Únava po procházce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
10.12.21 18:37

Stejný styl psaní, stejné hrubky, totožný styl reakcí typický pro duševní polotovar. Někdo si prostě dělá pr.del, protože tohle jinak možný není. Howgh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
10.12.21 18:38
@Anonymní píše:
jenze ja nemam byt z ceho nemocna kdyz jsem zalezla doma… dneska jsem byla po dlouhe dobe venku…

jinak porad doma a chodi akorad pritel…

pred mesicem jsem chodil tancovat ale diky covidu ktery tam byl tak jsem prestala chodit… a pracuji z domu… no bud jsem odvykla… a nebo jsem lina a nebo nevim…

Ale přítel chodí ven, takže klidně ti něco mohl dotáhnout. On to prská, i když na něm není nic vidět. A nebo je to hlášení těla, abys zvolnila. To se mi občas stává, že třeba proležím celou neděli, nejsem schopná vstát a pak je to zase dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.12.21 18:39

Diskuze zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
10.12.21 18:41

Bud covid, nebo jina viroza, nebo ses obecne linejsi a moc nechodis :nevim:
Covid i dalsi virozy se běžně projevuji az po nejake dobe, klidne jsi to mohla chytit tyden zpět a ockovany pritel te nakazit muze. Ockovani vylučují mensi dávku viru a jsou infekční kratsi dobu, ale porad to neni ochrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
10.12.21 18:42
@Koty píše:
Diskuze zde

Aha. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
10.12.21 18:52
@Ou píše:
Covid se mimojiné projevuje velkou únavou, takže pokud jsi na dnešek spala, nejsi těhotná a nebo tě nenapadá jiný důvod takhle extrémní únavy, objednala bych se nazítra na PCR test.

tobě už taky z covidu hrabe proč by měla ležet když jí nic není ta únava může být třeba od štítný nebo to má milion jiných důvodů a né jen pitomej covid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
10.12.21 20:03

Tak ja nevim no…kdybych mela resit takove pytliviny, ze jsem unavena, to bych nedelala nic jinyho :roll:…neprozivas se trochu moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 20:06
@Koty píše:
Stejný styl psaní, stejné hrubky, totožný styl reakcí typický pro duševní polotovar. Někdo si prostě dělá pr.del, protože tohle jinak možný není. Howgh.

vis kolik tu pise anonymu?? to jeste neznamena ze to jsem ja :) :D asi jsi tady nejaky detektiv :D :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
65292
10.12.21 20:11
@Anonymní píše:
vis kolik tu pise anonymu?? to jeste neznamena ze to jsem ja :) :D asi jsi tady nejaky detektiv :D :potlesk:

tak se zeptáme @admin, je to stejná zakladatelka?
 https://www.emimino.cz/…ankovani/10/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
10.12.21 20:13

Prostě jsi dlouho doma, bez pohybu, vzduchu, co cekas. Zacni chodit ven každý den, na kratke procházky a postupně pridavej. Pomuze ti to psychicky i fyzicky. Pockala bych přes víkend, jestli se ti nerozjede nějaká nemoc a pak zacla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
10.12.21 20:16

Hele a proč že jsi vlastně doma, když Ti nic není? Nechodíš si koupit nějaké jídlo? A jinak samozřejmě že i očkovaný může být přenašečem.
A čekám, co na to admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
10.12.21 20:17
@Anonymní píše:
ja jsem ted tyden doma…nikde nechodim. a pracuji z domu…takze nemela jsem kde chytit covida… :(

boli me zada svaly a zaludek a bricho a mam uplne ledove ruce… je to zvlastni.. a kdyz jsem byla venku tak mi tekla ryma…a porad jsem smrkala…
chodi ke me akorad pritel ktery je ockovany… uprimne si nemyslim ze mam tu nemoc…

spala jsem az moc od 1 rano do cca 10 rano... a na prochazce jsem byla dosti oblecena a bylo mi docela teplo mistama…

Tak bez spat uz treba v 11, vstan v 8 a mozna pak budes unavena mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.12.21 20:28
@Anonymní píše:
a nemuze to byt treba od zad?? ze jsem sla dlouho??
mam sice vlozky do bot takove zdravotni ale treba prave ty mi nemusi delat dobre??no chtela jsem si po te prochazce dat svacu…no asi si ji neda mam uplne stazene bricho a zaludek… a nic do sebe nedostanu.. a taky mam jeste i menzes tak to muze byt i tim??

Jestli nejsi zvyklá chodit, tak tě to prostě unavilo… A třeba na tebe něco leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
10.12.21 20:37

Já myslím, že to sedí nejvíc na tu menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13978
10.12.21 20:44

Nemáš nadváhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie