Na*ranost v 6.měsíci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.12.22 20:01
@Lucie_Sx píše:
Jak casto chodis ven a na jak dlouho…?

Dnes na nákupu, včera jsme se chtěli projít a po 50m se vrátili, jelikož se mi začala motat hlava a měla mzitky. Jinak jsou dny, kdy nevylezu. Což je chyba. Aspoň zkoušet to musím.

• Citovat
  • Upravit
77014
31.12.22 20:04
@Anonymní píše:
Dnes na nákupu, včera jsme se chtěli projít a po 50m se vrátili, jelikož se mi začala motat hlava a měla mzitky. Jinak jsou dny, kdy nevylezu. Což je chyba. Aspoň zkoušet to musím.

tak si dej 2× denně slabší kafe normální s kofeinem, to se může, a hlava se ti točit přestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 20:08
@stinga píše:
tak si dej 2× denně slabší kafe normální s kofeinem, to se může, a hlava se ti točit přestane

To dělám každý den, moc to nepomáhá. Kupuju si i kolu, abych v tom nejhorším momentu se napila. To na chvíli trochu pomůže.

• Citovat
  • Upravit
2250
31.12.22 20:12

Kup si vlvnu pro mimina a zacni hackovat nebo plest svetriky apod… prijdes na jiny myslenky a budes mit pro malou nejaky rucne delany obleceni :)
Jo a doporucuju netusim jak to mate s lavickama v okoli nebo primo u baraku/bytu, ale vypadni ven aspon na kousek, sedni na lavicku vem si sebou mobil s podcastama, nejaky povidanim do sluchatek a poslouchej a jen se treba koukej okolo sebe nebo vem nejaky to strikovani apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77014
31.12.22 20:15
@Leenvecka píše:
Kup si vlvnu pro mimina a zacni hackovat nebo plest svetriky apod… prijdes na jiny myslenky a budes mit pro malou nejaky rucne delany obleceni :)
Jo a doporucuju netusim jak to mate s lavickama v okoli nebo primo u baraku/bytu, ale vypadni ven aspon na kousek, sedni na lavicku vem si sebou mobil s podcastama, nejaky povidanim do sluchatek a poslouchej a jen se treba koukej okolo sebe nebo vem nejaky to strikovani apod.

ježíš, ještě že nejsem těhotná, to by pro mě rada nebyla, fůůůj háčkované svetříky, ručně dělaný oblečení, z toho mám osýpky jen to vidím - je to kýč jak bič, chudáci děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 20:16
@Leenvecka píše:
Jo a doporucuju netusim jak to mate s lavickama v okoli nebo primo u baraku/bytu, ale vypadni ven aspon na kousek, sedni na lavicku vem si sebou mobil s podcastama, nejaky povidanim do sluchatek a poslouchej a jen se treba koukej okolo sebe nebo vem nejaky to strikovani apod.

Jo to hackovani by bylo dobrý :) a ano budu muset aspoň pred barak nebo popojet autem k parku.

• Citovat
  • Upravit
15995
31.12.22 20:17
@Anonymní píše:
Jezdila jsem na koni a cvičila s holkami. Ani jedno teď nemůžu, už jen kvůli vzdálenosti. Dřív jsem tam jezdila po práci. Teď z domu je to kolem 60km. Předtim to bylo vše v Praze i práce. Určitě si budu číst a i k jazyku mám v plánu se vrátit. Chci chodit i sem do města na tehotensky cvičení. Jen proste mě teď nic nebaví a nebere. Asi jen nějaká depka a ponorka přes svátky :nevim: ale vím, ze bych měla být šťastná a i partnera mám u sebe. Kdyby jezdil domu jen na ty víkendy, jako tobě, tak bych to měla horší, to je fakt.

Jo tak to chapu…to nejde. A jeste prestehovani. Hodne zmen, to da zabrat. Pusti si aspon doma nejakou fajn hudbu, ta miva dobry vliv na naladu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 20:18
@stinga píše:
ježíš, ještě že nejsem těhotná, to by pro mě rada nebyla, fůůůj háčkované svetříky, ručně dělaný oblečení, z toho mám osýpky jen to vidím - je to kýč jak bič, chudáci děti

To né :lol: to se mi líbí, třeba čepici a šáličku :)). Jen nevím, jakou budu mít trpělivost se to naučit :D

• Citovat
  • Upravit
613
31.12.22 21:56

Hudbu doporučuji, já mám taky dny kdy nevylejzam, ale to je tou smradlavou Prahou všudepřítomnyma humanoidama a pět pater bez výtahu :D tak si bez toho ráda odpočinu nějaké dny, to teda koukám na dokumenty, čtu si, hraju nějaké hry tvořím. Ale většinu času věnuji teda rodině a domácnosti.

Važ si toho volného času co máš teď..pak nebudeš vědět co dřív ale to asi spíš až u druhého, s první dcerkou jsem měla krásnou mateřskou pohoda :palec:

Jakmile mám už dvě stíhám to jen tak tak všechno udělat do toho věnovat čas starší dceři manželovi zvířatům a sobě… 8o je to hustý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
31.12.22 22:00
@stinga píše:
ježíš, ještě že nejsem těhotná, to by pro mě rada nebyla, fůůůj háčkované svetříky, ručně dělaný oblečení, z toho mám osýpky jen to vidím - je to kýč jak bič, chudáci děti

heled nahodou, segra sije na decka teplacky, mikinky, merino obleceni a vypada to desne super :) ma krasny latky a je fakt sikovna. A hackovana cepicka nebo treba svetrik z jedny max dvou barev mi prijde super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
31.12.22 23:58
@Anonymní píše:
Jezdila jsem na koni a cvičila s holkami. Ani jedno teď nemůžu, už jen kvůli vzdálenosti. Dřív jsem tam jezdila po práci. Teď z domu je to kolem 60km. Předtim to bylo vše v Praze i práce. Určitě si budu číst a i k jazyku mám v plánu se vrátit. Chci chodit i sem do města na tehotensky cvičení. Jen proste mě teď nic nebaví a nebere. Asi jen nějaká depka a ponorka přes svátky :nevim: ale vím, ze bych měla být šťastná a i partnera mám u sebe. Kdyby jezdil domu jen na ty víkendy, jako tobě, tak bych to měla horší, to je fakt.

Hele cvicit muzes i ted, ja v 6 mesici chodila normalne do fitka na kruhace, najdi si nejaky cviceni v okoli domluv se s trenerkou a hura do toho. Co se tyce motani hlavy, zkusila bych cviky na zada, jestli to neni od toho, pripadne jak jsi na tom s krevnim cukrem? Ja ho mela hodne nizky, takze jsem musela casto neco uzobavat, abych ho drzela v norme a nesekla sebou. Nebyla by cesta si poridit hulky a chodit na prochazky? Mne se s nima chodilo krasne az do porodu, kvuli bezpecnosti jsem manzelovi sdilela na mobilu svou polohu, kdyby se mi nahodou udelalo spatne a chodila jsem takhle kazdy den, abych nemela na tom HO ponorku, ohromne to pomahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
1.1.23 00:12
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se asi jen vypsat a možná přečíst par vašich pribehu… jsem na začátku 6.měsíce a začal mi homeoffice. Už 14 dni jsem doma a nepracuji, jelikož se poslední týden dělaly inventury a to se mi vyhlo a do práce jdeme, až 2.1… Každopádně to tu na mě vše padá. Chvíli jsem si to užívala, ale teď se mi mění nálada z minuty. Partner je 10dni doma a už mi z nej hrabe. Brecim, vyčítám, vztekat se, vše mi je líto, pak se tomu zasmějeme a vše muže začít na novo.. Chvili mu vycitani, ze se mě nevšímá, pak mi vadí každá blbost co udělá. Vše si beru hrozne osobně. Těhotenství mi jako takové nevadí. Dokonce si kvůli pěkným plným prsum připadám víc sexy :mrgreen:.. partnerovi se to líbí a tak i sex je super. Ale stačí chvile a zprdnu ho, ze se mu to libi zřejmě víc, než moje prirozene 8o. To jen příklad moji nevyzpytatelnosti :zed: … na malou se oba těšíme, hladi mi bříško, pomáhá při úklidu atd… ale pak zase mu řeknu, ze mi není Ok a než aby mi pomohl jít nakoupit, abych tam sebou nesekla. Tak odjede s jeho synem do dílny. No a hádejte co já. Nasrana cely den. Ale to se nemůže nikdo divit.. k původnímu problemu… nemyslím, ze to jsou hormony, ale ta izolace. Ta je snad nejhorsi. Do te doby, bylo vše v pohode. Moje hlava se zaměstnala a já nemusela myslet na blbosti…. Jak se v tehu období doma zaměstnavate vy, kromě přípravou na dítě? Jiný dítě nemám, takže se krom vaření a úklidu nudim. Homeoffice zvládnu za chvíli a co pak? Zase myšlenky. Omlouvam se za anonym, ale stydim se za to 8o.

Chod ven a mezi lidi, neco smysluplného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
1.1.23 00:15
@Anonymní píše:
Přestěhovali jsme se a tady nikoho neznám. S kamarádky si volame, ale tak to není ono. A i kdyby byly kousek, tak mě to nezamestna na cele dny. Mají svoje rodiny.. Moje koníčky v těhotenství nejdou dělat :nevim: … já si nechci tolik stěžovat, spíše i zjistit, zda to ostatni měly podobně v tehu. Jestli ty emoce jsou normální.

Ne, nejsou, piš na e-mimi, když nic nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77014
1.1.23 00:32
@Leenvecka píše:
heled nahodou, segra sije na decka teplacky, mikinky, merino obleceni a vypada to desne super :) ma krasny latky a je fakt sikovna. A hackovana cepicka nebo treba svetrik z jedny max dvou barev mi prijde super :)

tak šité oblečení je fajn, ale já mám s háčkovanými čepičkami nějaký problém, přijde mi to zastaralé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
1.1.23 00:46
@Anonymní píše:
Jo to hackovani by bylo dobrý :) a ano budu muset aspoň pred barak nebo popojet autem k parku.

Autem k parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky