Vrátit k Beba sensitive, nebo jinou Bebu?

208
16.5.15 06:51

UM beba poradte?

Zdravím, malá má dva měsíce a po úskalích, které UM ji vyhovuje nám sedla Beba sensitive, ale špatně se shání, tak po přečtení různých diskuzí, že je to skoro to samé jako beba comfort jsme ji zkusili. Zasytit zasytí, ale malá mi připadá víc mrzutá a hlavně po jídle většinou dost vyblinká a třeba i ublinkává (a to pořad) i 2-3 hodiny po jidle. To nikdy nedělala. Tak nevím jestli se vrátit k sensitive nebo to nějak namixovat nebo jinou bebu? Nutrilon ani hipp nám nesedl..děkuji :nevim:

Příspěvek upraven 16.05.15 v 07:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
766
16.5.15 06:57

Taky jsme měli sensitive. Vždycky jsem si nechala objednat v lékárně do zásoby. Určitě bych mlíčka neimxovala, ani když jde o stejnou značku.
A jestli ublinkává, tak zkusit Nutriton. Mrzutá může být i proto, že se jí mlíčko vrací. My byli taky nonstop pobilnkaný :mavam:. Zlepšilo se to tak po 8. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.5.15 07:01

@aleaa nutrilon jsme meli, ten ji sice chutnal, ale strašně ucpal, po bebě kakáme krásně 1-2 denně. To raději asi přejdu zpět na sensitive. Jinak děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
16.5.15 07:03

Nene. Nemá na mysli Nutrilon ale NutriTon. To podáváš před jídlem a ono to pak v bříšku z toho mlíčka udělá jakoby pudink a není tak jednoduché to mlíčko vyblinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.5.15 07:06

Ja Bebu kupovala na mall.cz - tusim 6 krabic, neplatila jsem postovne a prepocitane na 1 krabici to vyslo levneji nez v krame. Ale meli jsme comfort, tak nevim, jestli v tomto rezimu prodavaji i sensitive, zkus mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.5.15 07:07

Jinak mala byla na Bebe do cca pul roku, pak jsme presli na babylove bio - je levnejsi a zadne problemy po ni mala nema, i kdyz taky mela tendenci ublinkavat… Ale toto je dost individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.5.15 07:39

@alvicek
Ahoj, pokud vám vyhovuje, tak bych zatím neměnila. Je to zbytečné šibování s mlíčkama.. Já měnila, když byl prcek taky tak malej, z finančních důvodů. Nakonec jsme se ale vrátili k původnímu mlíčku, pač každá změna byla hrůza..
Až malej ještě povyroste, klidně zkus nějaké obyčejnější mlíčko, ale zatím nech..
Na mallu se dá krásně sehnat:) https://www.mall.cz/hledej?… já už objednávám jedině tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.5.15 08:14

Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie