Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminy
mám 6 týdenní holčičku a můj dotaz zni jestli ji můžu v tomhle počasí krmit venku? Jsme plně na UM. Je to mé první dítko tak nevím zda by ji třeba neofouklo nebo něco
vždycky když někam jdeme tak běžím rychle do uzavřené místnosti kde ji dam napapat ale chtěla bych zajít na výlet kde uzavřené místnosti nejsou. Děkuji za odpovědi ![]()
Já kojila venku na lavičce
, nevím, proč by jsi nemohla nakrmit venku.
Kojila jsem malou v parku na lavičce a když foukal vít, tak jsem přes ní přehodila deku a bylo to. ![]()
Tak predpokladam, ze nebudes krmit nekde v lijaku, venku je 20 stupnu, jak by mohlo dite ofouknout ![]()
Mozna stacilo zeptat se mamy… ![]()
@myskalucka Já jen nevím jestli se to může tak brzo
ale děkuji za odpověď ![]()
Moje dvojčata se narodila v červenci a od 2. týdne po dosažení 3 kg jsem je měla hodně venku v kočárku a i jsem je venku kojila. Je třeba mít dítě dobře oblečené, aby neofouklo (vrstvit, čepičku na hlavu atd.) No a určitě není problém i venku zalézt někam za vítr a tam dítě nakrmit a nebo výletovat za hezkého počasí. ![]()
@Barunka95 píše:
@myskalucka Já jen nevím jestli se to může tak brzoale děkuji za odpověď
Co se jako může? Vyndat dítě z kocarku a vzít ho do náručí a nakrmit?
Když pije UM z lahvičky, tak je snad stejně oblečená, jako v kočáru, nevidím v tom problém. Pokud není extra vítr nebo neprší, tak bych to vůbec neřešila.
@Hanka1 Tak to je jasne ze ne
No máma ví taky prd
ta se bojí i přebalit
Proto se obracím na vás. Děkuji za odpověď ![]()
Nezlob se, ale to je zase dotaz. Tak ji dej láhev do kočáru, aby neofoukla. Pokud ji máš v náruči, tak ji zabal do deky, no prostě si snad umíš poradit. Když se ti pokadí, tak ji taky přebalíš tř. venku a nebudeš čekat na nějakou místnost. Snad máš cit, kdy poznáš, co si můžeš dovolit.
Děti oblíknu úměrně počasí a jdu ven klidně na celý den. S dcerou jsem to řešila víc, kluk byl poprvé kojen venku ve dvou týdnech, a to ještě moc teplo nebylo.