Chceme mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
15.5.10 19:04

chcem mimi

:cry: :cry: mame jedno ditě holčičku 5 let a pokoušime se o dalši už 2 roky a nic jemi 41 let a memu muži je 38 let a oba jsme pořadku bude někdo hodnej a poradi mi k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
15.5.10 19:09

Kokinko a to vis jiste, ze jste oba v poradku ? Protoze jestli ano, tak to vis asi od doktora, a kdyz to vis od doktora, tak by to mel byt hlavne on, kdo by Ti mel rict co muze byt na vine … treba takovy hormonalni profil Ti delali ? (vzhledem k veku …)
Takhle tezko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
15.5.10 19:19

Mě by spíše zajímalo proč zakládáš dvě stejné diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.5.10 19:32

Aspera asi proto, že se to stane většině nováčků :roll:

Kokinko, a byli jste s manželem na nějakém vyšetření? Chodíte no Centra asistované reprodukce (CAR)?

Tady jsou různé diskuze snažilek, které se pokoušejí otěhotnět, určitě tam najdeš spoustu rad https://www.emimino.cz/…use/snazeni/ :wink:

Moc držím palce, ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
15.5.10 19:36

teda Jani ty jsi taky všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.5.10 19:42

Dagi :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
15.5.10 19:45
kokinko píše: :cry: :cry: mame jedno ditě holčičku 5 let a pokoušime se o dalši už 2 roky a nic jemi 41 let a memu muži je 38 let a oba jsme pořadku bude někdo hodnej a poradi mi k

kokinko koukni se mezi snažilky tam jsou fajn holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
15.5.10 20:03
janinkaz píše:
Aspera asi proto, že se to stane většině nováčků :roll:

Kokinko, a byli jste s manželem na nějakém vyšetření? Chodíte no Centra asistované reprodukce (CAR)?

Tady jsou různé diskuze snažilek, které se pokoušejí otěhotnět, určitě tam najdeš spoustu rad https://www.emimino.cz/…use/snazeni/ :wink:

Beru že se jim povede to dvakrát odkliknout, ale založit dvě diskuze 15 minut po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
15.5.10 20:09

Moje kamarádka je se svým mužem už 15 let, mají tříletého chlapečka a už druhý rok se bezvýsledně pokoušejí o druhé mimčo… Důvod neúspěchů jim byl zjištěn a sice ten, že kamarádčino tělo si po dlouhých letech nechráněného sexu (tedy, používali HA, ale z hlediska tohoto problému je to sex nechráněný) s manželem vypěstovalo jakousi rezistenci vůči jeho spermiím, doslova a do písmene „je vůči němu imunní“… Prý se to po určité době styku bez kondomu může stát… Momentálně na to bere jakési hormony, uměle jí snižují imunitu a kdesi cosi, úplně přesně tomu nerozumím… nicméně jestli jste s mužem opravdu oba v pořádku, nemohl by toto třeba být i Váš případ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
15.5.10 20:12
Aspera píše:
janinkaz píše:
Aspera asi proto, že se to stane většině nováčků :roll:

Beru že se jim povede to dvakrát odkliknout, ale založit dvě diskuze 15 minut po sobě.

Zakladatelka to nejprve omylem poslala do sekce adminů… původní diskuse byla smazaná a tato je založená správně… Stát se to může komukoli a nováčkovi zvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.5.10 20:50

Ahojky Kokino, já se sice nesnažím o druhé mimčo, ale nakoukla jsem do tvé diskuze. Snažili jsme se o první 2 roky, po roce jedno nevydařené a teď jsem teda těhotná. Ale chyba byla u mě, špatný hormonální profil, nasazen utrogestan a za 2 měsíce jsem otěhotněla poprvé. Pak povinná pauza a po druhé to trvalo cca 3 měsíce a to díky utrogestanu, clostilbegytu a cvičení podle Mojžíšové. Zkus se domluvit s dr. a nebo navštívit CAR, provedou vám základní vyšetření, jak tobě, tak manželovi. Pokud to tedy nemáte už za sebou. Tak ať se brzy zadaří a je vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
16.5.10 09:06

Ahoj! My jsme taky ten případ, o kterém psala BohunkaP., po 3 letech snažení jsem si vypěstovala alergii na manželovo sperma. Dr. potvrdil, že se to stává dlouhodobým nechráněným sexem, kdy nedojde k otěhotnění, tělo bere sperma jako něco cizího. Dostala jsem Prednison na snížení imunity, po dobu 6 týdnů jen chráněný sex - aby si tělo odvyklo - a pak nechráněný jen v době ovulace. Prednison se bere až cca do 14 týdne těhotenství, jinak je velké riziko potratu.
Tak přeji, ať i vám brzy zjistí v čem je problém a ať se brzy zadaří!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.5.10 12:02

Holky, ja teda nevim, nechci aby se to nekoho dotklo, ale nemaji treba CARy nejakej strop pro vek matky? Ono totiz treba to doktori nebudou nijak razne resit ve 41 letech, ale treba se pletu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.5.10 16:57

Nastesti se opravdu pletes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.5.10 19:13

Nakukovatelka ale nekde bejt hranice musi, nerikej mi ze treba v 60-ti by ch mohla chtil resit tyhle veci v CARu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí