Umělé mléko a udržování teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
16.7.16 10:22

Venku mám termosku s teplou vodou a buď mlíko v dávkovači nebo jen v misce + odměrka. Doma vodu ohřívám čerstvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.11.16 21:18

Dobry den, rada bych ozivila tema.mam problem mam dceru skoro 6tydnu a stale nejak nemohu vychytat pripravu umeleho mleka…pripravuji 60ml na davku delam vzdy cerstve ale dnes se me dvakrat stalo ze ke konci krmeni mala uz nechtela a kdyz jsem ho zkusila bylo uplne studeny…nevim jak to udelat aby tak rychle nechladlo kdyz je to mensi mnozstvi…prijde me ze kdyz se ta zchlazena voda na 40stupnu prelije do lahvicky takze to jeste zchladne…nebo tu vodu mam ochlazovat az v lahvicce???…docela se me libi napad s tou termoskou abych nemusela stale ohrivat…omlouvam se mozna za stupidnindotazy ale stale v tom tapu…tak snad nekdo poradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.11.16 21:41

@renca66 dobry večer, co mi tu radili, tak je vhodny mleko vzdy připravit cerstve, kdyz ho mimi nevypije.
Nebo kdyz chcete dat mlicko zas po chvíli, tak je dobrý pomocnik ohřívač lahví. Ale urcite Vam zde poradi zkušenější maminky lepší triky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 21:58

Mliko delat vždy cerstve, abys potom netravila noc prevlikanim pozvracene postylky. Termoska je nejlepší, zkus si nejdriv vychytat mnozstvi horke vody a priliti studene, aby to bylo akorat a ver, ze casem uz to budes nalevat od oka a kdyz ochutnas, tak bude teplota akorat.Tak jsem to delala, kdyz byla dcera mimco.Ted ji je rok a trictvrte a delam to tak, ze vecer prevarim vodu v konvici a v noci ji uz mam nachystanou a jen na chvilku konvici zapnu a prihreju si ji a nemusim dlouze chladit cerstve prevarenou horkou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
4.11.16 05:28

Dekuji za odpovedi. Ja mlicko vzdy delam cerstve…jde me o to ze kdyz to ma tech okolo tech 37 stupnu a mala pije cca 10min ze to mliko vystydne…ze kdyz nekdy vylivam zbytek tak me to studi…prihrivat se me to uz pak nechce…aby ji to neuskodilo…ale zas do ni cpat studeny taky neni vyhra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
4.11.16 05:34

@renca66 jediné co mě napadá je ještě vypláchnout lahvičku horkou vodou předtím než zaděláš mlíko, aby část tej teploty „nesežrala“ lahvička… samozřejmě převařenou kojeneckou - aspoň u takhle malého miminka bych to tak dělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
4.11.16 05:36

@iwa83 to uz me taky napadlo…jojo vse prevaruji..uz aby pila vice treba to vydrzi dele teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
4.11.16 05:37

@renca66 hlavně nebude pít 10 minut ale vymlaskne to rychlejc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
4.11.16 05:40

@iwa83 prave :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.11.16 07:28
@renca66 píše:
Dekuji za odpovedi. Ja mlicko vzdy delam cerstve…jde me o to ze kdyz to ma tech okolo tech 37 stupnu a mala pije cca 10min ze to mliko vystydne…ze kdyz nekdy vylivam zbytek tak me to studi…prihrivat se me to uz pak nechce…aby ji to neuskodilo…ale zas do ni cpat studeny taky neni vyhra

Kdyz to vychladne behem piti na pokojovou teplotu, tak bych to vubec neresila. To je prece normalni, ze jidlo chladne. Dospelemu, diteti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.12.21 09:08

@Berousik holky chci se zeptat prosím. Když mi UM vychladne během pití, můžu ho pak přihřát v horké lázní aspoň, když mi zbylo hodně? A je staré tak 45 minut? Nebo mám Teda udělat raději nové? Dekuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.24 11:44
@Berousik píše: Více

Tak přesně takovou odpověď zrovna vyhledávání, jelikoz mám úplně stejný dotaz.. mleko přeci jen pomalu ale jistě při pití chladné, nemůže to pak mimi třeba činit ublinkavani? To si myslím že možná to ublibkavani je právě ta příčina že vypilo mimčo mlecko pokojové teploty. Ale díky za odpověď.. mě malej pije skoro 100..saje jako blázen a to máme tu nejmensi direcku v savicce má prostě v pusince fakt velkou sílu nebo to není možné:D hltounek můj malej..No a ke konci když dobíjí cejtim že mlecko už má pokojovou teplotu..leda mít lahvicky termoskove ;D což asi neexistuje :D jinak doporučuji všem maminkám podávat mlecko jen ve skleněných lahvickach přeci jen udrží teplotu o něco déle a hlavně se lépe čistí a nepoškodí se. :) mějte se maminky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí