První pokus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
24.5.10 21:46

První pokus

Ahoj, chtěla jsem se optat.. vysadila jsem HA minerva v polovině platíčka takže jsem to nedobrala… po 4 dnech vynechávání jsem měla styk s partnerem asi dvakrát. a potom jsem to dostala.. a moc chceme miminko, ale nevíme zda je to vlastně možné otěhotnět takto brzo po vysazení.. a zda to ení nebezpečné pro případný plod. .. nemáte nějáké rady? moc děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
24.5.10 22:53

Ahoj gab, předevší nerozumím tomu, proč jsi přestala brát HA uprostřed platíčka? V tvém případě si myslím, že těhotná nejsi. Lze otěhotnět i hned po vysazní HA (tím myslím, že doberu platíčko, přijde menstruace a nové platíčko již nezačnu brát). No nebezpečné by to být nemělo, dá se otěhotnět i z jednoho zapomenutého prášku. Někteří doktoři tvrdí, že by se měla žena pročitit, jiný to nebere jako důležité. Jen vím, že některá HA odvádí z těla kyselinu listovou, proto je lepší před otěhotněním kyselinu listovou brát nebo alespoň začít, hned jak zjistíš, že těhotná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.5.10 14:24

No vynechal jsem to tak že jsem je přez sobotu a neděly zapoměla doma a odjela na vejlet :-) a tak jsem se rozhodla že to nebudu dohánět a nechám to.. a pokusíme se o miminko, ale tak mi ty krámy po 2. týdnech přišly znov, ale to až bude po nich tak bych měla normálně otěhotnět ano, chápu to dobře ? . děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.10 16:02

a můžu se zeptat, proč chceš otěhotnět, když jseš tak mladá? v 16 letech asi nemáš dostudovanou školu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
25.5.10 20:30

Měla bys 3 měsíce před plánovaným otěhotněním brát kys. listovou - HA snižují její hladinu, je nezbytná v prvních týdnech těhotenství a její nedostatek způsobuje rozštěpové vady u dětí. Jinak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
25.5.10 23:13

gab, tobě je 16? No to je tvoje věc, ale k tvému dotazu. Je možné, že sis to tím vynecháním HA a následné menstruace rozházela. Každopádně se ti cyklus srovná a pak není problém…
Jen jestli ti je opravdu tak málo, tak raději nejdřív zapřemýšlej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.16 12:36

Početí

Mě gynekolog řekl, že do jednoho měsíce po vysazení je možnost počít. Jiný doktor mi zase řekl, že v tělo ty hormóny stále jsou a tak to může trvat i déle je možné, že to může trvat i rok. Každý říká něco jiného, tak teďka fakt nevím komu věřit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí