Na*ranost v 6.měsíci

Anonymní
31.12.22 17:44

Na*ranost v 6.měsíci.

Ahoj, chci se asi jen vypsat a možná přečíst par vašich pribehu… jsem na začátku 6.měsíce a začal mi homeoffice. Už 14 dni jsem doma a nepracuji, jelikož se poslední týden dělaly inventury a to se mi vyhlo a do práce jdeme, až 2.1… Každopádně to tu na mě vše padá. Chvíli jsem si to užívala, ale teď se mi mění nálada z minuty. Partner je 10dni doma a už mi z nej hrabe. Brecim, vyčítám, vztekat se, vše mi je líto, pak se tomu zasmějeme a vše muže začít na novo.. Chvili mu vycitani, ze se mě nevšímá, pak mi vadí každá blbost co udělá. Vše si beru hrozne osobně. Těhotenství mi jako takové nevadí. Dokonce si kvůli pěkným plným prsum připadám víc sexy :mrgreen:.. partnerovi se to líbí a tak i sex je super. Ale stačí chvile a zprdnu ho, ze se mu to libi zřejmě víc, než moje prirozene 8o. To jen příklad moji nevyzpytatelnosti :zed: … na malou se oba těšíme, hladi mi bříško, pomáhá při úklidu atd… ale pak zase mu řeknu, ze mi není Ok a než aby mi pomohl jít nakoupit, abych tam sebou nesekla. Tak odjede s jeho synem do dílny. No a hádejte co já. Nasrana cely den. Ale to se nemůže nikdo divit.. k původnímu problemu… nemyslím, ze to jsou hormony, ale ta izolace. Ta je snad nejhorsi. Do te doby, bylo vše v pohode. Moje hlava se zaměstnala a já nemusela myslet na blbosti…. Jak se v tehu období doma zaměstnavate vy, kromě přípravou na dítě? Jiný dítě nemám, takže se krom vaření a úklidu nudim. Homeoffice zvládnu za chvíli a co pak? Zase myšlenky. Omlouvam se za anonym, ale stydim se za to 8o.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
31.12.22 18:00
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se asi jen vypsat a možná přečíst par vašich pribehu… jsem na začátku 6.měsíce a začal mi homeoffice. Už 14 dni jsem doma a nepracuji, jelikož se poslední týden dělaly inventury a to se mi vyhlo a do práce jdeme, až 2.1… Každopádně to tu na mě vše padá. Chvíli jsem si to užívala, ale teď se mi mění nálada z minuty. Partner je 10dni doma a už mi z nej hrabe. Brecim, vyčítám, vztekat se, vše mi je líto, pak se tomu zasmějeme a vše muže začít na novo.. Chvili mu vycitani, ze se mě nevšímá, pak mi vadí každá blbost co udělá. Vše si beru hrozne osobně. Těhotenství mi jako takové nevadí. Dokonce si kvůli pěkným plným prsum připadám víc sexy :mrgreen:.. partnerovi se to líbí a tak i sex je super. Ale stačí chvile a zprdnu ho, ze se mu to libi zřejmě víc, než moje prirozene 8o. To jen příklad moji nevyzpytatelnosti :zed: … na malou se oba těšíme, hladi mi bříško, pomáhá při úklidu atd… ale pak zase mu řeknu, ze mi není Ok a než aby mi pomohl jít nakoupit, abych tam sebou nesekla. Tak odjede s jeho synem do dílny. No a hádejte co já. Nasrana cely den. Ale to se nemůže nikdo divit.. k původnímu problemu… nemyslím, ze to jsou hormony, ale ta izolace. Ta je snad nejhorsi. Do te doby, bylo vše v pohode. Moje hlava se zaměstnala a já nemusela myslet na blbosti…. Jak se v tehu období doma zaměstnavate vy, kromě přípravou na dítě? Jiný dítě nemám, takže se krom vaření a úklidu nudim. Homeoffice zvládnu za chvíli a co pak? Zase myšlenky. Omlouvam se za anonym, ale stydim se za to 8o.

Já jsem chodila do práce a zabavila jsem se i mimo práci. Třeba zevlováním po obchodech a hledáním hadříků a všech těch cajků pro mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 18:08
@Russet píše:
Já jsem chodila do práce a zabavila jsem se i mimo práci. Třeba zevlováním po obchodech a hledáním hadříků a všech těch cajků pro mimino.

