Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rani myslím, že po 10 dnech byy už mohl vidět aspoň zvýšenou sliznici. Asi to fakt těhu nebude ![]()
Ahoj Renco … no záleží na tom, kdy jsi otěhotněla a taky na tom jak citlivý UTZ má doktor k dispozici . Možná by nebylo od věci si udělat těhotenský test, nebo zajít od laborky, kde ti jako samoplátkyni udělají test na HCG - stojí to kolem 200,– … jinak ti nezbude nic jiného, než vyčkat těch 14 dnů do další návštěvy gynekologa . Moc Ti přeju aby to dopadlo tak jak si přeješ ![]()
To, že dneska nic nenašel na UTZ neznamená, že bys nemohla být těhotná
.
Ahoj já šla na gyndu v 4. týdnu těhu, doktor mi řekl že zatím neví, ale že mám zvýšenou sliznici už viděl, tak nevím, zkus ten test
já uvidím,zkusím jestli ms příjde,nebo ne.měla jsem ji dostat 21.5.a nic.předtím 19 a toho 21.byl sex,ale zase si myslím že před ms a v den kdy má přijít není možné otěhotnět.tak uvidíme
Reni, doufám, že mou odpověď nebereš tak, že ti mimi nepřeju, ale já zažila spoustu takových „cyklů“, tak jsem ti nechtěla dávat plané naděje.
Určitě ti ale moc přeji ať se vám mimi brzy podaří!!! ![]()
ne Majo beru to v pohodě.mě se to ted´stalo poprvé tak už jsem si říkala že by se zadařilo?tak zas zkusíme příští měsíc.Sleduju pl.dny,měřím teplotu,sice mě to moc nebaví ale zkouším.říkala jsem si ještě příští měsíc a pak na to prdím,nechám to osudu ![]()
Renčo to jsem ráda
Já měla takové cykly pořád a nebýt vyvolávačky, tak nemám MS.
Uvidíš jak to dopadne s vyvolávačkou.
Příští měsíc se snad zadaří!!!! Držím palečky ![]()
Ahoj holky nevíte za jak dlouho pozná dr.na ultrazvuku možné těhotenství?Deset dní mi mešká ms,dneska jsem byla u dr.dal mi vyvolávačku a říkal pokud ms do 14 dnu nedostanu mám přijít.dělal mi ultrazvuk a že na těhotenství to zatím nevypadá…