UM po odstavení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
UM po odstavení
Ahoj maminky, na roce chci odstavit syna a řeším, jestli mu dávat UM nebo ne, vím, že se názory rozcházejí ale pokud ano, jak to správně udělat? Teď dáváme cca kolem 17:30 kaši, pak nakojíme, máme tento postup dodržet, jen místo kojení podat lahvičku s UM? Syn vůbec lahvičku neměl, pít se hned naučil z hrnku s pítkem, tak jsem docela i na to zvědavá jak to zvládne??
Nebo jste raději pro dávat UM dopolko? Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Matysek11 na vyzkoušení bych dala UM odpol.. pak asi dle zvyku.. Ještě tak max půl roku bych um dávala, pak se na to vykašlala. Pokud ho odmítne, tak ho nedávat vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Matysek11 na vyzkoušení bych dala UM odpol.. pak asi dle zvyku.. Ještě tak max půl roku bych um dávala, pak se na to vykašlala. Pokud ho odmítne, tak ho nedávat vůbec
Takže myslíš zkusit třeba místo svačinky, když mu bude chutnat, dávat po té kaši? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matysek11 třeba nejdřív vyzkoušet, zda mu to sedne. Zkusila bych odpol. Když nebude reakce a bude chutnat, tak klidně po té kaši, jak je zvyklý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Matysek11 třeba nejdřív vyzkoušet, zda mu to sedne. Zkusila bych odpol. Když nebude reakce a bude chutnat, tak klidně po té kaši, jak je zvyklý
o. k.,díky za radu, já právě nevěděla, jestli tu kaši nechat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dávala ráno a večer. Kaši měl taky, ale později už nechtěl, tak měl jinou večeři. Mladší si dneska říká několikrát denně, ale pije z flašky, takže má rituál že před spaním trochu mlíka. Jiné pití pije ze všeho možného, ale UM z flašky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevím, ale v roce bych dítě na flašku už rozhodně neučila. Když umí pít z hrnku, dala bych mu to z hrnku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky UM zkusila dát a nechala bych ho po kaši…naš maly ma take ritual po večeři s mlikem
a pije ho z lahvičky, tak to má rád
, jinak pije z hrnku, skleničky atd.
- Citovat
- Upravit