Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím Vás, bolí mě podbřišek, snažíme se o miminko… myslíte si, že by to mohlo být začínající těhotenství ?
my už se tak moc těšíme… ach jo… nezlobte se jestli otravuju s blbostí… ale tahle bolest prostě není vsugerovaná…cítím to..
Ahojky tak to máme stejný problém v podbřišku už mě bolí pár dní a to dost..navíc už mám 36dní od poslední menstruace takže pár dní zpoždění ale taky vůbec nevím
v tom bych potřebovala poradit taky
Přeju ti ať ti to vyjde ![]()
Ahoj! Zkus test a uvidíš… Někdy si člověk ty pocity jen vsugeruje, ale snad to nebude tvůj případ - držím pěsti! ![]()
no me taky bobleo bricho, ale pak jsem dost krvacela. Zkus testik, pak se ohlaš.
ahoj,
těhotenský test jsem zkoušela…vyšel mi negativní, bylo to asi 10den po ovulaci, během plodných dní byl pohlavní styk.. několikrát… snažili jsme se
od té doby mě bolí v podbřišku, jeden den třeba ne a druhý ano, jako kdybych měla dostat MS, ale nic.. pak zas druhý den dobrý bez bolesti a pak zas… třeba k večeru.. střídá se to… mám tři dny do MS… mám zkusit těhotenský test znova ? To už by bylo 14 dní po ovulaci… na gyndu jdu až příští pátek…
ahoj já bych spíše zkusila počkat jestli ms dostaneš,nebo ne a pak testla.ale za vyzkoušení nic nedáš ![]()