Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, mám takový dotaz…zubař mi oznámil, že mám zubní kámen… ale aby zjistil co s ním, tak prej chce nejprve udělat ultrazvuk…nemyslel čištění zubního kamene ultrazvuk ale prostě ultrazvuk toho zubu…chci se zeptat jestli nektera nevite co me ceka, jak to probiha…jestli vysledky budou hned…a proste cim a jak se to dela…děkuji moc…
Ses si jista, ze nemyslel odstraneni zubniho kamene ultrazvukem?
@Verunka 22 let Ahoj já ho měla taky a hned mi ho odstranila takovým přístrojem nevím jak se jmenuje ale je to bezbolestné a byl klid
Ale ultrazvuk mi nedělala tak nevím co by tim tvůj zubař myslel ![]()
Ultrazvuk zubu jo? tak to je ta samá kravina, jako by jsi chtěla dělat ultrazvuk kosti. To prostě nejde.
asi jsi blbě slyšela.
Zubní kámen mi nikdy nečistili ultrazvukem, takže v tomhle neporadím. Ale jestli ti chce prvně zub prohlédnout, tak taky myslím, že se jedná o klasický rentgen…
@Verunka 22 let
To jsi to musela špatně pochopit, musel myslet čištění ultrazvukem. Popřípadě rentrgen zubu. Utrazvuk zubů se nedělá.
Ahojky, ja byla u zubare a mel neco, co mi strcil do pusy a hned vedle na obrazovce mi ukazoval, kde vsude mam zubni kamen a pak mi to rovnou cistil. neboli to..jeste nikdy mi nevrtali zub, tak jsem z toho cisteni mela strach, ale fakt neni z ceho.:)
Ahojky, ja byla u zubare a mel neco, co mi strcil do pusy a hned vedle na obrazovce mi ukazoval, kde vsude mam zubni kamen a pak mi to rovnou cistil. neboli to..jeste nikdy mi nevrtali zub, tak jsem z toho cisteni mela strach, ale fakt neni z ceho.:)
@Bauerkaa píše:
To byla určitě intraorální kamera.