Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat,jaký máte zkušenosti s clostíkem,za jak dlouho se zadařilo a jaké jsou nežádoucí účinky při braní. Já ho ted dobrala a je mi teda hrozně. Bolí mě šíleně prsa,podbřišek a jsem jak nafouklá. Myslela jsem si tajně,že už zabral…ale dnes jsem si dělala tt…a negativní. Ms má ale dorazit až 24.5. to je asi brzy co?? Když ale já to mimi strašně moc chci…už mi z toho hrabe!!!!Snažím se od 08/09 po zamlklém těhotenství a furt nic…tak co je??
taky se snažím od 8/09 po zamlklém těhotenství a nedaří se, clostil jsem brala 2 cykly a bez úspěchu, za 2 měsíce mě čeká 1.IUI, pokud do tý doby neotěhotním, to se po potratu holt někdy stává, že to pak už přirozeně nejde
nezbývá než doufat, jinak nežádoucí reakce na clostil jsem neměla žádný, vždy jsem měla jen 1 folikul.
Ahojky Goldenko,díky,že jsi se ozvala. Já fakt mám tolik příznaků,jako bych byla v tom,ale jak mi dnes tt ukázal…bohužel jsem opět vedle jak ta jedle
Já taky uvažuji,že navštívím nějaké centrum IVF protože mi čas už nedovoluje vyčkávat,jsem už stará páka ![]()
nezadouci ucinky jsou, ze snizuje vysku delozni sliznice, takze tim zase trosicku sance snizuje. proto se ma bart za UZ kontrolovani , kdyztak ti pak daji ve spravnou chvili estrogen.
Ahoj Olienko.
mám za sebou třetí cyklus s clostíkem. Dnešní test ukázal, že byl opět neúspěšný.
Bolesti v podbřišku mám hlavně před menses, střídají se na obou vaječnících.
Jinak si připadám taky nafouklá.. ![]()
Ahoj Goldenko ![]()
Ahoj holky, ja jsem ted po prvni stimulaci Clostilobegytem, taky si pripadam hodne nafoukla a mam hodne citliva prsa. No, me se po nem udelala cysta, tim bych nechtela nikoho desit, mam PCO a to se pri tom pry stava.
Ale proti Utrogestanu je to uplne v pohode prasek bez vedlejsich ucinku. ![]()
Tak vy mi dáváte tedy…jsem z toho už hotová
Musím se zaptat na další pokračování stimulace a hlavně kontroly UTZ. Musím počkat do pondělí,to má dorazit Ms a pak se objednám. A já bláhová si myslela,že už to možná zabralo…cha cha,to jsem cvok co??
Elli,prosím tě ,jak poznám jestli se mi udělala cysta??Jsou nějaké určité příznaky??Já už se zblázním fakt
Holky mám na sebe vztek…a děsnej ![]()
ahojky
mám po prvním cyklu klostíkem a našla sem // čárky jen mám stále nízké hcg v krvi..vpondelí bylo 16 dpo..jen 33..dnes 18 dpo 75..tak čekám co stoho bude…ale jinak ano u nás vyrostlo vajíčko a povedlo se
Ahojky Petruš z lovosic,tak to gratuluju
a přeju aby to dobře dopadlo s hcg,aby se zvedlo a aby se mimísek držel
Který den očekávané Ms jsi testila?? A jaké příznaky a vedlejší účinky měl clostík?Já chci taky… ![]()
tak já byla omezená tím že mám jen jeden vejcovod ..mela sem mimodeložní a potřebovalo se aby ovulace byla z dobre strany…což se povedlo..jinak ..me akorát sem tam píchalo na aječníkách..11 den sem šla do caru na uzv…13 den probehla iui..inseminace…nák..mi po clostíku ani nic nebylo..krom popíchávání, pobolívání… ![]()
a určitese zadaří u nekoho hned po prvním braní u nekoho až po 3…
testila sem už 10 dpo..a nic tam nebylo…mela sem píchlej pregnyl tak dřív to nemelo smysl…až 11 den malinký duch který sem musela hodne hledat..až tebn 13 dpo..cosi vylezlo
aješte sem teda mela břicho dost nafouklé…ale jestly i tím clostíkem to nevím…tím že sem mela pregnyl a utrogestan
Za 2 měsíce jsem otěhotněla + jsem brala utrogestan. Takže zkušenost výborná
Moc vám přeji, aby vám to všem vyšlo co nejdříve. ![]()
Já jsem měla na Clostík daleko lepší reakci naž na injekce!
Otěhotněla jsem hned první měsíc
![]()
Držím palečky aby se i vám brzo zadařilo ![]()
Skoro u každé stimulace jsou citlivá prsa, pobolívá podbříšek … ještě bych neházela flintu do žita, na TT může být brzo ![]()