Za jak dlouho se zadařilo, když jste braly Clostilbegyt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20993
20.5.10 11:55

Veruš moc ti děkuji :hug: ani nevíš,jak mě tímhle podporujete :palec: Ale ten test jsem si střihla taky dnes ráno…a opět negativní :cry: Ale víš co pozoruju od včera??Změnil se mi poševní hlen,je takový hustý,táhlý a spíš průhledný až do běla :think: To by znamenalo,že bude ovu???Teprve ted 24den MC???To je hodně pozdě vid??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 11:58

Elli,opravdu jsem nikdy problém s otěhotněním neměla, ba naopak nesměla jsem se pánských trenek ani dotknout :mrgreen: ale ted jak vidím,je to už problém…a velký :-( To ten věk…asi tedy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.5.10 12:09

Olienko, ten hlen nemusí znamenat ovulaci, ale při braní clostíku jsem ho měla jeden měsíc před ms a druhý měsíc jsem opět čekala ms, ovulace na straně bez vejcovodu, opět tento hlen a dost jsem trpěla na premenstruační syndrom, takže jsem ho měla jak vyšitý a bylo z toho těhu. Takže to může značit OVU (což asi ne) nebo ms a nebo těhu. Fakt počkej. Já testovala 12 den od ovulace a byla tam druhá /. Ovu jsem měla potvrzenou od lékaře. Takže vydrž, protože někdy si druhá / dává na čas a je vidět u spousty ženských až třeba 16, 18 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 12:31

Dobře Veruš,budu tedy vyčkávat…bud se Ms v pondělí ukáže/ ta mrcha :cert: /nebo si pak zopakuju testík ne??A le když říkáš,že ti ten hlen dělal clostík taky i před Ms,tak to já na tom budu stejně :cry: Ale je to u mě novota tak se raději optám zkušenějších :palec: Tímto ti děkuji za trpělivost se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.5.10 13:04

Každá snažilka je nedočkavá, to chápu. My se snažili 2 roky a je to naše první mimčo. Ale s testováním jsem vždycky vydržela až do ms, max aspoň den před ms. Pro mě to byly zbytečně vyhozený peníze, protože i tak těch testů padlo hafo :oops: Ale kdyby existoval nějaký test, kdy bychom věděly už druhý den, že jsme těhule, tak já bych do něj šla hned a to asi spousta z nás nedočkavek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 13:25

To máš pravdu,těch testů už padlo opravdu hafo :mrgreen: A nedočkavost??Slabé slůvko,u mě je to bláznovství a každodení trápení sama sebe :-( Ale tobě to přeju,zasloužíš si toho tvého Adámka,co ti v bříšku roste. Hlavně se držte,žádné stresy jen samá radost,at je Adámek chlap jako fík :kytka: Holky moje jak já vám závidím,ale mocinky vám to všem přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.5.10 17:47

Děkuju :huban: U mě to taky bylo v posledních měsících jen od ovulace do menstruace a nic jinýho mě moc nezajímalo, než kdy budu testovat, ale naštěstí až fakt posledních pár měsíců, protože jinak nevím, nevím, ale asi bych se z toho zbláznila :pankac:

Moc ti přeji, aby se zadařilo nejlépe tento měsíc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 17:52

Já vím,jsou to pěkný nervy,a jak říkáš dobře,že se nám čas smrskne jen na období po ovulaci do menses,to je pravda :-( Já už taky žiju jen tímhle,nic jinýho mě nebere,nemůžu se ničím zabavit a když vidím kolem sebe ty krásné těhulky…no to je pro mě nářez :oops: Jsem už blázen,a jak říkám mám hlavně vztek sama na sebe,že mi to nejde :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.5.10 18:12

Možná už jsi to někde psala, ale jak dlouho se teď snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
21.5.10 11:02

Veruš už od srpna 09!!!!!! Ale já to nejvíc přikládám té mojí psychice,to je mrška :cert: Taky samosebou nemůžu opomenout svůj věk :-( Potřebovala bych to z té makovice na nějakou dobu vyhnat…nemáš nějaký osvědčený recept?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
21.5.10 11:11

Mé zkušenosti s Clostíkem…zadařilo se po 6. měsících jeho braní…celkově po 8. měsících snažení…držím všem pěstičky,abyste brzy objevily //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
21.5.10 11:32

Olienko, nemám :-( Mě jediný co pomáhalo byla práce a nejlépe nebýt sama doma, ale i třeba v práci jsem si vzpomněla, když jsem viděla těhule…Snažila jsem se řídit tím, že jsem na to myslela, ale nežila jen těhotenstvím, žila jsem normální život, ale s blížícím se termínem ms jsem byla vždy na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
21.5.10 13:25

Já sice práci mám,ale jsem v ní s manželem každý den,a to je ještě horší,protože na to pořád myslím a zavádím na tohle neustále téma :-( A navíc aby toho nebylo málo,tak rozvážíme dětské plenky,tak si umíš představit moje každodenní trápení když se neustále hrabu v plenách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.5.10 18:22

Tak to je nemilý. Snad brzy budeš vybírat plenky pro sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
23.5.10 15:16

No to bych strašně moc ráda Veruš :mrgreen: Příští týden jdu konečně k jinému,doufám že lepšímu doktorovi,a ten prý se mnou něco provede,tak jsem moc zvědavá :nevim: To víš,18let jsem měla stejného gyndaře,ale on mi vůbec nerozumí a nechápe mě,tak tam už nemůžu chodit.Snad to k něčemu dobrému bude,že přejdu k jinému :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí