Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Petrušačka víš co, oni často uzdičku nezkontrolují vážě, bohužel, nejlepší zkušenosti s tím mají lp. Nestasčí se tam jen podívat, ale musí se tam sáhnout, jestli není přirostlá zadní uzdička, což pouhým pohledem nezjistí. I samotní orl uzdičky často stříhají špatně a nedostatečně. Tam by to mohla být velká pomoc. Já chápu, že už jsi unavená. Taky máme kojení hodně náročné, ale stojí to za to. Zkus nad tím popřemýšlet. Prvního syna jsem nekojila a druhého kojím a je tam velký rozdíl ve vztahové vazbě, ikdyž samozřejmě mám radá oba dva, ale je to jiné. Teď už jen těžíme s výhod kojení (uspávání, při bolesti apod.) Dej tomu ještě šanci ![]()
Já jsem nemohla kojit déle, jak pět měsíců. Mrzí mě, že to nešlo déle, ale jsem vdečná aspoň za to. Pak jsem musela dokrmovat, moje mléko malému už nestačilo… Tak jsem sáhla po UM. A vybrala jsem kozí mléko, a to sice od naše mléko. Ti mají dobrou nabídku. Já jsem teda byla spokojená.
Já vím, že tě to trápí. Ale víš jak… to je prostě život. Já jsem taky měla problémy s kvalitou mléka
Neměla jsem ho dost a navíc nebylo kvalitní, aby pořádně zasytilo. Takže dokrmování UM. No, co se dalo dělat, no
Ale naše mléko jsem teda neznala. Nicméně, co jejich kašičky? Jsou syté? A chutnají dětem.