). Děkuji za radu…

Jinak vítám vás holky mezi námy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.3.12 14:45

nad počtem stránek si klikni na zapnout podpisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 15:04

Děkuji za radu, zapnuto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.3.12 15:17

ahoj ahoj:)! no, malou vážil pan primář, ale jelikož měl asi napilno a já ho očividně neskutečně zdržovala a otravovala, řekl mi jen, že je dost vvelká…tak nevím. měla sem být průbojnější a zeptat se, ale to už je teď jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.3.12 09:24

tak mě můj doktor tu váhu nikdy nepočítá.vždy mi řekne jen odhad podle tabulky takže já vlastně vůbec nemám páru jestli je Anička menší nebo větší.co je ale důležitější že vím že vždy odpovídá danému týdnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 09:32

Tak mě tu váhu řeknou podle ultrazvuku. A jsem ráda, když mi řekne, že vše je OK. V 36tt měla malá 2800g (samozřejmě to neberu, že tak opravdu má), protože si myslím, že úplně přesně to nikdy říct nedokáží. Pro mě je důležitý, že je vše OK.
Dnes jsem byla nakontrole a doktorka mi řekla, že se to už blíží :-). Že sice se mám objednat na kontrolu ještě do porodnice za týden, ale že neví jestli to ještě stihnu, tak uvidíme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí