Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normální to je
ale snaž se krotit (což se lehce řekne a hůř dělá), 3 měsíce ještě nejsou nic, nám se povedlo po osmi… a i to je statisticky normální.
Případně můžeš začít měřit BT, poznáš lépe svůj cyklus, potvrdíš si, zda probíhá ovulace a budeš mít novou hračku ![]()
to jsem si říkala,že BT začnu měřit,uvidím jak to pujde ještě nikdy jsem to nezkoušela,ale mám načteno ![]()
hlavní je se na to neupnout, myslet na něco jiného a přijde to samo, my se o první mimi snažili poctivě každý den 9 měsíců, furt to nešlo, začala jsem plánovat a zařizovat svatbu, přestala prostě myslet na to že chci otěhotnět, no a po svatbě už jsem to nedostala..:-) takže má rada fakt na to nemyslet…a ono to přijde, držím palečky.
ahoj reni, tiez Ti odporucam merat BT, zistis, kedy je mat najlepsie keksik a naucis sa vela o svojom tele.
s babami tu mame celkom dobru diskusiu, keby si potrebovala hocico poradit, len nam napis. najdes to pod snazeni, meranie BT ![]()
alebo vlastne tu je link:
Měření BT taky doporučuji, ale fakt moc neplašit. Mně se podařilo otěhotnět po skoro dvou letech. A jasně - v měsíci, kdy jsem neměřila nic, byla povýšena v práci (o to jsem dost stála), manžel byl 14 dni pryč a sex byl jednou (no, alespoň jsem mohla přesně u doktora říct datum početí
).
Ahoj ,tři měsíce je fakt málo
já se snažím dva roky a to je už záhul na nervy . Už se mě o miminkach nezdá to z kraje i když strašně chci vlastní tak cizí mě začli lézt na nervy nesnáším ty návštěvy kde se musím smát na cizí děti tolik bych chtěla vlastní. A ty řeči kdy si už konečně pořídíme to mě dostává uplně!! Jsem neštastná a ještě začínám být protivná z toho všeho.
Anonymní, my se snažili bez měsíce 2 roky a o jedno jsme přišli, docela jsem to brala dle možností sportovně, ale okolí o našich problémech vědělo, takže jsem měla aspoň klid od keců typu, kdy si uděláte mimčo vy? I kamarádky, které mimča mají, tak byly dost taktní a snažily se mi spíš pomoci. A ke konci jsem to už moc sportovně nebrala, nesnášela jsem všechny maminky s kočárkama, všechny těhotné. Prostě nesnášela, ale zároveň jsem jim to štěstí přála, protože jsem si vždycky řekla, že kdo ví, čím si musely ony projít…Zkus být k okolí otevřenější a třeba pochopí. Ušetří tě zbytečnému trápení.
Jinak k zakladatelce - každá to bereme jinak, ale když je touha, pak je jedno, zda se snažíš měsíc a nebo 5 let. Každý měsíc je dlouhý.
Vám oběma přeji, aby jste se brzy dočkaly // na testu a vše bylo v pořádku a brzy měly svá miminka v náručí ![]()
Ahoj zdravím všechny holky.už asi měsíc pročítám ruzné diskuze, tak jsem se rozhodla se taky přidat.Snažíme se s přítelem o mimi teprve 3 měsíce,ale poslední dobou jsem z toho tak nějak mimo.pořád se sleduju jestli náhodou nemám nějaký těhotenský příznak..samo že je pociťuju všechny
,ale nejhorší na tom je že už se mi o těch miminách i zdá.tak nevím jestli je to normální?ahoj Renča