Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den děvčata,
potřebovala bych radu,nejdřív napíši můj příběh:
V lednu jsem byla na revizi- v 10tt.,miminku přestalo být srdíčko ![]()
Menses nedorazila ani po 6-ti nedělí,tak jsem šla k Dr,který mi píchnul vyvolávačku,menses dorazila do 5 dnů…to bylo 13.3.,v dubnu menses nedorazila,TT negativní…
Dr.mi řekl,že je to normální,než se mi cykly po revizi srovnají,info mi zdělil po telefonu-byla jsem objednána až na 11.5.-má moc pacientek a v ordinaci se střídají 3 Dr.
Tak jsem počítala s tím,že půjdu na vyvolávačku a menses se dostavila 10.5. večer -tedy bylo to jen takové špinění,no a 12.5.po menses ani stopy…
1.Tak se chci zeptat-měla jste někdo z Vás problémy s menses po revizi?
2. Je možné,že bych byla těhu,když jsem lehce špinila?
děkuji za odpovědi.
ahojky,
možné to je…mohla jsi špinit, protože se mimčo zavrtávalo…ale tohle všechno jsou jen domněnky…
udělej si těhu test, případne znovu zavolej doktorovi.
To bych v tom případě,měla i pozdější ovulaci.....tedy jestli vůbec nějaká byla.....
Mám zkusit i HCG v laborce?
ahoj, já měla po revizi tak rozhozený cyklus, že bych v té době neotěhotněla. Ale já krvácela dá se říct, tři měsíce v kuse. na srovnání mi pak nepomhl ani utrogestan. Srovnalo se to až časem, samo…po třičtvrtě roce mám zase normální cyklus. Spíš si myslím, že než těhotenství, to bude u tebe stále se srovnávající se cyklus. ![]()
Ahoj
Já jsem byla v lednu taky na revizi , zamlklé těhu. Po 6-ti nedělí jsem dostala MS a další už nedošla , dělala jsem si těhu test 28dc a byl negativní a za pár dni znovu a opět negativní. Tak jsem to už vzdala a chtěla jsem jít doktorovi na vyvolávačku, ale pro jistotu jsem si udělala test (38dc) a ejhle, slabý duch na testu. Za druhý den jsem si udělala znovu test a čárka byla o hodně silnější. Musela jsem mít po revizi hodně opozděnou ovulaci (25dc) . My se totičž ten měsíc milovali jen jednou a to ten 25dc. I doktor mě potvdit staří miminka na tu dobu ovulace.
Takže ovulaci jsi klidně pohla mít hodně posunutou, udělala bych si test a nebo šla to laboratoře ta je jistější. Drřím moc, moc palečky avy se druhá čárka objevila co nejdříve ![]()
jéééééééééééé,
![]()
Děkuji za rady,asi nejdřív vyzkouším laborku.. Nevíte o nějaké v Praze,já jsem to nikdy nepotřebovala,vždy mi krev brala sestřička na gyndě....... ![]()
Laborka bude nejspíš nejjistější v tom mém váhání,jestli jsem či nejsem těhu a uvidím…
Za jak dlouho pak dostanu výsledky z krve?
moje máma takhle otěhotněla v šestinedělí po potratu - tak držim palce
Děkuji,ty výsledky jsou nějak rychle........
Můžu do laborky zajít i do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí,neznáte někdo nějakou laborku v Praze,já vůbec nevím kam mám jít,aby mi na mě nečuměli,co po nich chci a pak by mě vyhodili......