Ultrazvuk u zubaře

27.1.13 12:08

Ultrazvuk u zubaře

Ahoj holky, mám takový dotaz…zubař mi oznámil, že mám zubní kámen… ale aby zjistil co s ním, tak prej chce nejprve udělat ultrazvuk…nemyslel čištění zubního kamene ultrazvuk ale prostě ultrazvuk toho zubu…chci se zeptat jestli nektera nevite co me ceka, jak to probiha…jestli vysledky budou hned…a proste cim a jak se to dela…děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.1.13 12:12

Ses si jista, ze nemyslel odstraneni zubniho kamene ultrazvukem?

• Citovat
  • Upravit
6444
27.1.13 12:14

@Verunka 22 let Ahoj já ho měla taky a hned mi ho odstranila takovým přístrojem nevím jak se jmenuje ale je to bezbolestné a byl klid :D Ale ultrazvuk mi nedělala tak nevím co by tim tvůj zubař myslel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
27.1.13 12:14

Spíš to vidím na rentgen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 12:15

Ultrazvuk zubu jo? tak to je ta samá kravina, jako by jsi chtěla dělat ultrazvuk kosti. To prostě nejde. :D asi jsi blbě slyšela.

• Citovat
  • Upravit
7323
27.1.13 12:16

Zubní kámen mi nikdy nečistili ultrazvukem, takže v tomhle neporadím. Ale jestli ti chce prvně zub prohlédnout, tak taky myslím, že se jedná o klasický rentgen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.1.13 12:30

@Verunka 22 let
To jsi to musela špatně pochopit, musel myslet čištění ultrazvukem. Popřípadě rentrgen zubu. Utrazvuk zubů se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
27.1.13 12:43

Ahojky, ja byla u zubare a mel neco, co mi strcil do pusy a hned vedle na obrazovce mi ukazoval, kde vsude mam zubni kamen a pak mi to rovnou cistil. neboli to..jeste nikdy mi nevrtali zub, tak jsem z toho cisteni mela strach, ale fakt neni z ceho.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
27.1.13 12:43

Ahojky, ja byla u zubare a mel neco, co mi strcil do pusy a hned vedle na obrazovce mi ukazoval, kde vsude mam zubni kamen a pak mi to rovnou cistil. neboli to..jeste nikdy mi nevrtali zub, tak jsem z toho cisteni mela strach, ale fakt neni z ceho.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
27.1.13 13:42
@Bauerkaa píše:

To byla určitě intraorální kamera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 14:42

Tak asi myslel ten rentgen, a to se dela jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.