Snažilky od dubna 2010

4507
19.5.10 14:17

Prvosnazilky od dubna 2010 nad 26

Ahojky holky, brouzdala jsem tady po diskuzich a zjistila, ze uz je tady udelanych hodne skupinek,kde se navzajem holky znaji a uz casto cekaji druhe ditko..Rada bych tady zalozila novou skupinku,kam by patrily vsechny ty, co se zacaly snazit az teprve ted a zatim marne a pritom by si mimisko hrooozne moc praly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
19.5.10 14:43

Ahoj, já bych se této diskuze k tobě klidně přidala, protože právě od dubna se snažíme, koukám ale, že máš uvedeno na 26… Já jsem mladší… ale koukni na Snažilky 2010, jsou tam fajn holky a témata na pokecání se obměňují, takže nemusíš mít strach, že by ses nechytala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.5.10 14:53

Jé holky ahoj,my taky začaly od dubna a snažíme se o druhý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.5.10 14:57

To vubec neva, jestli Ti je min jak 26:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.5.10 14:59

jee,Zuziis, tak to hezky, ze uz se snazite o druhy:-) my teda zatim o prvni a zatim se to nedari:-(A jak jsi to mela s prvnim,taky to nebylo napoprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.5.10 15:03

Tak to jsem ráda, že věk nevadí, mě je 22 :-D. A když vy se snažíte od dubna, tak to jste se sanžili dva cykly? Mě to totiž vychází, že od vysazení HA se zatím snažíme jeden cyklus, vysadila jsem asi v půlce dubna a počítala jsem, že bych to měla minulý týden v pátek dostat, ale zatím nic, když jsem si v pátek dělala test (já nedočkavec :oops: ) a byl negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.5.10 15:08

Ja vysadila HA v prosinci a zacali jsme se snazit poradne vlastne az v predchozim cyklu, ale nic…Predtim v dubnu jsme to zkusili kolem 17.dne, ale to uz bylo zrejme pozde…Ale objevila jsem na netu Femigard a taky Jonasovu metodu, tak to chci zkusit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.5.10 15:10

Po vysazeni to muzes mit rozhazene nebo taky klidne se vam to mohlo povest na poprve:-) Ja teda mela prvni cyklus po vysazeni za 24 dni,extremne kratky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.5.10 15:55

No uvidíme, když to nevyjde teď, tak třeba příště a nebo později :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.5.10 16:04

jojo, taky si to rikam, ze nekdy to vyjit musi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.5.10 08:03

Ahojky omlouvám se,ale včera mi to už nedopadlo se sem dostat :-)

problém je hlavně u mě,sama od sebe totiž nedostanu ms,takže když jsem řekla dr že bysme chtěli miminko tak mi napsal clostík a povedlo se okamžitě,no a před rokem jsme se rozhodli pro druhý tak zase clostík a tentokrát nic,tak mi k tomu přidal pregnyl a zase nic,pak jsem nastoupila do práce a daly jsme si pauzu a klasika antiko,no a po půl roce jsme se do toho znovu pustily,takže za sebou mám laparoskopii kde zjistily anovulační cykla,takže znovu nasazen clostík a čekáme co bude,jenže jsem to nedostala,test negativní a mmusela jsem na vyvolávačku,momentálně mi ms končí a najela jsem druhou krabičku clostíku.

Tak uvidíme :think:

jejej jsem se rozjela teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.5.10 10:14

Ja jsem v tomhletom uplny novacek, co je to ten clostyl a pregnyl, to jsou nake prasky? No u me zjistila dr.loni,ze mam zvyseny prolaktin,dalsi odber byl ale ok,tak to nak neresila.Jen rekla,ze kdyby byl zvyseny,tak budu mit problem s otehotnenim.Ale v te dobe jsem mimco jeste neresila a jeste spolehala na doktorku.Ale uz jsem si kolikrat overila,ze se musi pacient o danou problematiku vic zajimat nez jako laik,protoze ti doktori jsou strasni lajdaci.A ted mam obavy,jestli ten prolaktin zvyseny nemam,kdyz se nam to nedari.Taky jsem cetla,ze ten prolaktin muze byt v dusledku spatne funkce stitne zlazy a s tou se lecim tez…Jsem v zahranici a chci se dotlacit na gyndu i na endokrinologii,aby mi pripadne neco dali,tak tam zkusim dnes zajit a aspon se objednat s tim mojim lamavym jazykem:-)Jinak ja brala HA 3 roky a uz vic to nechci videt. Na jednu stranu mi zmirnily ovulacni a predmenstruacni syndromy,ale ty priserny bolesti hlavy bych teda fakt uz nechtela zazit…Drzim Ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.5.10 11:10

No clostík je na to aby byla ovulace a tu já nemám a pregnyl se píchá když vidí na utz dominantní folikul tak pregnyl mu pomáhá prasknout.

Tak to jo ty máš zase něco jinýho

No neva dr dneska se snaží,tak se určitě zadaří :palec: budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.5.10 15:41

noo, pry pokud je hladina prolaktinu prilis vysoka, muze take zpusobovat anovulacni cykly, ale to bych asi nemela ovulacni bolesti..Nasla jsem si tu doktorku,jedina ve meste,pak jsou tu jeste dva chlapi,ale to raci neee. A ma plno,az v cervenci mam termin. Nebylo jak u moji dr.v CR,objednavat se nemuselo,aspon termin nestresoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.5.10 16:17

Ovulační bolesti nevím zkoušela jsi zda tu ovulaci taky opravdu máš třeba podle ovulačních testů,nebo hlenu atd?

jo a já chodím taky ke chlapovi a jsem s ním spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital