Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Děti oblíknu úměrně počasí a jdu ven klidně na celý den. S dcerou jsem to řešila víc, kluk byl poprvé kojen venku ve dvou týdnech, a to ještě moc teplo nebylo.
@Barunka95 píše:
@Hanka1 Tak to je jasne ze neNo máma ví taky prd
ta se bojí i přebalit
Proto se obracím na vás. Děkuji za odpověď
je a ja myslela, ze kazda babicka je poprdena a zene se ke kocarku, muzu se zeptat kolik mamce je? Na druhou stranu je to lepsi, tchyne mi mimina tahala jak kotata a to bylo neco na moje rozjitrene hormony po porodu ![]()
@Barunka95 píše:
Ahoj maminymám 6 týdenní holčičku a můj dotaz zni jestli ji můžu v tomhle počasí krmit venku? Jsme plně na UM. Je to mé první dítko tak nevím zda by ji třeba neofouklo nebo něco
vždycky když někam jdeme tak běžím rychle do uzavřené místnosti kde ji dam napapat ale chtěla bych zajít na výlet kde uzavřené místnosti nejsou. Děkuji za odpovědi
Já bych jí klidně krmila venku, nevidím v tom problém ![]()
@Barunka95 Krmit jí můžeš všude, kde se ti nají. Nedělej toho dráma.
@Premek_Orac píše:
@Barunka95 Krmit jí můžeš všude, kde se ti nají. Nedělej toho dráma.
Tak tak
Barunko, v klidu, pokud dítko není nějaký extra nedonošenec, co potřebuje speciální režim, tak ti určitě za těch pár minut mimo kočár neofoukne, tím spíš, pokud dítko oblékáš adekvátně k počasí (čepičku). Však pokaděnou plínu taky přebalíš, ne? A při tom bys dítě svlíkla do půl těla ![]()
Mě se dcera narodila na začátku dubna a od jejích 2 týdnů jsem běžně kojila a přebalovala venku. Nevidím v tom problém, pokud zrovna nelije nebo není 5st
Hele, děti nejsou z cukru, hoď se do pohody a přemýšlej hlavou.
@Jajik123 píše:
Moje dvojčata se narodila v červenci a od 2. týdne … Je třeba mít dítě dobře oblečené, aby neofouklo (vrstvit, čepičku na hlavu atd.)…
A co v lete vrstvis? Jako body, overal a jeste mikinu?
Nezlob se, ale měla jsem chuť napsat: „Tak ji nekrm!“ Na tuhle otázku přeci stačí špetka selského rozumu, to není o zkušenostech, nebo podobně.
Proč by ji mělo ofouknout? Ano, ofoukne ji, když bude držena jako skleníkový květ:-)
@xjuklickova píše:
A co v lete vrstvis? Jako body, overal a jeste mikinu?
v létě jsem jim dávala při velkých horkach jen body a jinak body a overal + čepičku. Jinak to bylo myšleno na současné počasí - lépe vrstvit a pak případně svlékat vrstvy, než mít nastydlé dítě.
@Barunka95 Já venku kojila, v létě, na jaře a na podzim. V zimě párkrát v autě a nikoho neofouklo ![]()
@Hanka1 Tak mamka má zdravotní problémy a bydlí mimo město takže ke kočárku se jen tak nepozene :/ Ale to už je mimo mísu ![]()
@Frnda Tady se asi blbe někdo vyspal
No hele když je to blba otázka tak proč se ji zabýváš. Odpovědělo mi spoustu maminek bez ohledu na reakce jestli je to blba nebo neblbá otázka ![]()
Končím diskuzi. A děkuji všem za odpovědi. ![]()
@Barunka95 Já jsem vyspaná do růžova!
Jen mně fascinuje, že jsou lidi, co se musí ptát kde můžou své děti nakrmit a ještě se diví, že to ostatním nepříjde normální! Tak hodně zdaru při řešení „podstatných“ věcí okolo!