Kdy a jak zvýšit dávku UM

24.8.10 18:05

UM

7týdenní mimčo mi vypije 120ml mléka. Ale zdá se mi že by ještě po vypití chtěla víc. Kdy a jak ste poznaly, že máte zvýšit dávku? Není to moc 120ml?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
24.8.10 18:16

nech to na ni :) muzes ji nabidnout vic, kdyz nevypije, tak nevypije, kluci piji do ted 150ml, proste je to jejich davka, tech 120 meli od 3 mesice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.8.10 18:47

Taky bych dala, kolik zvládne, jedině kdyby mimčo pak blinkalo, tak je lepší častěji menší dávky nebo ty řady AR. Hlavně se VŮBEC nestresuj z tabulek, málokteré mimi pije přesně podle nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
24.8.10 18:58

Nikdy jsem to neodměřovala na přesnou dávku… raději o dvě odměrky víc a mimi si bralo, kolik vypilo, někdy víc, někdy míň…
Moje děti byly při přechodu na UM sice obě starší, ale pokud Ti nějak extrémně neblinká, dělala bych to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
24.8.10 19:14

Pokud máš pocit,že by chtěla víc mlíčka,tak jí ho klidně udělej,taky jsem dělala raději více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.8.10 19:19

já jsem to poznala tak,že mi malá po jídle ještě plakala,tak sem jí udělala víc a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.8.10 19:29

Já začala dávat víc, podle toho jak malý pil…jakmile vypil celou dávku a sál dál, zkusila jsem další jídlo udělat víc a buď to snědl nebo ne. Mimčo si samo řekne, když už nebude chtít, takže klidně dej víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.8.10 20:58

Udělej víc a uvidíš, mimčo si vezme, kolik chce. Někde jsem četla, že opakovaně vypitá láhev do dna není důvod k radosti, ale k zamyšlení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.8.10 10:56

mám stejný problém, naší kočce dávám 120ml cca 6× denně, jenže po každém pití se vzteká a pobrekává. Včera večer jsem zkusila udělat 150 ml, to krásně vypila a po 7 hodinách se probudila a to jsem jí udělala další 150, jenže po tom mi ublinkávala? Máme reflux ( na vyšetření jsme tedy nebyly, ale je to pravděpodobné ), takže teď jsem zoufalá, dávat jí pít víc s rizikem toho že bude blinkat a nebo jí nechat trápit? Pijeme Bebu AR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová