Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobré ráno maminky,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost.. Moje devítiměsíční dcera mě začala při kojení docela bolestivě škrábat a štípat.. jednou ručičkou mě škrábe do lokte/ruky a tou druhou mě štípe do prsa (jako kdyby z něj chtěla vymáčknout, co se dá
), ale obojí docela dost bolí.. Na ruce mám škrábance kolikrát až do krve a na prsu mám fialové modřiny.. Netušíte, proč by to mohla dělat?? Loket už si začínám chránit plínou, protože to se fakt nedá, ale to prso zatím nee… Divné je, že to dělá jen u jednoho prsa.. u toho druhého je v klidu…
Děkuji za zkušenosti ![]()
Malý to v určitém veku dělal taky. Proč netuším, pak z toho vyrostl. Já mu dávala rukavicky ![]()
Taky si to zkusily obě moje děti, ale udělala jsem tytyty, ručičku chytla a byl klid. Přišlo mi, že to dělali když mléko teklo pomaleji.
Taky mi to občas dělá, nebo se sám škrábe na svém těle. chytnu ručičku a je klid
Nám pomohly kojící korálky, vyrábí se buď oháčkované dřevěné kuličky nebo silikonové, my máme ty háčkované. Rád si s nimi hraje i mimo kojení ![]()