Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veruš moc ti děkuji
ani nevíš,jak mě tímhle podporujete
Ale ten test jsem si střihla taky dnes ráno…a opět negativní
Ale víš co pozoruju od včera??Změnil se mi poševní hlen,je takový hustý,táhlý a spíš průhledný až do běla
To by znamenalo,že bude ovu???Teprve ted 24den MC???To je hodně pozdě vid??
Elli,opravdu jsem nikdy problém s otěhotněním neměla, ba naopak nesměla jsem se pánských trenek ani dotknout
ale ted jak vidím,je to už problém…a velký
To ten věk…asi tedy ![]()
Olienko, ten hlen nemusí znamenat ovulaci, ale při braní clostíku jsem ho měla jeden měsíc před ms a druhý měsíc jsem opět čekala ms, ovulace na straně bez vejcovodu, opět tento hlen a dost jsem trpěla na premenstruační syndrom, takže jsem ho měla jak vyšitý a bylo z toho těhu. Takže to může značit OVU (což asi ne) nebo ms a nebo těhu. Fakt počkej. Já testovala 12 den od ovulace a byla tam druhá /. Ovu jsem měla potvrzenou od lékaře. Takže vydrž, protože někdy si druhá / dává na čas a je vidět u spousty ženských až třeba 16, 18 DPO.
Dobře Veruš,budu tedy vyčkávat…bud se Ms v pondělí ukáže/ ta mrcha
/nebo si pak zopakuju testík ne??A le když říkáš,že ti ten hlen dělal clostík taky i před Ms,tak to já na tom budu stejně
Ale je to u mě novota tak se raději optám zkušenějších
Tímto ti děkuji za trpělivost se mnou ![]()
Každá snažilka je nedočkavá, to chápu. My se snažili 2 roky a je to naše první mimčo. Ale s testováním jsem vždycky vydržela až do ms, max aspoň den před ms. Pro mě to byly zbytečně vyhozený peníze, protože i tak těch testů padlo hafo
Ale kdyby existoval nějaký test, kdy bychom věděly už druhý den, že jsme těhule, tak já bych do něj šla hned a to asi spousta z nás nedočkavek ![]()
To máš pravdu,těch testů už padlo opravdu hafo
A nedočkavost??Slabé slůvko,u mě je to bláznovství a každodení trápení sama sebe
Ale tobě to přeju,zasloužíš si toho tvého Adámka,co ti v bříšku roste. Hlavně se držte,žádné stresy jen samá radost,at je Adámek chlap jako fík
Holky moje jak já vám závidím,ale mocinky vám to všem přeju ![]()
Děkuju
U mě to taky bylo v posledních měsících jen od ovulace do menstruace a nic jinýho mě moc nezajímalo, než kdy budu testovat, ale naštěstí až fakt posledních pár měsíců, protože jinak nevím, nevím, ale asi bych se z toho zbláznila ![]()
Moc ti přeji, aby se zadařilo nejlépe tento měsíc ![]()
Já vím,jsou to pěkný nervy,a jak říkáš dobře,že se nám čas smrskne jen na období po ovulaci do menses,to je pravda
Já už taky žiju jen tímhle,nic jinýho mě nebere,nemůžu se ničím zabavit a když vidím kolem sebe ty krásné těhulky…no to je pro mě nářez
Jsem už blázen,a jak říkám mám hlavně vztek sama na sebe,že mi to nejde
![]()
Veruš už od srpna 09!!!!!! Ale já to nejvíc přikládám té mojí psychice,to je mrška
Taky samosebou nemůžu opomenout svůj věk
Potřebovala bych to z té makovice na nějakou dobu vyhnat…nemáš nějaký osvědčený recept?? ![]()
Mé zkušenosti s Clostíkem…zadařilo se po 6. měsících jeho braní…celkově po 8. měsících snažení…držím všem pěstičky,abyste brzy objevily //
Olienko, nemám
Mě jediný co pomáhalo byla práce a nejlépe nebýt sama doma, ale i třeba v práci jsem si vzpomněla, když jsem viděla těhule…Snažila jsem se řídit tím, že jsem na to myslela, ale nežila jen těhotenstvím, žila jsem normální život, ale s blížícím se termínem ms jsem byla vždy na palici ![]()
Já sice práci mám,ale jsem v ní s manželem každý den,a to je ještě horší,protože na to pořád myslím a zavádím na tohle neustále téma
A navíc aby toho nebylo málo,tak rozvážíme dětské plenky,tak si umíš představit moje každodenní trápení když se neustále hrabu v plenách ![]()
No to bych strašně moc ráda Veruš
Příští týden jdu konečně k jinému,doufám že lepšímu doktorovi,a ten prý se mnou něco provede,tak jsem moc zvědavá
To víš,18let jsem měla stejného gyndaře,ale on mi vůbec nerozumí a nechápe mě,tak tam už nemůžu chodit.Snad to k něčemu dobrému bude,že přejdu k jinému ![]()