Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina.se samozřejmě ze zeptala. Řekl holčičku, ale všem co jsem ukázala tak tvrdí ze vidí kluka. Docela mě rozhodili
brouzdala jsem tady po emiminu a všimla si ze se některé ženy ptají a přidávají utz.. tak jsem zkusila. ![]()
@veria v 13tt řekl holcicka i teď ve 20tt ji potvrdil, ale jak jsem psala výš nikdo v mem okoli ji nevidí, a všimla jsem si ze se tu maminky ptají tak jsem také zkusila. ![]()
@Nikolita21 píše:
@veria v 13tt řekl holcicka i teď ve 20tt ji potvrdil, ale jak jsem psala výš nikdo v mem okoli ji nevidí, a všimla jsem si ze se tu maminky ptají tak jsem také zkusila.
Tak mu ver. Z tehle fotky laik nic nepozna.
@Anonymní píše:
Ahoj prosím přikládám fotku utz z 20tt.
Vidíte tam taky holčičku?
Prosím žádné hnusné komentáře děkuji
Je to holka, co mohla, to Vam ukazala.
@Nikolita21 píše:
@martina.se samozřejmě ze zeptala. Řekl holčičku, ale všem co jsem ukázala tak tvrdí ze vidí kluka. Docela mě rozhodilibrouzdala jsem tady po emiminu a všimla si ze se některé ženy ptají a přidávají utz.. tak jsem zkusila.
no nedivím se, já tam taky vidím kluka ![]()
Taky vidím kluka
. Ale tak doktor bude asi více relevantní odborník než já
. Ale nedivim se, že jsi znervozněla. Ono mít vše růžové a pak pindik ![]()
@Nikolita21 píše:
@veria v 13tt řekl holcicka i teď ve 20tt ji potvrdil, ale jak jsem psala výš nikdo v mem okoli ji nevidí, a všimla jsem si ze se tu maminky ptají tak jsem také zkusila.
Tak když to potvrdil, brala bych to jako jasně v tom 20tt je už to pěkně vidět…nicmene já osobně bych určit nedokaza, nejsem doktor ani u své malé jsem to nikdy nepoznala, ní když mi dr vytiskla i fotku s konkrétním místem…prostě nic.. ![]()
Holky mám dvě, ale tady holku nevidím. Ne proto, že by to holčička nebyla, ale prostě proto, že to je blbá fotka. Věř lékaři, ne laikům kolem sebe.
Věřila bych spíš lékaři, než webu (samozřejmě i zde jsou lékařky). Největší jistota je stejně porod, proto bych asi nedoporučovala mít veškerou výbavu POUZE v barvách kluka/dívky ![]()
@Anonymní píše:
Ano.