Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky
Dneska jsem byla po obede na prochazce s tim ze si skocim po ceste pro balicek… no sla jsem i s pritelem a sli jsme tu prochazku asi 40 minuz ale cestu zpet jsem uz pesky nedala.. musela jsem si vzit zpet bolta…
a po te prochazce se citim hrozne unavene…boli me zada a bricho jakoze zaludek.. jsem uplne stazena a nemuzu se poradne nadechnout.
jako necekala jsem ze me dokaze ta prochazka tak vycerpat…
vitaminy se snazim jist.. c, d v kapkach, magnezko… cim to je??
dekuji za vase pripadne rady ![]()
Covid se mimojiné projevuje velkou únavou, takže pokud jsi na dnešek spala, nejsi těhotná a nebo tě nenapadá jiný důvod takhle extrémní únavy, objednala bych se nazítra na PCR test.
Můžu jít o začátek virózy, angíny, covidu atd. Uvidíš zítra co se ukáže.
@Ou píše:
Covid se mimojiné projevuje velkou únavou, takže pokud jsi na dnešek spala, nejsi těhotná a nebo tě nenapadá jiný důvod takhle extrémní únavy, objednala bych se nazítra na PCR test.
ja jsem ted tyden doma…nikde nechodim. a pracuji z domu…takze nemela jsem kde chytit covida… ![]()
boli me zada svaly a zaludek a bricho a mam uplne ledove ruce… je to zvlastni.. a kdyz jsem byla venku tak mi tekla ryma…a porad jsem smrkala…
chodi ke me akorad pritel ktery je ockovany… uprimne si nemyslim ze mam tu nemoc…
spala jsem az moc od 1 rano do cca 10 rano… a na prochazce jsem byla dosti oblecena a bylo mi docela teplo mistama…
Tak pokud k tobě chodí akoráD očkovaný přítel, tak to dozajista chytit nemůžeš. ![]()
@Aspera píše:
Můžu jít o začátek virózy, angíny, covidu atd. Uvidíš zítra co se ukáže.
jenze ja nemam byt z ceho nemocna kdyz jsem zalezla doma… dneska jsem byla po dlouhe dobe venku…
jinak porad doma a chodi akorad pritel…
pred mesicem jsem chodil tancovat ale diky covidu ktery tam byl tak jsem prestala chodit… a pracuji z domu… no bud jsem odvykla… a nebo jsem lina a nebo nevim…
@Koty píše:
Tak pokud k tobě chodí akoráD očkovaný přítel, tak to dozajista chytit nemůžeš.
chodi uz asi 3 mesice a v pohode za tu domu jsem to nechytla… a to si prubezne delam testy sice antigeny ale jo…
Vidim to na nějakou virozu, to chytíš prostě vzduchem kdekoliv.
@Anonymní píše:
ja jsem ted tyden doma…nikde nechodim. a pracuji z domu…takze nemela jsem kde chytit covida…![]()
boli me zada svaly a zaludek a bricho a mam uplne ledove ruce… je to zvlastni.. a kdyz jsem byla venku tak mi tekla ryma…a porad jsem smrkala…
spala jsem az moc od 1 rano do cca 10 rano… a na prochazce jsem byla dosti oblecena a bylo mi docela teplo mistama…
chodi ke me akorad pritel ktery je ockovany… uprimne si nemyslim ze mam tu nemoc…
jako popisuješ celkem běžné počáteční příznaky covid-19… a i očkovaný tě může nakazit -tím spíš že by díky očkování byl bezpříznbakový. A příznaků máš tolik, že by ti měl vycházet i samodomo antigen.
Jiank to může být libovolná jiná viroza jsi evidetntně nemocná a chodit na procházky je blbý nápad, když máš ležet.
@zuza92 píše:
Vidim to na nějakou virozu, to chytíš prostě vzduchem kdekoliv.
a nemuze to byt treba od zad?? ze jsem sla dlouho??
mam sice vlozky do bot takove zdravotni ale treba prave ty mi nemusi delat dobre??
no chtela jsem si po te prochazce dat svacu…no asi si ji neda mam uplne stazene bricho a zaludek… a nic do sebe nedostanu.. a taky mam jeste i menzes tak to muze byt i tim??
@Ou píše:
jako popisuješ celkem běžné počáteční příznaky covid-19… a i očkovaný tě může nakazit -tím spíš že by díky očkování byl bezpříznbakový. A příznaků máš tolik, že by ti měl vycházet i samodomo antigen.Jiank to může být libovolná jiná viroza jsi evidetntně nemocná a chodit na procházky je blbý nápad, když máš ležet.
a proc bych mela lezet kdyz mi nic neni doma jsem.uz dlouho…a rekla jsem si ze prochazka bude fajn ![]()
nereknu kdybych nejakou virozu mela doma ale nemam akorad se obcas nudim tak jsem chtela jit ven
bo jsem furt doma ted…
a celou dobu se citim v pohode az na boleni zaludku a strev ale to je spise psychika asi…
@Anonymní píše:
a nemuze to byt treba od zad?? ze jsem sla dlouho??
mam sice vlozky do bot takove zdravotni ale treba prave ty mi nemusi delat dobre??no chtela jsem si po te prochazce dat svacu…no asi si ji neda mam uplne stazene bricho a zaludek… a nic do sebe nedostanu.. a taky mam jeste i menzes tak to muze byt i tim??
a vlasy už si umýt můžeš? úzkostná porucha - psycholog, psychiatr
@stinga píše:
a vlasy už si umýt můžeš? úzkostná porucha - psycholog, psychiatr
co tady pletete vlasy to nechapu?? 😁
@Anonymní píše:
co tady pletete vlasy to nechapu?? 😁
no myslím si, že tu diskusi, jak si nemůžeš umýt vlasy, jsi tady dala také ty
@stinga píše:
no myslím si, že tu diskusi, jak si nemůžeš umýt vlasy, jsi tady dala také ty
podle ceho soudis??