Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dámy,
již jsem podstoupila 2 x ivf (2 x et, 2 x ket). Pri tom posledním doktor rekl, ze uz si vazne nevi rady, ze vsechno bylo super (embryo, sliznice, transfer). Ja uz uvažuji o zmene caru. Ale ted mi rekl, ze zkusíme jeste umely hormonalni cyklus a ze vlozime 2 embrya. Mam ještě 3 mrazacky. Pomohl nekomu ten umele rizeny cyklus? Ja uz si pripadam tak prehormonovana, ze predstava jezeni hormonu od začátku uz me trochu desi, i kdyz mi to nic nedela. Jestli by nam spis neprospela zmena ovzdusi… Rekl mi, ze uz se mam pomalu začít smirovat, ze dite nebude. Je mi 34. Mozna to spis zkusit jinde a vyslechnout jiny nazor a pristup.. Nebyla jsem od pocatku úplně spokojena, dochazime jen kvuli kratke vzdalenosti, ale dr neni uplne ma krevni skupina
co by nam tak jeste mohlo pomoci… Je s podivem, ze se uplne nehroutim, asi porad doufam, ze to jednou vyjde… A nejak tak jsem zvykla nemit v životě vsechno hned. Diky za nazory, tipy, zkusenosti…
Já měla cyklus řízený, protože jsem neměla ovulaci a klaplo to..
@Veronika1886 píše:
Dámy,
již jsem podstoupila 2 x ivf (2 x et, 2 x ket). Pri tom posledním doktor rekl, ze uz si vazne nevi rady, ze vsechno bylo super (embryo, sliznice, transfer). Ja uz uvažuji o zmene caru. Ale ted mi rekl, ze zkusíme jeste umely hormonalni cyklus a ze vlozime 2 embrya. Mam ještě 3 mrazacky. Pomohl nekomu ten umele rizeny cyklus? Ja uz si pripadam tak prehormonovana, ze predstava jezeni hormonu od začátku uz me trochu desi, i kdyz mi to nic nedela. Jestli by nam spis neprospela zmena ovzdusi… Rekl mi, ze uz se mam pomalu začít smirovat, ze dite nebude. Je mi 34. Mozna to spis zkusit jinde a vyslechnout jiny nazor a pristup.. Nebyla jsem od pocatku úplně spokojena, dochazime jen kvuli kratke vzdalenosti, ale dr neni uplne ma krevni skupinaco by nam tak jeste mohlo pomoci… Je s podivem, ze se uplne nehroutim, asi porad doufam, ze to jednou vyjde… A nejak tak jsem zvykla nemit v životě vsechno hned. Diky za nazory, tipy, zkusenosti…
Taky jsem mela hormonalne rizeny KET a vse v pohode. Ale nevkladala bych 2, radeji 2 pokusy po jednom, je to vetsi sance.
Měla jsem řízený, protože jsem neměla ovulaci. Jediné blbé bylo to, že jsem to jedla a zaváděla až do 12. tt. Jinak mi to bylo absolutně jedno a sliznice byla krásná ![]()