Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
diskuzí dost, pročetla jsem dost, ale stejně si jistá nejsem. Dcera plně na UM, zatím UM počáteční. Začalo se s Kendamilem, ale strašně po něm zvrací, kroutí se, bolí bříško. Zkusili jsme teď Sunar Premium, zvracení lepší, stolice taky, ale zda se mi daleko víc hladová. Jakou máte zkušenost se Sunarem Premium, je to “hladove” mléko, nebo to byla náhoda?
Přemýšlím, zda nezkusit ještě něco jinýho - Beba nebo Nutrilon profutura 1. Zaroveň vím, že se UM nemá měnit často, tak váhám.
Které má za Vás nej složení a dětem sedí? U Nutrilonu často čtu, že dětem nejde kakat, ale nevím, zda přímo po profuture.
Někde jsem narazila, že složení má nejlepší Kendamil a Sunar premium.
Kendamil bio dávat nechci.
Cenově to asi úplně neřeším.
Díky za postřehy.
Dcera byla take pouze na UM a vyhovoval ji Sunar Premium. Jako hladove mleko mi to neprislo ![]()
První syn byl na Profutuře + probiotika a absolutně bez problému. Druhý syn byl DM Bio + probiotika a taky vše super. Vlastně jsem nezaznamenala jiný rozdíl, než ten v ceně. Ale probiotika jsem dávala oboum, kakali normálně.
Dcera měla Nutrilon comfort, k tomu ještě probiotika. Kakala sice tak jednou za 3 dny, ale jinak vypadala spokojeně. Ve třech měsících se začala přetáčet na bříško a pak už kakala každý den. ![]()
Všech šest děti po ukonč. kojení byli na Sunaru.Za mě nejlepší..cenově, chutově. Žádné bolení, krásně spinkali celou noc ![]()
To mě mrzí synovi vyhovoval kendamil kamarádce vyhovovalo hipp kombiotik nebo tak nejak
Díky holky za postřehy.
@Al35 prvni dcera taky na kendamilu, vyhovoval, jen mela ridsi stolici. Uplne jsem necekala, ze ted az takhle nesedne. Ale fakt to nejde.
Nakonec jsem koupila ten Nutrilon profutura, tak nam drzte palce. To je veda ty UM ![]()
Sunar premium jsme dávali když syn neprospival, bylo mi doporučeno jako hodne sladké a tucne. Jinak zezacatku když nemohl nějak snést pořádně žádné mléko, tak jsem zkusila babylove z DM, a po tom jediném mu nic nebylo, nezvracel, neměl zácpu, byl spokojený. Překvapivě vychází velmi dobre v testech složení. A slyšela jsem to víckrát, že je dibre snasene i dětmi co mají s jinými mléko potíže.
@Anonymní píše: Více
Ja ty mlika porovnavala a Sunar dle tech hodnot kalorickych urcite nema vic cukru a ani tuku, je to vsechno vice mene stejny. Sladsi je ten obyc Sunar, Premium ne.
edit nevim jak to bylo driv, protoze to co pises jsem taky slysela. Ale on ma Sunar Premium ted jiny slozeni.
Jsou veci, co mi u dm mleka vadi, to davat nechci. ![]()
@DandátkoP píše: Více
Mohla bych vědět, co ti na UM z DM vadí, prosím? ![]()
@Paní.Norrisová píše: Více
Palmovy tuk, palmovy tuk z jader. Více méně žádná dobrovolná složka, která muze byt v UM pridana.