Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme minulý rok kupovali umělý vánoční stromeček tady Můj Stromeček. cz Doporučil nám to známý. Stromeček, který jsme si koupili vypadá fakt dobře.
Ahoj, chci oživit diskuzi. Chtěla bych pořídit umely vanocni stromeček. Všechny mi ale přijdou divný. Máte nějaký který byste doporučili a zároveň vám vydržel několik let?
Děkuji ![]()
@lucad77 píše: Více
Ja přes temu ani allegro nechci ![]()
Ráda bych něco kvalitního co vydrží.
My teď objednávali z alzi. Takovou zasněženou jedli. Vešli jsme se do 2 tisíc. Líbil se nám tvarově.
Jinak je mají teďka snad úplně všude. Třeba v Tescu. Tam jsme kupovali předešli. Vydržel nám skoro 10 let.
@Atisia fakt? I ty z Tesca takhle dlouho vydrzi? A z alzy přišel hezkej??? Vypadá reálně?
@Kaara píše: Více
Z alzi ještě nedošel. Objednali jsme ho asi před 2 dny. Takový spontánní nápad.
Původní by vydržel zaručeně další roky. Držel i bez šroubů. Jako je na něm vidět opotřebení. Zažloutlý, zmuchlané větve, pelichá, jedna větev je prohnutá. Není to ale vidět když se ozdobí. Takový prostě roky používaný stromeček. I krabice je pořád původní s popisky a zbytkami lepenky.
O víkendu jsme kupovali v Unihobby, děcka chtěli do pokojíku vlastní. Mě osobně se tam stromky líbily.
@Tanado1229 mohla bych požádat o odkaz? Myslíte že stromek vydrzi? Už máte ozdobeno? ![]()
Podívej se na fb. Je tam skupina ohledně Vánoc. Hodně tam kupují umělé stromky. Mnoho je jich fakt krásných. Ale taky tam někdo upozorňoval, kde nekupovat. Myslím, že za to stojí, když si to člověk najde a přečte.
Mám stromeček ze stránky UmělýStromeček. cz
Můžeš se tam pro zajímavost kouknout, záleží, jestli budeš chtít jehličí 2D anebo 3D.
U 3D se ještě rozlišuje, jestli je 100% anebo namíchaný s 2D.
Máme 3D 100% a vypadá nádherně, lituju, že jsem ho nepořídila dřív ![]()
V Polsku prý mají krásné, nevím cenu, ale prý fakt vypadají jako živé. ale nevím jak to máte daleko.
@free333 píše: Více
Vypadají tedy fakt krásně.. jsem koukla ze srandy. Ale cena 8tis je masakr.
@KKK85 píše: Více
Je drahý, ale opravdu to vypadá nádherně a bytelně.
Každá minivětvička se dá dotvarovat a je neskutečně hustý…
Zase se ušetří, když člověk vystoupí z koloběhu nákupu živých stromků, vždyt to je taky peněz.
I živý v květináči jsem měla, to bylo taky nejméně tisícovka. ![]()
Ty peníze se vrátí…