UM kozí mléko

Anonymní
11.7.23 16:02

UM kozí mléko

Zdravím.
Zajímala by mě jedna věc. Mám miminko, skoro 4 měsíce a jelikož bylo nedonošené, tak i skrz to trpí celkem na reflux (vyzkoušeli jsme různé preparáty AR, ale byly k ničemu). Ale to je mimo téma.
Kojím, ale večer už prostě moje mléko nestačí. Nejprve jsem dokrmovala preBeba pro nedonošené a pak jsme přešli na kozí mléko Naše mléko 1 skrz lepší stravitelnost právě i skrz ten reflux. Dětská doktorka ale haní kozí mléka. Prý mají málo železa a doporučovala normálně kravské Sunar, Nutrilon atd. Ale podle složení, konkrétně to naše mléko má více železa než výše zmíněné. Tak kde je tedy pravda??? Měnit moc nechci, konečně nekadí zelené smradlavé stolice a nesmrdí jak starej chlap, když prdí :mrgreen:. A blinká také méně. I podle internetu je kozí jen a jen vychvalované.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.7.23 16:15

Pokud to sedí tak bych to neměnila. Kozí by mělo být tučnější. Dle starší generace je i zdravější. Já ho pila od malinká a nikdy jsem nebyla extra nemocná. Celé dětství bez ATB. Třeba to nemá s kozím mlékem nic společnýho a třeba má kdo ví. Dceři jsem ho taky dávala.

• Citovat
  • Upravit
34322
11.7.23 17:35

Jezis doktorka keca, prd tomu rozumi jako vetsina pediatru (cest vyjimkam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí