Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj-včera jsem byla na kontrole a ještě nic nebylo poznat-je to teprve 14 den od transferu.Tak fakt nevim-proč nás takhle stresujou-a honí nás tam takhle brzy
No takže v pátek znova.
A co Ty Silvinko-jsi tu s náma? Neboj-26.6 bude za chvilku a pak se začne nanovo a klapne to.To Přeju všem.Pa holky. ![]()
ahojky Lafi a brali Ti krev na hcg?? já tu jsem..nakukuji. Dnes jsem byla na gyn. ukončit neschopenku, ale do práce jdu až v pátek…tak se alespoň zase rozkoukám a bude víkend
Tak hodně štěstí!!! ![]()
Ahoj Silvuš-včera mi brali krev a podle té jejich stupnice se to nedalo prý určit-že to je na rozhraní-a na ultrazvuku taky nic neviděl.Divný je-že když jsem byla na krvy min.týden-tak to vypadalo-že to bude v pořádku. A tak když doktor řek no podle těch min.výsledků ano-ale dneska není nic vidět-tak mě polil úplně pot-jestli se tam nějak-nerozložili a nezanikli-nebo cooooo?
Pak ale hned dodal-že uvidíme v pátek-zase z krve.Prý tam měli ted nedávno paní-počůránkovej test měla 2*negat. krev taky a našel jí tam i přes to na ultrazvuku 1 mrně.Ted je ve 4 měsíci…tak fakt věřim-že tam oběví i ty moje.Včera mi bylo hrozně zle s těch nervíků-ale dneska jen sem-tam pobolívá podbříško-takže zatim dobrý.V neděli jsem si udělala test a byl negat.Už to dělat nebudu-jen se nervuju ![]()
Do práce se asi moc netěšíš vid.Tak si ještě odpočin těch pár dní a pa,pa.Držim palce i nadále-určitě se dočkáš.
ahoj holky chci se zeptat sem po uspesnym IVF hcg v krvi 361 jednotek…ale zacala sem spinit…nemusi to nic znamenat?
Ahoj holky jsem tu nová a taky potřebuji poradit. Jsem dnes po 2 ivf a 8 den po zavedení 2 krásných embryí.Už druhý den špiním,ale není to tak strašné. Bříško mě bolí od 2 dne po zavedení. Bolesti jen v oblasti dělohy, přesně jako při začínající menstruaci. Test jsem si ještě nedělala a na krev jdeme 25.2. Tak pevně věřím , e už to konečně vyjde. Mám za sebou 2 ivf a 3 ket. Už jsme si s manželem řekli , že naposledy už na to nemáme, jak psychicky tak fyzicky. Je mi 33 a sebralo nám to 9 let života. Pokud to tak má být v našem životě , tak to bohužel budu muset přijmout.Doufáme, že už nám to konečně vyjde. Držím všem čekatelkám palečky a přeji hodně štěstí.
![]()
Michaela nic píše:
Ahoj holky jsem tu nová a taky potřebuji poradit. Jsem dnes po 2 ivf a 8 den po zavedení 2 krásných embryí.Už druhý den špiním,ale není to tak strašné. Bříško mě bolí od 2 dne po zavedení. Bolesti jen v oblasti dělohy, přesně jako při začínající menstruaci. Test jsem si ještě nedělala a na krev jdeme 25.2. Tak pevně věřím , e už to konečně vyjde. Mám za sebou 2 ivf a 3 ket. Už jsme si s manželem řekli , že naposledy už na to nemáme, jak psychicky tak fyzicky. Je mi 33 a sebralo nám to 9 let života. Pokud to tak má být v našem životě , tak to bohužel budu muset přijmout.Doufáme, že už nám to konečně vyjde. Držím všem čekatelkám palečky a přeji hodně štěstí.![]()
Ahoj,i já jsem po 2.IVF a asi 6.den jsem maličko zašpinila. Ovšem od té doby mne začala bolet prsa. Hned druhý den-čili 7.den po ET jsem udělala test a byl pozitivní. To špinění byla zřejmě nidace. Ale špinila jsem ani ne den a hodně maličko. Zkus tedy udělat test-nezbývá nic jiného než čekat. Pokud test bude pozitivní,alespoň se trošku uklidníš.
Držím palčáky!!!! A dej vědět.
Ahoj tak jsem si dnes koupila test a ráno ho zkusím a uvidíme. Tak ti držím palečky ať ti vše dobře dopadne. A zítra se ozvu a děkuji za odpověď. ![]()
Ahoj tak jsem to včera večer dostala a docela mě bolí dost břicho. Takže naděje už není. ![]()
Michaela nic píše:
Ahoj tak jsem to včera večer dostala a docela mě bolí dost břicho. Takže naděje už není.
Nikoho tady neznám, ale to snad nevadí. Jsem po 1. IVF, zavedeno jedno embijko. Hned 5. den těhu test pozitivní, samozřejmě jsem byla šťastná jak blecha
sice to byl jen takovej duch, který ale každý den sílí. 7. dne po ET ze mě odešel velkej kus krve a od té doby špiním
někdy víc, někdy míň. Krevní test 9. den 74j.. dr mi zvíšil dávku Utrogestanu 2-2-2 (polikat, když špiním)… dnes jsem 10. den po ET. ráno test, 2 čárky a pěkně růžovoučká už ta druhá. ale stále špiním. nevím co si o tom mám myslet, zda ten těhu test nemůžou ovlivňovat i ty hormony co do mě rvou… na krev a ultrazvuk mám jít až 2.11. To se do té doby zblázním z toho čekání zda to prdíšek zvládne či ne?
nemáte někdo zkušenosti s pozitivním testem a špiněním při tom… Děkuji moc
¨Hormony test neovlivní…špinění je celkem normální.....tak odpočívej a držím palce
I já po ET špinila a testy byly pozitivní a pak na ultrazvuku už krásně tlouklo srdíčko…tak hlavu vzhůru a drž se!!!
Děkuji Petra Z a ivodička
zvedli jste mi náladu a dodali naději
snad to bude OK! ještě mám dotaz… Jak jsem začala kvůli tomu špinění Utrogestan polikat po pár dnech jsem špinit přestala, naštěstí
ale jak řekl dr. tak jak jsem něšpinila začala jsem opět Utrogestan zavádět… ráno pohoda, v poledne taky a odpoledne jsem opět začala špinit, tak si říkám zda to nemůže být tím Utrogestanem..
Začala jsem ho tedy zase polikat… a opět mám bolesti podbřísku. Tak mám fakt pocit že je to těma práškama??? No ale testík stále krásně pozitivní! Už aby byl pátek - krev, ultrazvuk… nebo se z toho čakání zblázním
Pořád jen doufám že to bude v pohodě!! ale to břicho mě bolí no:-///
No holka vydrž a dej nám vědět ![]()
utrogestanem ne......to ne ale pokud špiníš tak polykej…