Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím mate někdo zkušenost s UM Little Steps, Kendamil nebo Nutrilon? Zaujalo mě složení toho Little Steps a Kendamilu ale nevím. U Kendamilu je nejaky velký rozdíl mezi bio a normálním? A u Nutrilonu je doopravdy lepší ten Profutura? Momentálně máme Bebu Comfort ale přijde mi ze jsou po něm holky hladové ( 4.mesicni dvojčata )
Doporučily byste mi případně UM, které zasytí?
Děkuji moc ![]()
My začínali na Nutrilonu, ale malá řvala po 1,5h hlady a bolelo jí břicho. Vyzkoušeli jsme jak pronuru tak profuturu a žádný rozdíl. Teď máme Kendamil a za nás dobrý. Máme ten obyč, já na bio moc nevěřim. První dcera byla od narození na obyčejnym Nutrilonu a seděl jí dobře. Každé mimčo má jiné zažívání.
@zuza92 píše:
My začínali na Nutrilonu, ale malá řvala po 1,5h hlady a bolelo jí břicho. Vyzkoušeli jsme jak pronuru tak profuturu a žádný rozdíl. Teď máme Kendamil a za nás dobrý. Máme ten obyč, já na bio moc nevěřim. První dcera byla od narození na obyčejnym Nutrilonu a seděl jí dobře. Každé mimčo má jiné zažívání.
Můžu se zeptat : Na jak dlouho vás zasytí Kendamil?
Malá má skoro 7 měsíců a dávám Milupu (u nás Hami) a nasyti ji parádně.
Obě starší děti vyrostly bez problému na obyčejném Nutrilonu, proto jsem ho dala i třetímu. Bylo to bez problému, ale kolem třetího měsíce začal v celku bojkotovat krmení. Zkusila jsem změnit UM na Kendamil (obyčejném), nebylo to o nic lepší, ale postupně se to zlepšuje… Zůstanu u něj…
Jinak dvě starší děti spaly celou noc od dvou měsíců a přes den jí po 3-4 hodinách. Junior spí celou noc už od 4. týdne a přes den jí též po 3-4 hodinách.
Malej je od 1 měsíce zcela na obyč Kendamilu. U nás velká spokojenost. Jedl po 2-4 hodinách. Do teď (8m) se budí v noci 1-2× na jídlo.
Já to teda nikde nestudovala, ale myslím si, že každé miminko zasytí stejné mlíčko jinak
nějaké potřebuje méně a jiné zase více, nejsem si jista, ze by to značka až tak ovlivňovala. Ale jak říkám, nikdy jsem to neřešila, tak nevím. Ale jinak Kendamil opravdu doporučuji ![]()
@Polnik píše:
Malej je od 1 měsíce zcela na obyč Kendamilu. U nás velká spokojenost. Jedl po 2-4 hodinách. Do teď (8m) se budí v noci 1-2× na jídlo.Já to teda nikde nestudovala, ale myslím si, že každé miminko zasytí stejné mlíčko jinaknějaké potřebuje méně a jiné zase více, nejsem si jista, ze by to značka až tak ovlivňovala. Ale jak říkám, nikdy jsem to neřešila, tak nevím. Ale jinak Kendamil opravdu doporučuji
Děkuji určitě vyzkousim ![]()
@natyateri jestli budete zkoušet, tak jediná nevýhoda Kendamilu je, že pění (jelikoz ho používám od začátku, tak mě to nějak nepřišlo, ale maminky to hodně psaly v recenzích jako jediné minus). Takže já to mlicko netřepu, ale točím po obvodu a nebo míchám lžičkou. Přeji ať sedne ![]()
@Polnik píše:
@natyateri jestli budete zkoušet, tak jediná nevýhoda Kendamilu je, že pění (jelikoz ho používám od začátku, tak mě to nějak nepřišlo, ale maminky to hodně psaly v recenzích jako jediné minus). Takže já to mlicko netřepu, ale točím po obvodu a nebo míchám lžičkou. Přeji ať sedne
Tak dnes jsem vyzkoušela a holky jsou po něm spokojené jako želvy
akorát ta pěna ale to se dá zvládnout ![]()
@natyateri píše:
Tak dnes jsem vyzkoušela a holky jsou po něm spokojené jako želvyakorát ta pěna ale to se dá zvládnout
To jsem moc ráda. ![]()
Ahojky. Já používám od osmého měsíce (odstavil se mi bohužel sám) Little steps a malý spokojený je. I se dobře rozmíchává, žádná extra pěna. Malej vyžahne vždy celou flašku na ex
a i mi přijde že nemá takovou tu divnou vůní jako jiné mléka. A ta cena je taky pecka ![]()