Za jak dlouho se zadařilo, když jste braly Clostilbegyt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20993
19.5.10 19:37

Petruš já jsem taky trošku omezená…věkem,je mi už 43let,ale neděs se prosím,mám 3děti dospěláky a ted jsem se po druhé vdala za mladšího muže a chceme svoje mimčo no :-D Já vím,že si ted říkáš ,co nás tady otravuje taková stařena,ale necítím se tak…opravdu bych to zvládla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.5.10 19:43

Paráda :potlesk: holky,to je super,že se vám tak rychle zadařilo,fakt vám tiše závidím a hlavně vám to moc přeju :kytka: Je fakt,že na test je možná fakt brzo,ale už jsem s tím smířená,že budu pokračovat se stimulací…a to by bylo aby to nepřišlo :mrgreen: Musím to dokázat,já to mimčo opravdu mooooc chci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.5.10 19:46

Jo jen mě to trošku zarazilo,že se ty projevy clostíku nápadně podobají těhotenství.Nikdy mě prsa tak nebolely,tak mě to trošku rozladilo,ale ten dnešní tt mě zase posadil na zem,i když do Ms mám ještě do pondělí čas :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.5.10 19:48

Olienko - Clostík bereš a máte „samosnaženíčko“ nebo jsi byla na inseminaci?
Ptám se kvůli tomu jestli jsi měla i Pregnyl :think:

• Citovat
  • Upravit
20993
19.5.10 19:54

Verunko,zatím máme samosnaženíčko,protože ten clostík mi předepsal známej vysloužilej gyndař na zkoušku :?: Ale jsme domluvený,že když ted nezabere,tak mě vezme ke svýmu známýmu do Mariánských Lázní,a ten že se mnou něco vyvede,tak jsem zvědavá :-( Jo a pregnyl nebyl,nevím proč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.5.10 19:57

Asi máš OVU sama od sebe :nevim:
Já sice taky, ale i tak jsem si ho měla pro jistotu píchnout!
Držím palečky ať vám to brzo výjde :hug:

• Citovat
  • Upravit
20993
19.5.10 19:59

Děkuju Verunko :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.5.10 07:34

Olienko a budeš pod dohledem známého doktora a budeš chodit v polovině cyklu na UTZ, zda je vše OK? Tohle bych určitě nezanedbávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 07:42

Ano Verunko,to je to co potřebuju. To víš nejsem mladice a tak se taky může stát,že mé cykly jsou anovulační, a to by byl průšvih :-? A tak to musíme asi zjistit,aby se vědělo jak se mnou dál :think: Snad se povede kouzlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.5.10 08:17

Olienko, souhlasim s Verus, na ultrazvuk bych rozhodne sla. Mluvim ze zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.5.10 08:21

Jo, ted jsem si precetla tvuj dotaz ze vcera. :-)

No, pri brani Clostiku by se melo standartne chodit na ultrazvuk, kdyz nic jinyho, tak se da vysledovat ovulace. Na moji cystu se prislo prave pri nem. Ale znova opakuju, jsem v uplne jine situaci, mam polycysticke vajecniky - tzn. kolem vajecniku prstenec nedozralych vajicek a po tom prasku se asi z jednoho stala cysta. Takze to rozhodne nemusi znamenat, ze se tvori „normalne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 08:30

Ahoj Elli,souhlasím s tebou a tentokrát opravdu chci už pořádnou péči se vším všudy tak jak to má být :wink: Jak říkám,po Ms kterou očekávám v pondělí jedu do Mariánek k jinému doktorovi,a ten prý se mnou už něco provede…tak jsem zvědavá :think: Já vím,že to možná bude běh na delší trat,ale já to zvládnu…přece je snad pro mě ještě šance :-( Ale mám na sebe vztek,to ti povím…a velkej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.5.10 08:51

Oli, nemusis, nic tak hroznyho se podle me nestalo. Ja na tu cystu nic nedostala, ceka se, az se vyplavi prirozene. A jsem trochu specificky pripad, ty zrejme nemas problemy s tremi detmi. :wink:

Moc ti drzim palce, at se to povede treba uz ted. Taky si myslim, ze mas na testovani jeste brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.5.10 08:56

Jo a super, ze jedes k Dr. Ten uz si s tim poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.5.10 10:22

Já ti přeji, aby jsi nikam do Mariánek nemusela a zadařilo se už teď a v pondělí aby jsi měla na testu // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí