Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Cetla jsem zde v diskuzich, ze chutove nejlepsi ma byt sunar complex. Mala mi ho ale nechce jist, myslim, ze je to tim, ze mam opravdu dobre a sladke MM (hodne sladke)
- jenze je ho bohuzel uz malo, vecer temer zadne. Mala to ale odmita akceptovat, sunaru vypije tak nejvice 30ml a pak place. Prosim proto o radu, jestli neni jeste nejake jine UM sladke a treba i s tim mlecnym tukem, ze bych to zkusila…
Sladké um mi přišla Sunar premium a Babylove. Hipp a Nutrilon mi přišla bez chuti.
Mě přišel vždycky nejsladší sunar. Kolik jí je? Od 6týho měsíce dělaj i ochucený sunary, třeba banánovej je mnamka
Tak u nás prošel po MM právě jen ten sunar.. chutnala jsem a je fakt sladkej…radím vydržet, taky u nás trvalo, než vzali na milost UM…
Mě přišlo nejlepší Babylolove v Bio kvalitě z DM. Malý ho pije i teď jako pokračovací mléko.
Nejsladší mi přišel Sunar. Sousedce doporučila její doktorka Nutrilon Profutura a dítě se jí chytlo, předtím zkoušeli všechno možné další. Mně se děti chytly na Hipp. Chce to zkusit, každému dítěti sedne něco jiného.
Nepises vek. ale detem dst chutnaji ty ochucene bananove atd. delaje vic znacek. ale jsou az od roka.
Ahoj, a kolik je malé / malému?
Naše krom MM nechtěla žádné, kupovali jsme postupně všechny dostupné na trhu a nic :-/. A tak jsem si koupila odsávačku, a odsávala jak idiot, aby nebyla přivyklá na prso, ale na flašku. Do 20 měsíců byla kojená, pak dostávala MM v lahvi.
Bohuzel jsou male teprve 2 mesice
zkusim jeste nabizet ten Sunar, jestli si treba nezvykneva kdyztak ten Hipp, to ji davali v porodnici. Diky za tipy