Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, mam doma tydenni Elisku. Na jidlo se budi kazde 3-4 hodiny nebo ji probudim ja. Prikladam si ji k prsu, ale vetsinou jen potahne a nic vic. Navic mam blbe bradavky u kterych mi prijde ze nema mala za co chytat. Taky mlika mam malo… Takze davame UM Nutrilon… ale prijde mi, ze mala toho sni strasne malo nekdy do ni dostanu 30ml nekdy i min. Doktorka rikala, ze mam malou budit, ale prijde mi to zbytecny, kdyz do ni nic nedostanu… taky mi prijde, ze vic spi nez ji. Ale pri propusteni z porodnice mela mala 2660g a nyni ma 2780g… nemate nektera zkusenost? Dekuji, Nikola
Mi tydenni dite taky pilo podobne. nicmene bych pres den urcite po 3hod budila (pak uz nemusis, ale prvni tydny by mela jist po 3hod aspon), v noci jsem nechavala max 5hod. spat potrebuje, ale jist taky.
ale toho mnozstvi se nedes, mi zacala mala pit 60ml az tak ve 3 tydnech. hlavne ze pribira.
@Ali-Ali
Diky za komentar…
Jeste mi prijde, ze se mala po judle krouti cela nejakou chvilku… a bud se vyprdi nebo nic… I ce spanku ma takove kroutici pohyby..
Meli jste to take?
@hihi22 píše:
@Ali-Ali
Diky za komentar…Jeste mi prijde, ze se mala po judle krouti cela nejakou chvilku… a bud se vyprdi nebo nic… I ce spanku ma takove kroutici pohyby..
Meli jste to take?
tak na to trpi vetsina deti. zazivaci system si proste par tydnu zvyka. super jsou kapky BioGaia - tam trva par tydnu nez zacnou pusobit, ale celkove pomahaji spravnemu nastaveni v zazivani. na okamzitou pomoc jsou dobre BabyCalm - u nas pomahaly rychle, ale jen na par hodin.
jinak uzanse pomahaji masaze briska (najdi si nekde navod a video) a taky je fajn gel na brisko Pupik - prohreje brisko a mimco se lip vyprdi.
BioGaia jsou super
jinak k UM starší jsem nekojila ( neměla sací reflex) takže nejdřív stříkačka a pak konečně vzala "150 "savičku… pila mi 30 - 40 a já měla takovou radost, že začala pít, že dopadla jako Michelin
takže pokud přibírá
určitě bych to, ale řešila s Mudr než tady…myslím to v dobrém