Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky jsem tu nová, přečetla jsem si několik příspěvků o špinění po transferu, mám taky takový problém 10den po transferu jsem začala špinit jen ráno a lehce, to se měla dostavit i ms, dnes jsem 15den po trns. a stále špiním občas víc a někdy mín, jen vtom ještě nebyla žádná krev, to nevím jestli mi neovlivnuje utrogestan. no test ještě nevyšel, doktor říkal at ještě počkám ale když mi ms začne mám přestat brát prášky, nejsem si jistá jestli to špinění není ono. je nějaká šance že jsem těhotná?
děkuji
Dnes jsem 11. den po IVF. test jsem mela slabe pozitivni uz 7 den po ET. Kazdy den je to trochu lepsi. ALE: uz treti den lehce spinim a strasne se bojim, ze se to rozjede. Zitra mam kontrolu.Mate nekdo takovou zkusenost? Drzte palce!
@Nartoun Jsem dnes 11. den po ET a velice slabě jsem špinila asi tři dny, ale opravdu slabounce. Testy mám taky pozitivní. Neboj, to patří k věci, pokud sílí test, bude to snad v pořádku ![]()
@lennkaa píše:
@Nartoun Jsem dnes 11. den po ET a velice slabě jsem špinila asi tři dny, ale opravdu slabounce. Testy mám taky pozitivní. Neboj, to patří k věci, pokud sílí test, bude to snad v pořádku
A mas taky kontrolu zitra? ![]()
Ja tak doufam, ze bude vse ok. Citim se jako pred mentruaci, tak jsem cela napjata
@Nartoun taky jsem se tak cítila, ale už to ustoupilo, ted mě bolí v podbřišku, ale trošku jinak. Já jdu v pátek na krev ![]()
Ahoj Holky. Dnes jsem 14 den po et. Včera jsem si dělala test negativní.
v noci jsem mela takove hnědej výtok ale hned to přešlo už hodně nemam. Jsem stoho špatná pořad brečím. Je mi 38 let a už pak nemqm šanci ![]()
@markétka1979 Tak hlavne, abys to nedostala, jake mas testy? kdy jdes na krev? Ja jsem mbela vytok uz 8 den po ET a druhy den se mi mrcha rozjela, neboj, drzim palce ![]()
@markétka1979 Nechci být příliš negativní, ale 14 den už by na testu // měli být.
Užíváš třeba vaginálně utrogestan? Po jednom nevydařeném KET mi právě tento blokoval menstruaci. Když jsem ho vysadila, do 3 dnů se to rozjelo.
A na krev jsi ještě nebyla? Já šla vždy hned 12 den po KET.
Bohuzel u nas to nedopadlo..I kdyz uz byl od 7.dne po ET na testu duch, po 10.dni zacal slabnout a 12.den jsem dostala bolesti v podbrisku a zacala spinit.(hnedy slabounky vytok)Pokus bohuzel nedopadl.Meli jsme jen dve odbrana vajicka, obe oplodnena IMSI, obe prezila PK, jedno zavedeno, druhe ceka na KET
Stimulovala jsem Gonalem, po ET Crinone gel a Estrofem.Do dvou dnu po vysazeni leku dorazila MS..
Ahojik chtela jsem se zeptat 31.5.2019 me bylo zavedeno embrio 2den jsem trosku spinila jen chvili polehavam doma pak delamw ma zahrade hrabani sena staveli jsme sklenok ja teda nic netahala..musi se lezet? Me doltor rek ze nic tezkeho netahat bezne veci ano pohlavni styk take ne…Vyzadala jsem ai i 20minut lezeni po transferu coz doktor povazoval za zbytecne dekuju moc za rady a zkusenosti:-) ![]()
Ne, nemusí se ležet. Já otěhotněla i bez toho ležní po transferu, dvakrát. Jednou s ležením, ale pokaždé jsem hned normálně fungovala.
@Racochejlek87 ahoj, nemusis lezet, ale třeba seno bych nehrabala..u nás na klinice se teda po ivf leží povinne:)
Tak děvčata, dnes jsem absolvovala krevní testy a ultrazvuk. A jupí!
na ultrazvuku jsem viděla toho našeho prdíška… a dnes podle dr. končím 5. týden. Ježiši to jsem si oddechla!:-) samozřejmě ještě není vyhráno, ale pěvně věřím že to bude v pořádku i nadále! doufám…