Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj všem, malý je od narození na um Kendamil.
Ze začátku nebyl problém má tedy bolení briška občas zácpu ale vždy se max. po dvou dnech vykaká. Přibírá dobře, jen tedy má vodnatou stolici ale to je prý na kendamilu normální. Nyní mu jsou 4 měsíce a u pití mléka se strašně vzteká pořád mě odhazuje rukama a brečí. 150 ml Málokdy vypije. Mám změnit Um? Vůbec nevím jakou značku bych měla zvolit a nebo jestli to je normální jelikož dcera mi tohle vůbec nedělala ![]()
Příspěvek upraven 13.07.24 v 21:34
Moje malá dělala pri kendamilu to samé, způsoboval ji břichabol, takže ho pak vůbec nechtěla.
Vyměnila bych.. 150ml také nesnedla, ale ona je nejedlik, takže
.
Kdyz jsem pomalu najizdela na umele mleko, tak jsem jich vystridala nejakych 4-5 znacek. Vlastni mleko jsem mela rok, do toho jsem ale zacla prikrmovat jeste umelym a nejvic ji chutnalo od Hami. Pro nejake superbiomatky to urcite nebude ten pravy orech, ale Nutrilony apod vse mala odhazovala. Uzasne prospivala a samozrejme příkrmy od nejblizsiho mozneho mesice a nemame zadne alergie a ji vse.
Jinak ja jsem davala Bebu comfort a ta nam sedla nejvíc.
Každopádně musíš hledat co sedne, nekomu sedi UM z Dm Babylove za pár kaček a nekomu UM za 600kc
.
Takže má stejné mléko 4 měsíce a začal se vztekat až teď?
Mléko bych neměnila, ale napadlo mě, jestli mu neteče málo láhev.
Měnila si už větší savičku?
Taky bych řekla, že to bude příliš pomalou savičkou, vytáčí ho, že mu to neteče. Představ si pít příliš úzkým brčkem, brrr. ![]()
@Markéta188 Savicku jsme měnili v půlce mléka mi flašku odhazuje rukami a jazykem už vážně nevím ![]()
Ještě zkusím dát jinou flašku… Jelikož mi pije vážně málo dostanou do něj max 60 ml
Už jsem z toho docela zoufalá. Popřípadě jak říkáte vyměnit mléko Jenže teď vůbec nevím jakou značku tedy zvolit… Byly doby kdy mi malý zvracel obloukem a mám strach aby se to opakovalo
Můj to taky dělává, když mu jedou zuby…jinak je taky na Kendamilu a je mu 12 měsíců. Míva takové období, kdy nechce, nebo pije málo.. a pak se většinou objeví zub.. první měl právě ve 4 měsících..
@Molu No je pravda že poslední dva týdny je strašně vzteklý dává si ručičky do pusy a hrozně slintá jen jsem tedy myslela že na zuby ještě brzo
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).
Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
Už pije um od Hami zatím tedy jen 3 dny ale zatím moc chutná a je bez jakýkoliv problému
Tak snad bude vše v pořádku i nadále vím že výsledky budou vidět později
@Aneta009 tak to je super. My s nim byli moc spokojený a i ty nasledny mleka, nocni mleka a kasicky, perfektni. A neni zbytecne predrazeny a koupis ho takrka kdekoliv.