Já mám prave velmi nízký tlak a chození do obchodaku je pro mě motani hlavy a nevolnost. Jinak by mě to také bavilo, to ne ze ne :)

• Citovat
  • Upravit
6654
31.12.22 18:50

Ty nemas kamaradky a konicky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.12.22 18:59

Takže nemůžeš chodit ven nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 19:01
@Ernais píše:
Ty nemas kamaradky a konicky? 8o

Přestěhovali jsme se a tady nikoho neznám. S kamarádky si volame, ale tak to není ono. A i kdyby byly kousek, tak mě to nezamestna na cele dny. Mají svoje rodiny.. Moje koníčky v těhotenství nejdou dělat :nevim: … já si nechci tolik stěžovat, spíše i zjistit, zda to ostatni měly podobně v tehu. Jestli ty emoce jsou normální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.22 19:04
@Xeronias píše:
Takže nemůžeš chodit ven nebo jak?

Mužu, ale poslední dobou je to složitější s tím nízkým tlakem. Nikdy nevím, kdy to přijde a už jsem musela z obchodu parkrat odejít, jelikož se mi dělaly mzitky před očima.

• Citovat
  • Upravit
34322
31.12.22 19:23

To nemas vubec nic, co te bavi?
Nechodis ven?
Uz jsi videla Avatara?
Proste si NECO na praci najdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
31.12.22 19:27

Nezlob se, ale mam pocit, že se až příliš vymlouvas na tehu hormony. Spíše mi přijde, že se neumíš zabavit. Tak někam vyraz, klidně i jen na kafe do města (skoro všude dělají bezkofeinove) a nebo na procházku…já nevím, stavěj puzzle… cokoliv… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 19:32
@Perníček22 píše:
Nezlob se, ale mam pocit, že se až příliš vymlouvas na tehu hormony. Spíše mi přijde, že se neumíš zabavit. Tak někam vyraz, klidně i jen na kafe do města (skoro všude dělají bezkofeinove) a nebo na procházku…já nevím, stavěj puzzle… cokoliv… :nevim:

Já se prave nechci vymlouvat, ale mám nějaký splin na všechno. Nemyslím, ze jsou to hormony, možná ta určitá izolace, ponorka s partnerem, blby období.

• Citovat
  • Upravit
34322
31.12.22 19:34
@Anonymní píše:
Já se prave nechci vymlouvat, ale mám nějaký splin na všechno. Nemyslím, ze jsou to hormony, možná ta určitá izolace, ponorka s partnerem, blby období.

Jak casto chodis ven a na jak dlouho…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.12.22 19:44

Prvni tehotenstvi v pohode, chodila jsem do prace az do porodu, po vecerech pak uz davala dohromady veci atd…ale ve druhem tehotenstvi jsem byla naprosto silena, i kdyz jsem mela o zabavu postarano…unava (prvni nebyl uplne jednoduche dite a manzel pracoval mimo, jezdil domi jen na vikendy) hormony, no konec.
Jinak teda byt tebou, vylejzam ven, chapu, ze pri problemech s tlakem se bojis, ale aspon trochu…a nemas fakt nic, co bys mohla delat tehotna? Cteni, serialy, nevim, peceni kvaskoveho chleba nebo studium japonstiny pro me za me :mrgreen: Nebo jeden jen v adrenalinovych sportech, ze ted nic nemuzes? Pokud jsi zvykla na neco takoveho a ted trcis doma, tam chapu, ze ti hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
31.12.22 19:50

Tyhle výmluvy na hormony bože :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.22 19:58
@beruska9 píše:
Prvni tehotenstvi v pohode, chodila jsem do prace az do porodu, po vecerech pak uz davala dohromady veci atd…ale ve druhem tehotenstvi jsem byla naprosto silena, i kdyz jsem mela o zabavu postarano…unava (prvni nebyl uplne jednoduche dite a manzel pracoval mimo, jezdil domi jen na vikendy) hormony, no konec.
Jinak teda byt tebou, vylejzam ven, chapu, ze pri problemech s tlakem se bojis, ale aspon trochu…a nemas fakt nic, co bys mohla delat tehotna? Cteni, serialy, nevim, peceni kvaskoveho chleba nebo studium japonstiny pro me za me :mrgreen: Nebo jeden jen v adrenalinovych sportech, ze ted nic nemuzes? Pokud jsi zvykla na neco takoveho a ted trcis doma, tam chapu, ze ti hrabe.

Jezdila jsem na koni a cvičila s holkami. Ani jedno teď nemůžu, už jen kvůli vzdálenosti. Dřív jsem tam jezdila po práci. Teď z domu je to kolem 60km. Předtim to bylo vše v Praze i práce. Určitě si budu číst a i k jazyku mám v plánu se vrátit. Chci chodit i sem do města na tehotensky cvičení. Jen proste mě teď nic nebaví a nebere. Asi jen nějaká depka a ponorka přes svátky :nevim: ale vím, ze bych měla být šťastná a i partnera mám u sebe. Kdyby jezdil domu jen na ty víkendy, jako tobě, tak bych to měla horší, to je fakt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.22 19:59
@Tosidelassrandu píše:
Tyhle výmluvy na hormony bože :roll:

Vzdyt všude píšu, ze to hormony nejsou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie