Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka měla před pár týdny podobné příznaky a dneska je v 7.týdnu ![]()
Držím palce ![]()
Taky držím palce!!! Příznaky to být mohou…I když já mám co povídat.Já byla dvakrát těhotná,mám dvě dcery a v obou případech jsem ani začátek těhu nepoznala.Měla jsem totiž pomalu 3měsíce menzes..Prý se to stává,ale že mně dvakrát…
Tak to jsi dobrá, že sis ještě neudělala test, to já bych asi nevydržela
Vypadá to dobře, budu držet palečky, aby to tak skutečně bylo. Přeci jen UŽ je to měsíc od poslední menstruace…naděje je veliká ![]()
Já bych to taky nevydržela a testila
Určitě v pondělí dej vědět! držím palečky!! ![]()
tak víš jak,zklamaní už bylo dost…možná až moc
tentokrát si počkám ,ale nedá mi to
s tímhle partnerem asi rok a to už jsme stihli i potrat v listopadu
,s předešlím jsem byla dvakrát na umělém oplodnění a nevyšlo to…takže doufám že jednou to výjde
ach jo.. tak toho máš taky dost za sebou… a v čem je problém, víte? když jsi byla na umělým, tak asi jo, že? a teď kdybys byla těhu, tak přirozeně???
tehdá byl problém v bývalem partnerovi,měl pomalé spermie a bylo jich málo…tentokrát to bylo přirozeně,bylo to 12 nejkrásnějších týdnu v mém životě
Ahojky,měla bych dotaz…menstruaci jsem měla 29,4
,už asi 10 dní mě bolí bradavky a v podbřišku,cítím se unaveně a mám i hustý výtok.Těhotenský test jsem si nedělala.V pondělí jdu k lékaři,myslíte že by to mohli být známky těhotenství?
Moje první těhotenství skončilo špatně,takže se bojím a nemužu dočkat pondělka,dík za jakoukoliv odpověd.....