Špinění po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
15.6.10 08:54

Ahoj-včera jsem byla na kontrole a ještě nic nebylo poznat-je to teprve 14 den od transferu.Tak fakt nevim-proč nás takhle stresujou-a honí nás tam takhle brzy :zed: :zed: :zed: No takže v pátek znova.
A co Ty Silvinko-jsi tu s náma? Neboj-26.6 bude za chvilku a pak se začne nanovo a klapne to.To Přeju všem.Pa holky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
15.6.10 11:21

ahojky Lafi a brali Ti krev na hcg?? já tu jsem..nakukuji. Dnes jsem byla na gyn. ukončit neschopenku, ale do práce jdu až v pátek…tak se alespoň zase rozkoukám a bude víkend :-) Tak hodně štěstí!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.6.10 16:41

Ahoj Silvuš-včera mi brali krev a podle té jejich stupnice se to nedalo prý určit-že to je na rozhraní-a na ultrazvuku taky nic neviděl.Divný je-že když jsem byla na krvy min.týden-tak to vypadalo-že to bude v pořádku. A tak když doktor řek no podle těch min.výsledků ano-ale dneska není nic vidět-tak mě polil úplně pot-jestli se tam nějak-nerozložili a nezanikli-nebo cooooo? :zed: Pak ale hned dodal-že uvidíme v pátek-zase z krve.Prý tam měli ted nedávno paní-počůránkovej test měla 2*negat. krev taky a našel jí tam i přes to na ultrazvuku 1 mrně.Ted je ve 4 měsíci…tak fakt věřim-že tam oběví i ty moje.Včera mi bylo hrozně zle s těch nervíků-ale dneska jen sem-tam pobolívá podbříško-takže zatim dobrý.V neděli jsem si udělala test a byl negat.Už to dělat nebudu-jen se nervuju :zed:
Do práce se asi moc netěšíš vid.Tak si ještě odpočin těch pár dní a pa,pa.Držim palce i nadále-určitě se dočkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
15.12.11 14:40

:mavam: ahoj holky chci se zeptat sem po uspesnym IVF hcg v krvi 361 jednotek…ale zacala sem spinit…nemusi to nic znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela nic
21.2.12 09:22

Ahoj holky jsem tu nová a taky potřebuji poradit. Jsem dnes po 2 ivf a 8 den po zavedení 2 krásných embryí.Už druhý den špiním,ale není to tak strašné. Bříško mě bolí od 2 dne po zavedení. Bolesti jen v oblasti dělohy, přesně jako při začínající menstruaci. Test jsem si ještě nedělala a na krev jdeme 25.2. Tak pevně věřím , e už to konečně vyjde. Mám za sebou 2 ivf a 3 ket. Už jsme si s manželem řekli , že naposledy už na to nemáme, jak psychicky tak fyzicky. Je mi 33 a sebralo nám to 9 let života. Pokud to tak má být v našem životě , tak to bohužel budu muset přijmout.Doufáme, že už nám to konečně vyjde. Držím všem čekatelkám palečky a přeji hodně štěstí. :srdce: :D

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
21.2.12 09:55
Michaela nic píše:
Ahoj holky jsem tu nová a taky potřebuji poradit. Jsem dnes po 2 ivf a 8 den po zavedení 2 krásných embryí.Už druhý den špiním,ale není to tak strašné. Bříško mě bolí od 2 dne po zavedení. Bolesti jen v oblasti dělohy, přesně jako při začínající menstruaci. Test jsem si ještě nedělala a na krev jdeme 25.2. Tak pevně věřím , e už to konečně vyjde. Mám za sebou 2 ivf a 3 ket. Už jsme si s manželem řekli , že naposledy už na to nemáme, jak psychicky tak fyzicky. Je mi 33 a sebralo nám to 9 let života. Pokud to tak má být v našem životě , tak to bohužel budu muset přijmout.Doufáme, že už nám to konečně vyjde. Držím všem čekatelkám palečky a přeji hodně štěstí. :srdce: :D

Ahoj,i já jsem po 2.IVF a asi 6.den jsem maličko zašpinila. Ovšem od té doby mne začala bolet prsa. Hned druhý den-čili 7.den po ET jsem udělala test a byl pozitivní. To špinění byla zřejmě nidace. Ale špinila jsem ani ne den a hodně maličko. Zkus tedy udělat test-nezbývá nic jiného než čekat. Pokud test bude pozitivní,alespoň se trošku uklidníš.
Držím palčáky!!!! A dej vědět.

• Citovat
  • Upravit
Michaela nic
21.2.12 16:21

Ahoj tak jsem si dnes koupila test a ráno ho zkusím a uvidíme. Tak ti držím palečky ať ti vše dobře dopadne. A zítra se ozvu a děkuji za odpověď. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Michaela nic
22.2.12 10:08

Ahoj tak jsem to včera večer dostala a docela mě bolí dost břicho. Takže naděje už není. :(

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
22.2.12 11:19
Michaela nic píše:
Ahoj tak jsem to včera večer dostala a docela mě bolí dost břicho. Takže naděje už není. :(
:( :( to je mi líto. Ne každý má to štěstí jako já. Bohužel. :(
  • Citovat
  • Upravit
Michaela nic
22.2.12 11:24

Hodně štěstí a dej vědět jak se ti daří. Držím palečky :)

• Citovat
  • Upravit
HáňaHavlis
27.10.12 11:44

špinění po IVF

Nikoho tady neznám, ale to snad nevadí. Jsem po 1. IVF, zavedeno jedno embijko. Hned 5. den těhu test pozitivní, samozřejmě jsem byla šťastná jak blecha :dance: sice to byl jen takovej duch, který ale každý den sílí. 7. dne po ET ze mě odešel velkej kus krve a od té doby špiním :nevim: někdy víc, někdy míň. Krevní test 9. den 74j.. dr mi zvíšil dávku Utrogestanu 2-2-2 (polikat, když špiním)… dnes jsem 10. den po ET. ráno test, 2 čárky a pěkně růžovoučká už ta druhá. ale stále špiním. nevím co si o tom mám myslet, zda ten těhu test nemůžou ovlivňovat i ty hormony co do mě rvou… na krev a ultrazvuk mám jít až 2.11. To se do té doby zblázním z toho čekání zda to prdíšek zvládne či ne? :? nemáte někdo zkušenosti s pozitivním testem a špiněním při tom… Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
65371
27.10.12 13:13

¨Hormony test neovlivní…špinění je celkem normální.....tak odpočívej a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.10.12 16:17

I já po ET špinila a testy byly pozitivní a pak na ultrazvuku už krásně tlouklo srdíčko…tak hlavu vzhůru a drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HáňaHavlis
30.10.12 10:21

tak nějak pokračování

Děkuji Petra Z a ivodička :-) zvedli jste mi náladu a dodali naději :-) snad to bude OK! ještě mám dotaz… Jak jsem začala kvůli tomu špinění Utrogestan polikat po pár dnech jsem špinit přestala, naštěstí ;) ale jak řekl dr. tak jak jsem něšpinila začala jsem opět Utrogestan zavádět… ráno pohoda, v poledne taky a odpoledne jsem opět začala špinit, tak si říkám zda to nemůže být tím Utrogestanem.. :nevim: Začala jsem ho tedy zase polikat… a opět mám bolesti podbřísku. Tak mám fakt pocit že je to těma práškama??? No ale testík stále krásně pozitivní! Už aby byl pátek - krev, ultrazvuk… nebo se z toho čakání zblázním :| Pořád jen doufám že to bude v pohodě!! ale to břicho mě bolí no:-///

• Citovat
  • Upravit
65371
30.10.12 16:28

No holka vydrž a dej nám vědět :mrgreen:
utrogestanem ne......to ne ale pokud špiníš tak polykej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí