Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý podvečer, prosím Vás mohli by jste mi poradit ? S přítelem bychom chtěli miminko. Snažíme se asi teprve 2 měsíc asi to nic neznamená, když se nám nedaří, ale přítel řeší to, že má málo ejakulátu, že by mohl být třeba neplodný ? Jsem asi týden po aktu a mám bolení v podbřišku, myslíte že bych mohla být těhotná ? Má smysl už teď si kupovat těhotenský test ? Lze vůbec cítit těhotenství po týdnu ?
Podle mě je týden po ještě dost brzy..Měla by si počkat a těh.test si udělat až po vynechání menstruace i když znám tu netrpělivost
Moc přeju ať se zadaří ![]()
Ty to neznáš? „Stačí jedna kapka a je z tebe taťka!“ ![]()
Teď vážně, nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. A po týdnu to možné je, ale je to málo pravděpodobné. Týden po aktu je cca týden do ms, což může být premenstruační syndrom, sugesce, ale i těhotenství. Doporučuji vydržet s testováním do prvního dne očekávané ms a nebo aspoň den před. Dřív to nemá smysl. Tak ať se brzy zadaří ![]()
Věruš- anebo: Jedna kapka, už to ťapká! ![]()
Eliško- Týden po, je podle mne ještě brzo, vydrž! Myslím, že nezáleží kolik je ejakulátu…
Eli neboj, výsledek takové jedné kapky vidíš u mě v metříku
![]()
Držím palečky, ať není čekání dlouhé ![]()
A proč si přítel myslí,že má málo ejakulátu???to ví,kolik mají ostatní??? ![]()
nee sranda,to na otěhotnění vliv nemá,vždyt stačí jedna spermie…
Držím palce,at jsi brzy těhulka ![]()
Milá zakladatelku, některé těhu testy ukážou výsledek už 10.den PO.. já měla těhu těhu test 14.den PO
znám tu netrpělivost, já testovala každý den jak bláázen
držím palečky ať se co nejdříve zadaří ..