3měsíční miminko blinká

9.6.16 14:01

3 mesicni miminko, blinka

Mam 3 mesicniho chlapecka, kdyz mu dam mlecko do hodiny je to po trochach vsechno ven, jak udelat aby to v nem zustalo a nevyblinkaval to? :-)… mysleli jsme ze je prepapany ale jakmile 3,5 hodin nedostane napapat je zle a placem, davame mu jeste min mlecka nez by mel a stejne tp vyblinkame ma s rim nekdo podobne zkusenosti? :-).. papame kojeneckou vodu s Beba comfort 1, kdyz jsme byli za doktorkou doktorka nam rekla ze kdyby to vyblinkaval vsechno ze nepribira, ale me je ho lito co treti nekdy i druhou vyblinka :(…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
9.6.16 14:06

Nám blinkal do 6m, a to dost. Byť se to nezdá, nevyblinká všechno. Pokud nemá reflux, což by doktorka zjistila, protože by nepřibíral, tak to neřeš. Prostě jen vypije víc, než by mu stačilo a část vyblije. Normál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.6.16 14:12

Zeptej doktorky - my zahušťovali nutritonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.6.16 14:22

Zřejmě má reflux (není to tak, že by se u něj nepřibíralo-záleží, jak je silnej ;-)).Není to nic neobvyklého-naše dcerka takhle blindila do 7m-a že to byly šavle :lol:.Zahuštťovali jsme Sunar Nutritonem-mají ho v lékárně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 14:37

Taky bych zahustovala, nekdo mi radil nutrilon nekdo krupici, ale kdyz jsem se ptala dr tak mi rekla ze to nemam nicim zahustovat ze je to v pohode, ale 20 za den mu menit triko…je chudak, ne ze by mi to vadilo, ale chudacek se ani nemuze vyspinkat aby neblinkal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.6.16 14:40

Já dávala blinkáček, takže jsem 20× měnila ne tričko, ale blinkáček :). A na sobě jsem měla pořád přehozenou plínu, těch byla taky spotřeba. Ale neboj, za pár měsíců to přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
9.6.16 14:45

@Vendula1311 moje blici mimino do 9m pilo nutrilon AR - je hustší nez normalni mliko. Zkus a uvidis. Ev. existuje jeste sirup gastrotuss, dava se po jidle, taky pomahalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
9.6.16 14:49

No a přibírá? Já jsem se na to zahuštování taky vykašlala, a prostě jsem měnila oblečky.
Jinak pomáhá šetrně manipulovat, tj. 20 min ho třeba nezvedat, nemačkat, jo a taky pomohl gastrotuss na ten se doktorky zeptej. Stojí asi dvě stovky, ale pomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.16 14:52

@Vendula1311 ty papáš taky či co? 8o mmchdm, pokud je to tak pořád, tak to neřeš - náš byl blicí do půl roku.. vrhal všechno - tedy byl kojenej. Ale jako pokud se nepoblindil 10× denně, tak to bylo na oslavu. Většina děcek z toho vyroste, navíc um je možno zahušťovat - koupit zahuštěné - AR (anti reflux).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.6.16 18:55

Nu-s tím zahušťováním (Nutriton, Gastrotuss, AR formule) jde také o to, že je to fajn pokud to blindění dítku „vadí“=palí ho žáha - většinou po jídle pláče apod.-dcerka od cca 4m brečela po jídle, následně i při něm a stálo za tím naleptání sliznice jícnu neustálým kontaktem s žaludečními šťávami. On totiž reflux způsobuje nejen to viditelné blindění, co jde prostě pusou ven, ale současně i spoustu příhod, které „nedolezou“ až do pusy=ta sliznice je namáhána. Často se tohle dráždění pak projevuje pokašláváním, zahleněním apod…pak je to třeba opravdu řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová