Těhu,nětěhu......

30
16.5.10 12:13

Těhu,nětěhu......

Dobrý den děvčata,
potřebovala bych radu,nejdřív napíši můj příběh:
V lednu jsem byla na revizi- v 10tt.,miminku přestalo být srdíčko :-(
Menses nedorazila ani po 6-ti nedělí,tak jsem šla k Dr,který mi píchnul vyvolávačku,menses dorazila do 5 dnů…to bylo 13.3.,v dubnu menses nedorazila,TT negativní…
Dr.mi řekl,že je to normální,než se mi cykly po revizi srovnají,info mi zdělil po telefonu-byla jsem objednána až na 11.5.-má moc pacientek a v ordinaci se střídají 3 Dr.
Tak jsem počítala s tím,že půjdu na vyvolávačku a menses se dostavila 10.5. večer -tedy bylo to jen takové špinění,no a 12.5.po menses ani stopy…

1.Tak se chci zeptat-měla jste někdo z Vás problémy s menses po revizi?
2. Je možné,že bych byla těhu,když jsem lehce špinila?

• TT jsem si nedělala.

děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
16.5.10 12:26

ahojky,
možné to je…mohla jsi špinit, protože se mimčo zavrtávalo…ale tohle všechno jsou jen domněnky…
udělej si těhu test, případne znovu zavolej doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.5.10 12:29

To bych v tom případě,měla i pozdější ovulaci.....tedy jestli vůbec nějaká byla.....
Mám zkusit i HCG v laborce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
16.5.10 12:31

A nebo tak…laborka bude určitě nejjistější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.10 12:39

ahoj, já měla po revizi tak rozhozený cyklus, že bych v té době neotěhotněla. Ale já krvácela dá se říct, tři měsíce v kuse. na srovnání mi pak nepomhl ani utrogestan. Srovnalo se to až časem, samo…po třičtvrtě roce mám zase normální cyklus. Spíš si myslím, že než těhotenství, to bude u tebe stále se srovnávající se cyklus. :wink:

• Citovat
  • Upravit
446
16.5.10 12:50

Ahoj

Já jsem byla v lednu taky na revizi , zamlklé těhu. Po 6-ti nedělí jsem dostala MS a další už nedošla , dělala jsem si těhu test 28dc a byl negativní a za pár dni znovu a opět negativní. Tak jsem to už vzdala a chtěla jsem jít doktorovi na vyvolávačku, ale pro jistotu jsem si udělala test (38dc) a ejhle, slabý duch na testu. Za druhý den jsem si udělala znovu test a čárka byla o hodně silnější. Musela jsem mít po revizi hodně opozděnou ovulaci (25dc) . My se totičž ten měsíc milovali jen jednou a to ten 25dc. I doktor mě potvdit staří miminka na tu dobu ovulace.

Takže ovulaci jsi klidně pohla mít hodně posunutou, udělala bych si test a nebo šla to laboratoře ta je jistější. Drřím moc, moc palečky avy se druhá čárka objevila co nejdříve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.5.10 13:12

jéééééééééééé, :-) :-D :-)
Děkuji za rady,asi nejdřív vyzkouším laborku.. Nevíte o nějaké v Praze,já jsem to nikdy nepotřebovala,vždy mi krev brala sestřička na gyndě....... :lol:
Laborka bude nejspíš nejjistější v tom mém váhání,jestli jsem či nejsem těhu a uvidím…
Za jak dlouho pak dostanu výsledky z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
16.5.10 14:22

moje máma takhle otěhotněla v šestinedělí po potratu - tak držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.5.10 15:32

asi za hodinu bys měla mít výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.5.10 16:30

Děkuji,ty výsledky jsou nějak rychle........
Můžu do laborky zajít i do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí,neznáte někdo nějakou laborku v Praze,já vůbec nevím kam mám jít,aby mi na mě nečuměli,co po nich chci a pak by mě vyhodili......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí