Umělé mléko při kolikách

55
10.6.16 10:48

UM při kolikách

Ahoj maminy, prosím o pomoc, už jsem vyřízená, malej trpí na šílený koliky, dávala jsem mu Beba sensitiv, to mi prišlo, že nám pomáhala, ale ted uz je to nekolikátý den zase nanovo, celou noc prokřičí a bříško má furt nafouklé. Vyzkoušeli jsme už Nutrilon Profutura, Expert - to bylo hrozné. Měli jste to některá také tak, že Vám mlíčko sedělo a pak to najednou bylo jinak? A jaké mléko při kolikách jste používali vy? Malému je 7 týdnů. Děkuju za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
10.6.16 10:51

@Anonym888 A dáváš espumisan, probiotika? Cvičíš nožičkama? Masíruješ bříško…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.6.16 10:57

Daváme espumisan, probiotika, cvičíme, dáváme na bříško, nahříváme, mažeme pupíkem, dáváme teplé koupele, když to začne, nosíme na tygříka a snad jsme vyzkoušeli už uplne vsechno.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.6.16 11:01

@Anonym888 Existují kapky s laktázou, ta štěpí mléčný cukr který nadýmá, když někomu tento enzym chybí, ale nevím jak se jmenují, ale určitě ti to řeknou v lékárně, nebo to vygoogli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
10.6.16 11:08

Nám sedlo jen Hipp mlíko. A že malý trpěl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.6.16 11:10

Urcite se preptam, ale nevim, jestli to nejosu ty probiotika.. ale dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.6.16 11:11

@Anonym888 Ještě mě napadá změnit lahvičku, krmit častěji v menších dávkách, rektální rourka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.6.16 11:14

BaMaK:
rektální rourku uz jsem byla dneska koupit, lahvičku mame od mam primo anticolic, já zase nevím, jestli muzu umělé mlíko dávat casteji nez po třech hodinách i kdyz bych dala méně, to mám strach, že by to bylo ještě horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.6.16 11:15

@Anonym888 Častěji než po 3 hodinách ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.6.16 11:19

No mě prave malej jí po třech hodinách, jeste trosku kojím, tak to kombinujeme, ale v tom by problém být neměl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová