Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
7týdenní mimčo mi vypije 120ml mléka. Ale zdá se mi že by ještě po vypití chtěla víc. Kdy a jak ste poznaly, že máte zvýšit dávku? Není to moc 120ml?
nech to na ni
muzes ji nabidnout vic, kdyz nevypije, tak nevypije, kluci piji do ted 150ml, proste je to jejich davka, tech 120 meli od 3 mesice ![]()
Taky bych dala, kolik zvládne, jedině kdyby mimčo pak blinkalo, tak je lepší častěji menší dávky nebo ty řady AR. Hlavně se VŮBEC nestresuj z tabulek, málokteré mimi pije přesně podle nich.
Nikdy jsem to neodměřovala na přesnou dávku… raději o dvě odměrky víc a mimi si bralo, kolik vypilo, někdy víc, někdy míň…
Moje děti byly při přechodu na UM sice obě starší, ale pokud Ti nějak extrémně neblinká, dělala bych to stejně.
Pokud máš pocit,že by chtěla víc mlíčka,tak jí ho klidně udělej,taky jsem dělala raději více.
já jsem to poznala tak,že mi malá po jídle ještě plakala,tak sem jí udělala víc a byl klid.
Já začala dávat víc, podle toho jak malý pil…jakmile vypil celou dávku a sál dál, zkusila jsem další jídlo udělat víc a buď to snědl nebo ne. Mimčo si samo řekne, když už nebude chtít, takže klidně dej víc ![]()
Udělej víc a uvidíš, mimčo si vezme, kolik chce. Někde jsem četla, že opakovaně vypitá láhev do dna není důvod k radosti, ale k zamyšlení ![]()
mám stejný problém, naší kočce dávám 120ml cca 6× denně, jenže po každém pití se vzteká a pobrekává. Včera večer jsem zkusila udělat 150 ml, to krásně vypila a po 7 hodinách se probudila a to jsem jí udělala další 150, jenže po tom mi ublinkávala? Máme reflux ( na vyšetření jsme tedy nebyly, ale je to pravděpodobné ), takže teď jsem zoufalá, dávat jí pít víc s rizikem toho že bude blinkat a nebo jí nechat trápit? Pijeme Bebu AR.