bolest podbřišek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
22.5.10 10:34

bolest podbřišek

Holky prosím Vás, bolí mě podbřišek, snažíme se o miminko… myslíte si, že by to mohlo být začínající těhotenství ?
my už se tak moc těšíme… ach jo… nezlobte se jestli otravuju s blbostí… ale tahle bolest prostě není vsugerovaná…cítím to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
22.5.10 10:41

Ahojky tak to máme stejný problém v podbřišku už mě bolí pár dní a to dost..navíc už mám 36dní od poslední menstruace takže pár dní zpoždění ale taky vůbec nevím :nevim: v tom bych potřebovala poradit taky :-D Přeju ti ať ti to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 10:41

Ahoj! Zkus test a uvidíš… Někdy si člověk ty pocity jen vsugeruje, ale snad to nebude tvůj případ - držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.5.10 11:00

no me taky bobleo bricho, ale pak jsem dost krvacela. Zkus testik, pak se ohlaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellisska1980
2.6.10 21:27

ahoj,
těhotenský test jsem zkoušela…vyšel mi negativní, bylo to asi 10den po ovulaci, během plodných dní byl pohlavní styk.. několikrát… snažili jsme se :-) od té doby mě bolí v podbřišku, jeden den třeba ne a druhý ano, jako kdybych měla dostat MS, ale nic.. pak zas druhý den dobrý bez bolesti a pak zas… třeba k večeru.. střídá se to… mám tři dny do MS… mám zkusit těhotenský test znova ? To už by bylo 14 dní po ovulaci… na gyndu jdu až příští pátek…

• Citovat
  • Upravit
Renca127
3.6.10 08:55

ahoj já bych spíše zkusila počkat jestli ms dostaneš,nebo ne a pak testla.ale za vyzkoušení nic nedáš :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex