Únava 23 měsíců po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1121
23.5.13 21:31
@Bibík13 píše:
@Vojtula jejda, jak mi tohle něco připomíná… :mrgreen: akorát u mě o trvá už nějakej ten pááááááááááátek :zed: :zed:

no tak u mě to střídavě taky trvá už cca rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.5.13 19:30

@Vojtula prosím tě a co všechno už si vyzkoušela, aby to přešlo??? a změnilo se to někdy na delší dobu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
24.5.13 19:44

No nezkoušla jem popravdě nic, prostě jen tak přežívám, někdy mi je líp…někdy hůř…ale myslím, že by mi stačilo zlepšit jídlo, víc spát a míň se nervovat, hlavně kvůli práci…pravda je, že taky nejsem moc šťastná v osobním životě…s partnerem si nerozumím, jsme každý úplně jiný…takže asi holt budu mít problémy dokud tyto věci nevyřeším… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.5.13 12:03
@Vojtula píše:
No nezkoušla jem popravdě nic, prostě jen tak přežívám, někdy mi je líp…někdy hůř…ale myslím, že by mi stačilo zlepšit jídlo, víc spát a míň se nervovat, hlavně kvůli práci…pravda je, že taky nejsem moc šťastná v osobním životě…s partnerem si nerozumím, jsme každý úplně jiný…takže asi holt budu mít problémy dokud tyto věci nevyřeším… :,(
áha, tak to je mi líto, ale alespoň tušíš, z čeho to máš, to já nikoli, jím zdravě, v os. životě pohodička, spím 6 hodin denně, ale stresuju se taky to je pravda, ale pouze tím, že jsme tak unavená a bolavá a furt něco
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.5.13 12:10
@Vojtula píše:
No nezkoušla jem popravdě nic, prostě jen tak přežívám, někdy mi je líp…někdy hůř…ale myslím, že by mi stačilo zlepšit jídlo, víc spát a míň se nervovat, hlavně kvůli práci…pravda je, že taky nejsem moc šťastná v osobním životě…s partnerem si nerozumím, jsme každý úplně jiný…takže asi holt budu mít problémy dokud tyto věci nevyřeším… :,(

Nech si nabrat tu stitnou. Priznaky hypothyreozy jsou prave unava, bolest kloubu, kosti, svalu, vyssi tlak (z toho muze byt spatne), pribyvani na vaze (staci kilo, dve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.5.13 12:14

To každopádně zkus jak radí i @asha, ale já mám i odběry i ultrazvuk štítné a všechno leží i běží jak má :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
26.5.13 20:23

Já se se štítkou léčím, na hypothyreozu, ale stejně asi i když člověk léky bere, tak to může zlobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.5.13 20:29
@Vojtula píše:
Já se se štítkou léčím, na hypothyreozu, ale stejně asi i když člověk léky bere, tak to může zlobit…

A kdy ti naposled delali odber? Muze se to horsit… To mam nejspis ja :think: Beru minimalni davku a myslim, ze to bude chtit pritlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
27.5.13 07:36

Už je to dýl, teď mám jít na kontrolu a taky to tipuju, že to mám rozhašené…dost mi to lítá, ale pravda taky je, že někdy flákám léky a ono to má hrozný vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.13 10:31

@Vojtula To jsme na tom podobne, mne dosly vic jak pred mesicem a uz sotva lezu :? Dneska mi brali krev, takze zitra naklusu k dr., at mi to hned napise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
27.5.13 10:39
@asha píše:
@Vojtula To jsme na tom podobne, mne dosly vic jak pred mesicem a uz sotva lezu :? Dneska mi brali krev, takze zitra naklusu k dr., at mi to hned napise.

ty jo, to jsi drsná, to určitě budeš mít rozhozené, a ty máš hypothyreozu? a jak dlouho se léčíš? Já tedy jsem docela i nrvák a clkově psych. labilní, jenže u mě to dělá asi dost práce, na kterou zřejmě nemám :-( nnevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.13 11:00

@Vojtula Jj, asi dva nebo tri roky, ono to tak leti…o vypisy z karty zadam uz od leta a furt nic. Stehovali jsme se do zahranici, takze proto mam takovy vypadek. No ale na objednani cekat nebudu, zitra mu volam, ze uz nemuzu, at mi to napise hned. Jen na prvni pohovor s dr. jsem cekala asi 4 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
27.5.13 11:22

Tak to je teda fakt drsné, pozor na to…ta štítkaa ovliv|ňuje spoustu věcí - srdce, mozek, nervy…a fakt je to poznat, když se blbě léčíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.13 12:58
@Vojtula píše:
Tak to je teda fakt drsné, pozor na to…ta štítkaa ovliv|ňuje spoustu věcí - srdce, mozek, nervy…a fakt je to poznat, když se blbě léčíš

Tak to mi nemusis povidat. Dneska jsme koupili tlakomer, nastesti mam tlak spis nizsi.
Ale bacha i na to flakani brani leku, dr. mi rikala, at to vezmu v kazdym pripade, i behem dne, kdyz to nepujde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.14 18:30

Mám podobný problém jsem hrozně vyčerpaná unavená a mám pocit že to semnou někde sekne akorát že malému je 22 měsíců je hrozně hyperaktivní jsem dost vystresovaná kvuli nemoci v rodině…asi dva měsíce jsem se dost stresovala…krevní obraz v pořádku dělala mi ho před měsícem…prý to mám z toho stresu…může se krevní obraz změnit za ten měsíc když jsem zhubla 4 kg od té doby? Piju heřmánek každý večer může to mít také vliv četla jsem že by měl uklidnovat…může mě i unavovat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex