Můžu krmit dítě venku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
2.6.16 09:27

Děti oblíknu úměrně počasí a jdu ven klidně na celý den. S dcerou jsem to řešila víc, kluk byl poprvé kojen venku ve dvou týdnech, a to ještě moc teplo nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.6.16 09:32
@Barunka95 píše:
@Hanka1 Tak to je jasne ze ne :D No máma ví taky prd :D ta se bojí i přebalit :D Proto se obracím na vás. Děkuji za odpověď :)

je a ja myslela, ze kazda babicka je poprdena a zene se ke kocarku, muzu se zeptat kolik mamce je? Na druhou stranu je to lepsi, tchyne mi mimina tahala jak kotata a to bylo neco na moje rozjitrene hormony po porodu :roll:

• Citovat
  • Upravit
9935
2.6.16 09:52
@Barunka95 píše:
Ahoj maminy :) mám 6 týdenní holčičku a můj dotaz zni jestli ji můžu v tomhle počasí krmit venku? Jsme plně na UM. Je to mé první dítko tak nevím zda by ji třeba neofouklo nebo něco :D vždycky když někam jdeme tak běžím rychle do uzavřené místnosti kde ji dam napapat ale chtěla bych zajít na výlet kde uzavřené místnosti nejsou. Děkuji za odpovědi :)

Já bych jí klidně krmila venku, nevidím v tom problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
2.6.16 10:09

@Barunka95 Krmit jí můžeš všude, kde se ti nají. Nedělej toho dráma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.6.16 10:21
@Premek_Orac píše:
@Barunka95 Krmit jí můžeš všude, kde se ti nají. Nedělej toho dráma.

Tak tak
Barunko, v klidu, pokud dítko není nějaký extra nedonošenec, co potřebuje speciální režim, tak ti určitě za těch pár minut mimo kočár neofoukne, tím spíš, pokud dítko oblékáš adekvátně k počasí (čepičku). Však pokaděnou plínu taky přebalíš, ne? A při tom bys dítě svlíkla do půl těla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.6.16 10:28

Mě se dcera narodila na začátku dubna a od jejích 2 týdnů jsem běžně kojila a přebalovala venku. Nevidím v tom problém, pokud zrovna nelije nebo není 5st ;) Hele, děti nejsou z cukru, hoď se do pohody a přemýšlej hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
2.6.16 10:28
@Jajik123 píše:
Moje dvojčata se narodila v červenci a od 2. týdne … Je třeba mít dítě dobře oblečené, aby neofouklo (vrstvit, čepičku na hlavu atd.)…

A co v lete vrstvis? Jako body, overal a jeste mikinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.16 10:31

Nezlob se, ale měla jsem chuť napsat: „Tak ji nekrm!“ Na tuhle otázku přeci stačí špetka selského rozumu, to není o zkušenostech, nebo podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.6.16 10:32

Vždyť je venku tepleji než doma - co by se jako mělo stát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.6.16 10:36

Proč by ji mělo ofouknout? Ano, ofoukne ji, když bude držena jako skleníkový květ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.16 10:42
V létě jsem jim dávala při velkých horkach jen body a jinak body a overal. Jinak to bylo myšleno na současné počasí - lépe vrstvit a pak případně svlékat než mít nastydlé dítě.
@xjuklickova píše:
A co v lete vrstvis? Jako body, overal a jeste mikinu?

v létě jsem jim dávala při velkých horkach jen body a jinak body a overal + čepičku. Jinak to bylo myšleno na současné počasí - lépe vrstvit a pak případně svlékat vrstvy, než mít nastydlé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.6.16 10:48

@Barunka95 Já venku kojila, v létě, na jaře a na podzim. V zimě párkrát v autě a nikoho neofouklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.6.16 11:05

@Hanka1 Tak mamka má zdravotní problémy a bydlí mimo město takže ke kočárku se jen tak nepozene :/ Ale to už je mimo mísu :)
@Frnda Tady se asi blbe někdo vyspal :D No hele když je to blba otázka tak proč se ji zabýváš. Odpovědělo mi spoustu maminek bez ohledu na reakce jestli je to blba nebo neblbá otázka :)
Končím diskuzi. A děkuji všem za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.16 16:28

@Barunka95 Já jsem vyspaná do růžova! :lol: Jen mně fascinuje, že jsou lidi, co se musí ptát kde můžou své děti nakrmit a ještě se diví, že to ostatním nepříjde normální! Tak hodně zdaru při řešení „podstatných“ věcí okolo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.6.16 17:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat