Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, letos jsme se rozhodli pro umělý vánoční stromeček, protože je nám líto kupovat živý, když je to jen na pár dní a celkově si myslím, že na umělém stromku člověk za roky ušetří docela dost peněz. Zajímalo by mě, zda někdo nemáte zkušenost s nějakým obchodem (nejlépe eshopem), kde by byl dobrý výpěr krásných stromečků za rozumnou cenu. Díky
Tak v cechach nevim.co jsme takhle videli, tak to byly bud kostata, nebo silene predrazeny.my koupili v Polsku na trznici.2metrovy za 1500.ma na sobe sisky posypane trpytkama, bohatej, hustej, bile konce vetvicek.nadhernej.vim ze jsem taky hledala nejdriv na eshopu u nas, ale uz si nevzpomenu na nazev.
My koupili loni krásnej u větví, ale to asi nechceš
jinak jsem koukala v Makru, že měli docela výběr.
Já viděla hezký s šiškama v Globusu za 1.990,– koukala jsem na něj okem dravce a vypadal skvěle. Žádný drát nic nečouhalo.
Kupoval jsem kdysi v Makru, vycházel dobře, ale je to už přes 10 let.
My kupovali 2 roky zpatky v globusu, a je nadhernej. Jako zivej, hustej. Mrkla bych tam
Kupovali jsme krásný velký stromek v Tescu, je to 2 roky zpět, vyšel na necelou 1000,– zrovna měli nějaké slevy před vánoci
Kupovali jsme před pěti lety v globusu a koštata to nejsou, jsou to moc hezké stromky
Přesně ze stejného důvodu, je nám líto kácet každý rok stromek a pak ho vyhodit.
My tenhle rok taky uvazujeme o umelem stromku.Cele roky jsme meli vzdycky zivy, ale ted je mi nejak lito i stromku i penez za to vyhozenych.Ja chodim okukovat ted jeden do Tesca, ma 180 cm a stoji 800Kc. Vypada moc pekne, neni to zadne opelichane koste.Ted uz jen cekam, jestli jeste pred Vanoci nezlevni ![]()
My kupovali v Hornbachu, den před vánoci, za poloviční cenu ![]()
@jaja.papaja - my jsme teď kupovali tento: http://www.umele-vanocni-stromky.cz/…-smrk-180-cm Je fakt hezký, takže můžu vřele doporučit. ![]()
@Oter my máme ze stejného e-shopu ale borovičku - je fakt krásná ![]()
Ten z IKEA je hezký…155cm…1290Kč…není tak hustý jako běžné um. stromky, takže se dají krásně pověsit ozdoby a vypadá tak jako živý smrček…
http://www.ikea.com/…ts/20244078/
@jannda - já jsem taky spokojená. Hrozně se mi líbí, že si ho člověk může udělat jak on sám chce. Tím myslím hustotu a šířku. ![]()