Špinění po IVF

25
26.5.10 20:15

špinění po IVF

Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost se špiněním po IVF. V pondělí jsem byla 10 den po ET a začala jsem špinit teď to má takou narůžovělou barvu někdy až do červena. Břicho mi zatím nebolí. Dnes je to 12 den po ET a udělala jsem si TT byl negativní. Podle doktora si mám udělat TT až 2.6. ale nevím jestli už není vše ztracené. Už jsem byla na IVF před 7 lety a mám dvojčátka a při těch jsem tyto problémy neměla, tak mám strach jestli to vyšlo. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
26.5.10 21:26

Ahoj ja bych to na MS uz videla, mela jsem pozitivni test 9den po et, ale to znas z prvniho tehootenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.5.10 22:03

Může to být počínající MS ,ale taky nemusí.9 den po ET jsou čárky vidět u dvojčat (vlastní zkušenost),jinak spíš ne.Později jsou vidět u citlivých testů a to ještě jak kdy.
U prvního těhu jsem si dělala test ráno před odběrem krve-nic neukázal- a v krvi jsem měla 100j :nevim:
Pokud se to nerozjede víc,ber léky jak máš a zkus test později nebo počkej až na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.5.10 22:08

Děkuji ti za podporu. Dle lékaře jsem si měla test udělat až 2.6., ale dneska jsem to už nevydržela a udělala si ho a nedělala jsem ho z ranní moče, tak možná taky to je ta chyba. Ale uvidím teď počkám do 2. června. Je fakt, že jsem to už obrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
27.5.10 21:54

Petro, na smutnění je ještě čas až to bude definitivní. Mně se špinění objevilo u druhého těhotenství (obojí po IVF), špinila jsem hooodně od 7. do 14. dne po transferu a výsledkem jsou dvojčata :-)
Naděje umírá poslední, drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.5.10 12:01

Děkuji za podporu, ale nějak už nemám sílu věřit, že vše bude ok. Mám strach, že je vše ztracené.Stále ještě špiním někdy víc někdy míň, ale nevím jestli tu sílu neovlivňuje utrogestan, který beru.
:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.5.10 16:29

Tak jsem to dneska dostala. Myslím si, že nemá cenu dělat si toho 2.6. test.
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
1.6.10 13:00

Ahoj holky,

Péťo mrzí mě, že to nevyšlo, vím jaké je to zklamání. já jsem teď také po ivf. tedy po KET tří embryjek. 4. a 5. den po KET jsem špinila, včera byl klid a dnes už zase špiním (dnes termín ms) a vše vidím černě…ale také znám spoustu holek, co po ivf krváceli a dnes už mají doma cvrčky…ten test raději ještě udělej :wink:

A když čtu reakce Adky, tak pořád trochu doufám :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.6.10 11:58

Ahoj holky-taky jsem tu nová.31.5.mi zavedli 2 prcky a prý za 14 dní na kontrolu…tak tu vyhledávám informace.Taky jsem dneska začala trošku špinit a stav jako před ms.tak mám strach asi jako vy všechny.Je mi 36 let a děti žádné ještě nemáme.V únoru mi odoperovali vejcovody-tak nám zbyla jen tahle cesta.Zmraženého nic už nemáme-jen ty 2 co mi zavedli byli v pořádku…prodělala jsem taky ten hnusnej syndrom po odběru vajíček a pár dní si poležela v nemocnici.Držim všem palečky a at jsou ty testy // . :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
8.6.10 15:00

Ahoj Lafi, tak přeji hodně štěstí a držím moc palce, ať to klapne!!!

klidně se přidej mezi holky 1.IVF Leden 2010-jsou tam moc milé a přijmou Tě rády mezi sebe! drž se!

odkaz:

https://www.emimino.cz/…-2009-36500/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.6.10 08:13

Silvinko-děkuji Ti,včera odpoledne mi volala-laborantka,prý jak mi je a jestli mě něco nebolí a já cíta začala bulet-že jsem začala špinit,tak mě hned obědnala na dnešní kontrolu,že mi prý vezmou krev a když tak přidaj dávku tablet-tak snad to pomůže.Pak dám vědět…Bylo to od nich fakt hezký-protože jinak mám kontrolu až na pondělí…Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.6.10 13:00

Tak mám po kontrole a doktor nařídil až do pátku polehávat a v pátek na další kontrolu-sestra mi vysála krev a hned s tim šla do laborky-tak mi zítra zavolají.A na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo-ale věřim-že tam jsou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
9.6.10 19:46

Lafi! držím palce a super, že se tak starají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.6.10 13:13

Ahoj Silvinko-tak to je mi fakt líto.Nevím co ted honem napsat a jak Tě podpořit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.6.10 13:19

Ted jsem telefonovala s kámoškou a prý se narodila holčička taky z umělého a maminka 2 * menstruovala…no tak to je příroda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí